Nisam jos ukomirana jer testu istekao rok prije g dana hhh...pa se kao tjesim na to...
Snekice, jako mi je žao
z_b, ipak mislim da je prerano sve prije 9 dnt blastica
zelimo bebu rano je za test
![]()
sara10, moram na histeroskopiju, došao mi je polip kojeg prije moram rješiti (22.4. idem na kiretu), pa dva tri ciklusa pauze i onda mi je najjača sezona i oooogroman stres. U rujnu/listopadu se sve nekako umiri i stres se smanji na minimum (valjda) i onda ću na miru na sekundarni (nisam mislila da ću to izvan Milinovićevog zakona odraditi) Sgram nismo mogli odraditi - MM je već danima s visokom temp.
pak ima nešto u toj jeseni![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 01.04.2015. at 13:17
Snekica......jesen je dobitna
To sam danas piškila test jer mu izašao rok, pa se nisam nasekirala uopće (iskreno)...a za pola sata se vidjela druga crta lagano....ja se nasmijala i bacila ga...sad sam mirna, nemam više starih testova i čekam betu u petak - nema više piškenja![]()
vidjela sam na fbako želiš imam ti ja nekoliko raznih testova
![]()
Pozdrav curke ..evi i mene jer sad me hvata panika u petak vadim betu 22.3.bio transfer iz zamrznutih embrija ..dvije mrvice vratili..od simptoma bolne grudi ne stalno tu i tamo preko dana i pikanje u donjem djelu trbuha ...u subotu ,znaci 6 dan od transfera grcevi kao pred mengu odvtada nista ..eh da ibtreci dan od transfera tamno smedi iscjedak krajao dva dana ....ajmeee puno sam sad napisala svega zbrd zdola ..nadam se da ste me makar pola toga shvatile ..
Puse svima i sretno
Marias sretno tako mi sve cekalice bete smo u panici.i normalno da provijerimo stalno nase stanije i tjelo ova doba prolazi naj teze.
marias sretnoda te obraduje beta
![]()
maris-ovo smeđkasto krvarenje može biti i implantacija (taman ti je 3. dnt), a moguće je i neki zaostatak/ugrušak od punkcije/transfera ako je došlo do sitne ozlijede tkiva. Bolne grudi mogu biti znak trudnoće ali isto tako i od utrogstana (ili što već uzimaš kao pomoć žutom tijelu)
U svakom slučaju držim fige da je implantacija!
zelimo_bebu-ima kakvih novih vijesti, kad je beta?
Curke..ja danas napravila test 11dan nakon transfera..transfer bio 17 dan ciklusa iz zamrznutih embrija .tj odmrznutih. ������ test neg..nemam pojma dal da vadim betu ili ne ������ bas sam ljuta na aebe zbog tog testa ..mogla sam jos pricekat do te bete
Ej curke mojeSutra vadim betu, a do tada trpim sve ove boljke koje imam kao pred M.......
zelimo_bebu sretno![]()
Draga zelimo bebu i ja sutra vadim betu ...stim da je moj danasnji test 11dnt neg. a cice me rasturaju ..izgubila svaku nadu ..vadim sutra reda radi a vec se danas po asam uobicajeno .....
Ti si trudna sigurno ....test pozz..simptomi menge ....tako je i kod mene bilo u prvoj trudnoci
zelimo_bebuda nas sve obraduješ sutra (a najviše sebe)...već dugooo ovdje nema lijepih vijesti
![]()
Posljednje uređivanje od maca2 : 02.04.2015. at 17:11
Marias polako...nije jos sve gotovo...
Hvala na podrsci komadi moji....zeljela bih vas raveseliti a najvise MMa...
zelimo_bebu
ne znam što reći, osim da znam kako ti je...doći će i nama bolji dani, drži se!
Zelimo bebu draga zao mi je, nadala sam se sutra dobrim vijestima... Drzi se.... Grlim...![]()
Prirodnjak ivf, transfer 8 st. 31.03
Termin bete 20.04....![]()
Evo drage moje ja betu izvadila ... Za sat vremena gotova ..imam neki sme kasti iscjedak jucer neg.test..ne ocekujem nista ali eto ...reda radi
želimo_bebu drži se draga
MWM sretno![]()
zelimo_bebu zao mi je!
Svim ostalim čekalicama![]()
držim fige draga! koji ti je danas dpo?
meni je danas, na 12dpo beta 29,7. malena, ali veseli![]()
pak i zelimo_bebu, to su svakako dobre vijesti !
Sada držimda beta raste i pravilo se dupla.
zelimo_bebu-jesi prestala krvariti?
želimo_bebu i kudri: držim fige za pravilno duplanje
![]()
Maca....jučer predvečer stalo....nije bilo jako, brljalo malo smeđe...sad je ok...sad mirujem i ležim ......
Krenuli su plusici i bete~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!! Ja sam se opskrbila testovima za drugi tjedan, pa ćemo vidjeti
svima
Cure za duplanje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kameleon navijamo za pis pis i da bude plusic![]()
Snekice, Kemeleon ~~~~~~~~~~ za najveći plus na svijetu.......svima sretno !!!!!
Sretno vam cure!!! Od srca vam zelim duplanje bete i +![]()
Mene sve strah, uhvatila me povisena temp i sinusi. Bas se bojim da ce mi to odmoci![]()
Želimo bebu sretnoi za lijepo duplanje bete
I svim ostalim curama sretno i za velike bete ~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 03.04.2015. at 16:24
Hvala vam do neba...za Uskrs druga beta KAD potvrdi T onda tek veselje
zelimo_bebu i kudri, bravo i držim fige da se pravilno dupla!
Kameleon i Snekice, za plusic uskoro.
Cure koje ste (i bile) na cekanju bete,
kako ste provele dane,
koje ste terapije primale (utrogestan/crinone gel, estrofem,...) i
da li ste obavljale kucne poslove ili ste strogo mirovale?
Znam da nema pravila, ali eto, pitam jer se to ipak uvijek pitam.
Prvi put uzela bolovanje do bete, nisam vježbala ništa, radila minimalno ono standardno po kući. Terapija samo crinone gel. Beta 0.
Drugi put mirovala samo nakon punkcije i transfera. Ostalo sam vratila u normalu, posao, kućanske poslove, vježbe, više-manje sve. Terapija isto crinone. Beta idući tjedan. Ćemo vidjet ima li razlike.
Ja ne mirujem strogo. Prosecem se malo po danu i skuham, peglam malo i tako. Al sve dok ne osjecam dolje pritisak. Cim osjetim pritisak, odmah idem leci. A i popodne malo odlezim i u krevetu sam vec od 20h do 9 ujutro.
Jedino sto sam na ovom hladnom vjetru zaradila upalu sinusa i grla pa vec par dana imam povisenu temp (37,4 C) i to me sad brine. Simptoma nekih nemam, klasika od utrica (vjetrovi, zatvor, malo bradavice bolne i to je to; klasika svaki put pod utricima i pred mengu).
Od terapije koristim Utrogestan 3x2, i Aspirin 100 1 dnevno. Iako sam se malo prepala mogucih nuspojava u trudnoci pa Aspirin nisam jucer i prekjucer pila. Danas sam ipak 1 popila.... Ne znam jesu aspirin kojoj od vas propisivali... na transferu sam jedino ja dobila i aspirin, ne znam zasto...
I da, imala sam transfer 2. dan (4stan), to je bio pon, a u petak (znaci 4 dana poslije) sam si morala dati injekciju neceg na D (ne mogu se sad sjetiti koji lijek je bio)
Hvala cure! Ja cu mozda sljedeći mjesec u postupak, pa razmišljam i planiram...
Do sada sam imala tri postupka i sva tri puta sam bila na bolovanju od punkcije od bete i 3x2utrogestan i beta 0.
Sad razmišljam uzeti slobodno na dan punkcije i nakon transfera 2-3dana. Budući da ne želim previše mirovati ću pokušati s crinone gelom. Koja su iskustva?
eryngium, kad je beta?
1 zelja, joj sinusi su gadna bol,uf - zelim brz oporavak! Vidim da je beta uskoro, sretno sljedeći tjedan!
Posljednje uređivanje od Bananka : 03.04.2015. at 21:35