Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ivana.sky sto kazu u kbc osijek?

Koji ti je danas dan ciklusa?

Moja fm prosla ok, reagiram na klomifen, iduca u srijedu.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky sto kazu u kbc osijek?

Koji ti je danas dan ciklusa?

Moja fm prosla ok, reagiram na klomifen, iduca u srijedu.
    opaa bravo za reakciju!! drzim fige da bude lijepih folikulića javljaj obavezno kako rastu...

meni danas 13.d.c. upravo se vratila iz bolnice, napravili AIH... jucer mi bio pozitivan LH u 11h, pa mi je poslo dr poruku, u sred krstenja sam isla na ovitrelle injekciju i da dodjemo ujutro u 7... a danas kad smo dosli, prijave bla i gledali smo plivace - super su decki uzv prije postupka kaze da je dom.folikul jos bio nepuknut, sluz se na uzv nije vidjela ali kad me "rasirio" sluzi u cerviksu ko u prici... sad cekamo... 31.10. tek beta

napiso je da preporuca mirovanje, estrofem 2x1, vitamine i nastavak metformina... ako ipak dobijem M klomifen preskacem iduci ciklus, a kontrola kod njega za 1mj.. odmah sam se narucila, tek ima mjesta 28.11. - iako se nadam da mi nece trebat taj termin al neka stoji, jer da sam dosla poslije bete se narucivat cekala bi do poslije bozica i nove godine!

pitanje: mene su ostavili da lezim cca 30-40min, ne 2h (ko sto citam da bi trebalo?!) jer nisu imali plahte pa me nisu mogli smjestit u sobu nego sam lezala tam na stolu u toj prostoriji gdje se izvode postupci - mislim kbc osijek... sto drugo rec... i dali mi neku gazu i meni je sad to kad sam se ustala iscurilo malo van, i u tome sto je iscurilo ima i malo krvi jel normalno da mi je to malo iscurilo i jel normalno da bude krvi??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •