Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Uh..to je puno novaca..ja sam racunala da bi max bio oko 10000kn..a da meni ne bi ni trebalo toliko..frendica je bila kod dr L..a ima većih problema od mene..ja zapravo i ne znam što mi je..ništa,samo malo viši tsh koji je sad iznad 2..spermiogram super..ugl ona je toliko platila kod dr.L..uspjelo im isprve...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Uh..to je puno novaca..ja sam racunala da bi max bio oko 10000kn..a da meni ne bi ni trebalo toliko..frendica je bila kod dr L..a ima većih problema od mene..ja zapravo i ne znam što mi je..ništa,samo malo viši tsh koji je sad iznad 2..spermiogram super..ugl ona je toliko platila kod dr.L..uspjelo im isprve...
    To što nemaš većih problema ne znači da ćeš brzo uspjeti. Mislim, možeš uspjeti i iz prve, al ne ide ti to po toj formuli. Mene je šokirao 1. postupak jer je kod nas sve u redu, imala sam 2 dobra zametka, dr. bio optimističan na transferu i mislila da je to to, a ono razočarenje. Onda sam skužila da tu nema pravila. Na kraju, od 7 zametaka koliko sam ih ukupno imala, primio se onaj najslabije kvalitete.
    IVF košta 9.000 za 3dnevne zametke (neke klinike naplaćuju manje ako je manje od ne znam koliko zametaka) + ako se čeka 5. dan za ET još 1.000 kn + stimulacija (ovisi što dobiješ) + ako imaš viška za zamrznuti još 1.000 + konzulatije za svaki postupak 200 kn (skroz prve su 500, ako rade i uzv, još 250). Skupi se toga. Ali nije nam žao niti lipe (jer smo mogli to nekako izvesti).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •