jutro cure..i hvala vam na podršci i dobrim vibrama...
trebalo mi je jučer da se malo odmaknem i otpušem-punkcija boli,to je istina,ali stisneš zube,pogotovo kad je dr.drag....i sestra naravno...
kad čuješ "imamo za sad dvije super stanice,transfer u četvrtak,znaš da si prevalila jedan dio puta i čeka te još onaj najteži..."..
na kraju svega već odlazim iz sale,i dr.još jednom pita"znači imamo dvije"?..a biologica kaže"žao mi je dr.vi ste krivo razumijeli,nemamo niti jednu"...
ja u šoku,on još većem"kako kako,provjerite još jednom..."...svi na čudu...riječi utjehe,događa se...ali jednom riječju,moja intrpretacija"STARA SAM!"(sad sam još uvijek ljuta i tužna i svašta nešto i moje je razmišljanje takvo,sorry)....pa pomovo "ma niste,mislim godine su tu,ali imate dobre zalihe js...događa se svakoj ženi da u godini dana možda par puta nema niti o,niti u fol.js...idemo dalje...
reultat stim.;27 menopura,2 orgalutran,štoperica-3 folikula asp.-0 js
...
slijedi dogovor za dalje,odmah svašta nešto preokrenuto,samo da već u drugom ciklusu budem u prirodnjaku,a ako bude sreće i dogovora s mojom mpo za dva mj ponovo u stimulaciju(po ovom dr.nema zapreke da tako i ne bude,jer i nema,i to je moja želja,i volja)
...
sorry na malo podužem postu..i neka me moderatorice slobodno izbrišu,premjeste ako sam pretjerala... znam koliko i kako se osjećate i vi koji to prolazite po ne znam koji put(meni je 1.stim,ako se ne računa 1.prirodnjak u kojem je pobjegao f.na dan punkcije)...
ali bit ću ja dobro...pozitiva i dobri ljudi oko mene,kao i ovaj forum na kojem je toliko podrške,dobrih vibri da jednostavno nema ni pomisli na predaju-idemo dalje!!!!!!!
mala28...i bubekice-
lexux i ostalim curama koje su danas na punkciji-sretno i uspješno!!!!!!!!
ostalim čekalicama koječega dobre ,najpozitivnije vibre od srca!!!!
p.s.malo ću se odmorit od foruma,ali samo do sljedećeg ciklusa(ako uspijem da ne zavirim barem malo
...SRETNO CURE!!!!!