Njuskalica divno.... sad se vec nesto moze i vidjeti na uzv
hvala cure, pricekat cu do srijede ako ne dodje idem opet vadit betu.
Zuzy mene tu i tamo oko jajnika stegne ali da slicno mengi ali nr tako jako...
njuškalica super za duplanje
nevena zao mi je
Ajme Sara hvala ti, sad citam opet svoj post koji si kopirala i vidim da sam fulala sve za tjedan dana. Prva beta je bila 12.05. (14 dnt) i bila je 50, slijedeca je bila 14.05. i bila je 56 i tada sam stavila zadnji utric. U ovaj cetvrtak ce biti tjedan dana. Odlucila sam na kraju cekati do srijede pa ako ne dodje izvaditi betu opet u cetvrtak. Tad ce biti tjedan dana od tog zadnjeg utrica.
Nego sad me opet peru strahovi jel moguce da je vanmatericna. BOlove nemam nikakve i skroz se dobro osjecam, mislim fizicki, o psihi necu ni pisati...
cure hvala svima na ogovorima
Njuskalice, lijepa beta!!
nevena, zao mi je
za vanmatericnu ti ne znam, al meni je gin rekao da su i kod nje vrijednosti bete obicno kao i kod matericne trudnoce
kod mene je na kraju i kod te niske bete bila matericna trudnoca iz koje se rodila moja druga djevojcica (al ja sam jako krvarila pa je to objasnjenje toj niskoj beti)
izvadi ti betu
Mona, Njuskalica cestitke!Ajmo cure nastavite sretni niz...nemojte me spotati ali posebnu srecu zelim Darmar i Snekici ~~~~~~~~~~~!!!!
Njuskalica, superrr beta, bravo!! Dobro se osjecam osim sto me od jucer boli glava i malo mi bude mucno, ali ta mucnina je od glavobolje. Ostale simptome bas i nemam.
Test jos nisam pisala.
Nevena, zao mi je!
e curke, ajd da vas nekaj pitam.
Ja sam sad jos u fazi skupljanja papira. i trebala bi jos napraviti one markere HIV Hepatitis i ekipu i onda je to to
Oboruzala sam se omanjom knjigom nalaza koji nisu stariji od 3 ili 6 mj i mogu u postupak i pokrivena sam do 9 mj. sa friškim nalazima.
Al što nakon toga.
Brisevi mi istiću u 9 mj. papa u 11 mj. ne znam koliko vrijedi HIV i hepatitis al ak je 3 mj i oni ce biti stari u 9 mj.
Da li kaj od toga treba za daljnje postupke, odnosno da li za postupak u 10 mj trebam imati friške briseve recimo.
Odnosno kaj moram ponavljati ako postupak ne upali?
Dolazi ljeto pa se moram izorganizirati da opet ne radim pauze jer nemam sve potrebne papire.
Briseve i hiv/hep moraš ponavljati svakih 3-6mj, zavisno od ustanove, tako da ako ti ističu u 9.naruči se odmah sad ako možeš za ponavljanje u tom istom 9.mj pa nek ti onda napravi i papu da ne dolaziš opet u 11. Sretno!
Njuškalica, bravo! :D
eryngium u Petrovoj ti brisevi i papa vrijede 1 godinu, a markeri na HIV, hepatitis...2 godine
Ginger hvala, izvadit cu ju u cetvrtak pa cemo vidjeti. Kod tebe je koliko se sjecam beta ipak rasla na troznamenkastu jel tako?kod mene je na kraju i kod te niske bete bila matericna trudnoca iz koje se rodila moja druga djevojcica (al ja sam jako krvarila pa je to objasnjenje toj niskoj beti)
A nemoj palit?!?! Kako je to divno... U Ri moraš jako paziti da stigneš sve imati ažurirano inače propade mjesec-dva ili više, ako nema reagensa, u ponavljanju nalaza. Samo papa vrijedi godinu dana. Ovo ostalo svakih 6 mjeseci Jovo nanovo, i muža i sebe. S tim da u papirima koje dobiješ piše ponavljanje za 3mj ali toleriraju do 6mj.
Je, lijepo se ona duplala
Samo, bila je puuuuuno preniska za blastice
Tek negdje oko 20dnt (ne sjecam se tocno) je bila u nekim normalnim okvirima
Na 11dnt blastice je bila 15, a cetiri dana kasnije svega 75
Nakon ove prve sam prekinula terapiju, a nakon druge se ponovo vratila na nju
A nista moram ju jos jednom izvaditi u cetvrtak pa cu vidjeti na cemu sam. Ja uopce ne krvarm a nisam na utricima. necu zamisljati tvoj scenarij i hvatati se za slamku, mada mi ne fali puno za kojekakve konstrukcije u glavi.Je, lijepo se ona duplala
Samo, bila je puuuuuno preniska za blastice
Tek negdje oko 20dnt (ne sjecam se tocno) je bila u nekim normalnim okvirima
Na 11dnt blastice je bila 15, a cetiri dana kasnije svega 75
Nakon ove prve sam prekinula terapiju, a nakon druge se ponovo vratila na nju
a nis.. idem se onda odmah naruciti da me ne zajebu za termin. makar zadnji puta sam popusila iako sam se narucila ohoho unaprijed - jer nisu imali "medija" za uzimanje briseva i to su saznali dan prije i naravno da nitko nije nazvao i rekao ikaj.
To me je koštalo 2 mjeseca sam tak.
Bananka javi kako si
Mona jesi vadila betu?
cure brojka je tu 233 nije velika ali je tu....![]()
mona cestitam i neka je skolski do kraja
[B]mona[B]![]()
mona super, lijepa je to brojka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje, srculence i školsku trudnoću do kraja
![]()
mona cestitam!!!!
nevena, kakvo je stanje?
Posljednje uređivanje od Ginger : 20.05.2015. at 16:18
sutra ujutro idem vadit betu, od menge ni m jos
Mona cestitammmmm!!!!
Super brojcica![]()
~~~~ za duplanje
Nevena za ljepu betu ~~~~~
Zuzy javi kako je prosao uzv ♥
hvala cure....
žužy,njuškalica ~~~~~~~~~~za uzv
nevena sretno sutra
bananka ?????
Joj žene koliko će to biti malenih vodenjaka!!!!! Ja sam jedan pa sam sretna
Čestitam vam svima na plusićima, brojčicama i ultrazvucima i želim sreću do kraja!!!
Tužnicama samo želim reći da će doći i njihov dansamo ne odustajte!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Posljednje uređivanje od kika222 : 20.05.2015. at 18:32
Bananka ponovi testic s jutarnjim urinom.nije jos nista gotovo.
A i beta ce rec svoje za 2 dana.
~~~~~~~~~~ za kul betu ♥
nevena sretno
bananka za betu![]()
ma cure hvala vam. ali ja cekam da padne, premala je bila da bi se icemu nadala ovaj puta. samo me brine sto jos nisam dobila
Hvala vam cure! Necu vise pisati test nego cu u sub.izvaditi betu pa kako bude.
Kako ste mi vi, kako se osjecate?
Mona, ~~~ za duplanje sutra!
Njuskalica, kad je tvoj uzv?
Zuzy, kako je bilo na uzv?
Una, u kojem si statusu?
Nevena, kad je nazalost vec tako, neka sto prije dodje m da mozes planirati za dalje.
moja beta je 144 svega dakle nista od toga. Sad se samo nadam da ce krenut samo van. Koliko se ceka da krene samo, jel ima nesto da potaknem m
nevena koji je to dan nakon transfera
bananka ja sam prošli mjesec otišla na folikometriju za prirodnjak pa su mi otkrili miom, polip na maternici i cistu od skoro 5 cm na jajniku - kažu ostatak folikula od stimulacije, sad čekam mengu i da opet odem na folikometriju da vidimo šta će ovaj put naći![]()
Bananka ja cu na uzv 29.5.
Nebi htela ni zurit sa uzv-om,beta je bila ok,bilo bi super da srce vidimo na sljedecem uzv.
~~~~~ za subotnju betu ♥
Mona kako se osjecas?
~~~~~ za sutrasnju betu ♥
Zuzy mogla bi nam se malo pohvalit kako je bilo na uzv![]()