Stranica 11 od 73 PrviPrvi ... 9101112132161 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Bravooo Tetagogolina

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

malena

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

malena

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Malena11111, iskrena sucut.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mala11111 ,ajme žao mi je jako...drži se

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mala11111, moja iskrena sućut - jako mi je žao!

kleopatra, tetagogolina, žužy - bravo, čestitke!

Bubekice, ja idem kao nestrpljiva anka u 11/2014 u postupak.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mala11111 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje nije me bilo dugo jer sam se bila preselila na forum blizanci,no međutim nažalost se moram vratiti ovdje k vama i sve ispočetka......... No usprkos svemu nakon svog ovog teškog iskustva imam moja dva anđela (curicu i dečka) koji me čuvaju s neba....
    Mala iskreno mi je zao.....nema rjeci za utjehu...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mala11111 jako mi je žao..drži se
    žužy,kleopatra,tetagogolina u ime lijepih brojčica,sretno vam dalje!!
    bananka,imate zamrznuto tkivo na vv-u?mislim,radi azoo?
    ja se pridružujem pikalicama,postupak u 11 mj.
    malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

kameleon, nemamo. Do sada je mm imao svaki puta punkciju testisa. Ja sam imala dosta js ali nikad nije ostalo za fet. Sad se spremamo kod priv.na postupak. Vidim da je i kod vas azoo u pitanju...mozemo pisati na drugoj temi (azoo ili biopsija) ili na pp da ne krsimo pravila.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mala11111..zao mi je sigurno ti je jako tesko..

Ostalima..cestitke..drago mi je zbog vas..nadam se da ce i moj dan doci..

Trenutno sam totalno PRESTRAVLJENA jer moram ici na hsg..bila danas kod dr.Tomica i to mi je sljedece..i to vec mjesecima odgadam i to zato sto sam cula uzasne price i po netu i uzivo..i strasno mi je uopce se naruciti..ko malo dijete sam,znam..al ne mogu si pomoci..u glavi mi je ona scena iz 'Hrabrog srca' kad Mel Gibson lezi na onom stolu gdje ga masakriraju i ....uuuhhh..

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za vas drage cure, za sve daljnje postupke!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Cure moje nije me bilo dugo jer sam se bila preselila na forum blizanci,no međutim nažalost se moram vratiti ovdje k vama i sve ispočetka......... No usprkos svemu nakon svog ovog teškog iskustva imam moja dva anđela (curicu i dečka) koji me čuvaju s neba....
    žao mi je

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

evo da prijavim negativan test 11dnt ostaje mi samo beta u ponedalje da završim i ovaj postupak ...još neki dan sam oplakala ovaj postupak tako da ni sama više naznam šta osjećam...možda potražim neko drugo mišljenje što dalje možda još neka pretraga ...neznam....

marinab1304 i manola da nam javiše lijepše vijesti

~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cure u postupcima,čekalice punkcije,transfera,bete.....
    bubekice i sretno sutra na ultrazvuku

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Mala11111..zao mi je sigurno ti je jako tesko..

Ostalima..cestitke..drago mi je zbog vas..nadam se da ce i moj dan doci..

Trenutno sam totalno PRESTRAVLJENA jer moram ici na hsg..bila danas kod dr.Tomica i to mi je sljedece..i to vec mjesecima odgadam i to zato sto sam cula uzasne price i po netu i uzivo..i strasno mi je uopce se naruciti..ko malo dijete sam,znam..al ne mogu si pomoci..u glavi mi je ona scena iz 'Hrabrog srca' kad Mel Gibson lezi na onom stolu gdje ga masakriraju i ....uuuhhh..
    Ja sam radila HSG u KBC St, moja kuma kod dr. Tomica u Zg, nije uopce bilo strasno ni meni ni njoj, pinku bolilo ali stvarno samo par sekundi, evo ja sad trudna 32 tjedna, doduse iz postupka IVF, ona rodila prije dva mjeseca, zatrudnila prirodno nakon HSG-a...
    Puno srece svim suborkama, da sto prije dobijete svoje bebuske

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Malena11111 - iskrena sućut...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

malena- žao mi je...drži se,kaddovoljno budeš jaka i spremna-u nove pobjede!!!
    mona-nikad nije kasno..možda si ga prerano napravila..čekaj betu!!!!!!!
    ivana-nemoj se bezveze opterećivat negativnim mislima(mislim jako je lako to reć ovako drugima,znam...i ja sam takva)...ja sam u dva tjedna nakon aiha pročitala dvije knjige,ukupno preko 800 stranica,po cijeli dan bi čitala(inače sam još uvijek na bo po drugom pitanju,pa sam imala vremena...i zaboravila bi na probadanja,umišljene mučine,slabosti...
    svim curkama čekalicama koječega -sretno!!!!!!!!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

evo upisala sam tecaj spanjolskog bas danas objavili da ima bespla u knjiznici ucenje jezika... a spanjolski sam oduvijek htjela ucit, vec jednom sam pocela samostalno, pa odustala... a izvukla sam i iz prasine svoje najdraze knjige koje cu s radoscu progutat ovih dana!
    samo tko ce docekat jos 2 tjedna.....

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    3418
    Odlična beta. Čestitam od srca.
    Čestitke i žuži i kleopatri , predivne bete cure.~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću do kraja.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

malena žao mi je draga, veliki šaljem.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure ak je beta u srijedu bila 12 100 a danas 14 726 kaj mislite kaj me ceka ???
    Posljednje uređivanje od nivesa : 17.10.2014. at 13:11

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moja beta danas 1551... narasla je ravno za pola

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bas mi je drago zuzy! A citala sam na netu da kad prode 6000 treba 96 sati da se podupla....

Datum pristupanja
    Jan 2012

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tu sam i računala

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja probala i dalje mi nije jasno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nece ti ni biti jasnije jer je tvoja beta vec presisala onu vrijednost kad se dupla do 96h...

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Žuzy, još to ništa ne mora značiti.
    Nije idealno, ali možda su se 2 primila, pa je jedan odustao. Meni je tvoja beta od početka ekstra velika za dnt.
    Tako je bilo mojoj prijateljici. Nepravilna beta - na kraju beba! Isto teorija da je 1 odustao.

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Probadanja cijeli dan dolje, doslovce sepam jer imam osjecaj ko da se nesto kida unutar mene, zgaravica od jutra (koju ja nikad nemam), i mama mi je mirisala ko da je pola parfema isipala po sebi, toliko da sam hodala 2m od nje... progesteron, umisljanje, trudnoca.. recite sta hocete al osjecam se luda danas.
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 17.10.2014. at 18:04

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Drage dame,
    molila bih vas za pomoć!!
    Danas mi je moj soc.ginekolog rekao bismo trebali ići na umjetnu oplodnju u Zagreb jer s klomifenima nećemo postići ovulaciju. Pošto sam vadila hormone na VV, rekao je neka se tamo i naručim za daljne pretrage.
    Pa dajte molim vas, recite mi kako ide dalje postupak? Suprugov spermiogram sa Sv. Duha je uredan, moji hormoni sa VV nisu spomenuo je samo da bi se dalje stimulirala ovulacija injekcijama.
    ako koja ima sličnu situaciju neka mi pomogne!!
    Situacija je sljedeća:
    PCOS,menstruacije samo uz Diane 35 (pila ih skoro 7 godina) il utrogestan. I kad smo odlučili raditi na bebi,ja sam odmah otišla kod svoj gina i pokušali smo s klomifenom. Ovulacija je naknadno utvrđena no moj gin je prerano odustao s folikulometrijama,a suprug je u to vrijeme išao na spermiogram pa smo "apstinirali", i naravno da nam nije uspjelo. Idući pokušaj s klomifenom totalni neuspjeh, nije se apsolutno ništa razvijalo.
    I sad sam išla na vađenje hormona na vv i evo mojih nalaza:
    *glukoza natašte- 4.8 (4.2-6.0)
    *AMH- 116,9 (0-75,7)
    *slobodni testosteron-57,6 (0,2-14,2)
    *inzulin-104,2 (21-174)
    *LH-14,8 (folikularna faza 2,1-10,9)
    *FSH- 5,7 (3,9-8,8)
    testosteron-3,7 (0,4-2,6)
    *estradiol- 165 (99-448)
    *prolaktin-190 (71-566)
    progesteron- 2,4 (0,5-3,1)
    *DHEA-S - 15,5 (0,5-10,6)

Unaprijed vam hvala!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zuzi ja sam mislila da je to kod tebe super

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

žužy, šta misliš da ti nije dobra beta???
    šta tvoj liječnik kaže???

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Svakako, držim fige i tebi i nivesi za vaše male borce

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga žužy stvarno se nadam da će sve biti u redudaješ mi nadu stoga molim te "think happy thoughts"
    Posljednje uređivanje od kika222 : 17.10.2014. at 19:49

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga moja nemam riječi, žao mi je!!
    Posljednje uređivanje od kika222 : 17.10.2014. at 20:02

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage dame,
    molila bih vas za pomoć!!
    Danas mi je moj soc.ginekolog rekao bismo trebali ići na umjetnu oplodnju u Zagreb jer s klomifenima nećemo postići ovulaciju. Pošto sam vadila hormone na VV, rekao je neka se tamo i naručim za daljne pretrage.
    Pa dajte molim vas, recite mi kako ide dalje postupak? Suprugov spermiogram sa Sv. Duha je uredan, moji hormoni sa VV nisu spomenuo je samo da bi se dalje stimulirala ovulacija injekcijama.
    ako koja ima sličnu situaciju neka mi pomogne!!
    Situacija je sljedeća:
    PCOS,menstruacije samo uz Diane 35 (pila ih skoro 7 godina) il utrogestan. I kad smo odlučili raditi na bebi,ja sam odmah otišla kod svoj gina i pokušali smo s klomifenom. Ovulacija je naknadno utvrđena no moj gin je prerano odustao s folikulometrijama,a suprug je u to vrijeme išao na spermiogram pa smo "apstinirali", i naravno da nam nije uspjelo. Idući pokušaj s klomifenom totalni neuspjeh, nije se apsolutno ništa razvijalo.
    I sad sam išla na vađenje hormona na vv i evo mojih nalaza:
    *glukoza natašte- 4.8 (4.2-6.0)
    *AMH- 116,9 (0-75,7)
    *slobodni testosteron-57,6 (0,2-14,2)
    *inzulin-104,2 (21-174)
    *LH-14,8 (folikularna faza 2,1-10,9)
    *FSH- 5,7 (3,9-8,8)
    testosteron-3,7 (0,4-2,6)
    *estradiol- 165 (99-448)
    *prolaktin-190 (71-566)
    progesteron- 2,4 (0,5-3,1)
    *DHEA-S - 15,5 (0,5-10,6)

Unaprijed vam hvala!!
    Suncokret ima ovdje dosta na čemu se treba poraditi AMH visok tipićan pcos pokazatelj,testosteron visok,ima tu posla i za androloga i za ginekologa,odgovorit če ti još cure koje se više razumiju u tematiku pcos.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Neznam gdje bih uopće pronašla nekakve informacije u vezi mog problema. Nema ovulacija, MM spermiogram uredan. Rekao gin.da ću dobivati nekakve injekcije.
    Ima neko sličan problem il iskustvo?

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

suncokret, puno cura ovdje ima pcos... dok ti netko od njih ne pomogne s odgovorom možeš baciti oko na ovaj link http://www.roda.hr/article/read/sind...h-jajnika-pcos
    a tu je i Rodina brošura Neplodnost http://www.roda.hr/article/read/nova...-o-neplodnosti
    sretno!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Suncokret...

Ja imam pcos... kombinacija terapije za stitnjacu, metformina i klomifena uspjele su mi dovest cikluse u red i eto imala sam i potvrdjenu O ovaj mjesec... naravno uz sve to moj dr kaze da je uvelike igrala i moja uloga: moj trud i rad... 3mj kako ne pusim, od 1.mj ove godine skinila 10kg, vjezbam, setam, malo se pazljivije hranim (nikakva dijeta, da se razumijemo, zderem ja i cokolada i cipsa i svega, ali umjereno.. ne jedem pekaru i fast food, a u medjuobroke uvijek se trudim ubacit neko voce, pogotovo jednom dnevno jabuku koja je prirodni inzulin, pravim domaci kefir koji pijem svaku vecer blabla)... nije toliko od vaznosti jesi li pretila ili imas par kg viska, meni su rekli da je i +2kg viska sa pcosom bitno. Ili opet suprotno - veliki manjak kg... Najbolje je skinuti/dobiti 5-10% tezine (zdravim nacinom!!) i to vec uvelike promijeni sliku...

meni je isto secer bio ok al su mi ipak dali metformine, i ocito nesto rade jer pomazu... ne znam bas koliko bi klomifen SAM nesto napravio kod takve slike hormona kao kod tebe... koliki ti je tsh (stitnjaca)? Jesi radila ogtt? Koliko god imas? Koliko tm? Kolimo dugo pokusavate?

Za injekcije iskreno nisam cula, ne znam o cem se radi, ali nadam se da ce ti pomoc...
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 18.10.2014. at 02:02

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

I prijavljujem nesto jako cudno sto mi ne da spavat sad a to je razarajuca bol kod odnosa... tj normalno, fino, ugodan odnos i kad trebam ...jel... kad se sve onako pocne grcit pojavi se ta "bol" - ko da mi netko dolje velikim noktom iznutra po sredini dere unutrasnjost... prestanemo - sve ok, odnos kao odnos i dalje ugodan, ja super napaljena danima (nije nest preko klinca), cim pocne vrhunac probadanje...
    jel netko imo ikakvih slicnih iskustava? Zasto to, sta je to, kad ce proc??

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

[QU
    koliki ti je tsh (stitnjaca)? Jesi radila ogtt? Koliko god imas? Koliko tm? Kolimo dugo pokusavate?

Imam 25 godina. 88 kg (!!!!!!!!!!!!) na 165 kg. Preprepreviše, ali čim počnem nešto kila gubiti, odma neki hormoni i kile opet gore. Npr. pila Diane 35 4 mjeseca da snizim testosteron i hop eto 5 i pol kg.. užasnooo
    Pošto znam za dijagnozu od 4.srednje, nikad nisam imala svoje menstruacije i rekao mi je već onda gin da kad budemo htjeli bebu da nema smisla prirodno pokušavati nego da se javim njemu. I tako mi u veljači ove godine odlučili početi raditi na bebi i odmah smo počeli s klomifenom. Imali smo do sad dva neuspjeha s njim. Al dobro, nije to ništa strašno. Bit će

hvala vam na odgovorima, linkove ću pregledati sad preko vikenda...

Ivana.sky--svaka ti čast na izgubljenim kilogramima!! Kapa do poda.. ja razmišljam krenuti na neki fitnes program i sad za početak na djetu 10% jer nije rigorozna, da malo pokrenem organizam, a onda dalje zdrava prehrana i vježbanje jednostavno moraju učiniti svoje.

Davno sam vadila tsh i bio je nalaz uredan, vrijednost negdje na sredini.. ogtt nisam radila.. a kolegica mi je preporučila raditi i test inzulinemije.. radila to koja?
    Posljednje uređivanje od suncokret19 : 18.10.2014. at 07:23

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ivana.sky ja sam primijetila da takve bolove imam kad je cista u pitanju. Al tebi je potvrdjeno pucanje folikula, zar ne?
    Mozda se mrva gnijezdi pa neda mami da uziva

Suncokret, nisam radila tu pretragu, ali svakako napravi.
    Sto se tice prehrane za pcos, bilo koja nisko uh dijeta moze cuda uciniti.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

curke, imate iskustva s vrkutom, maruljom, maca prahom i sličnim pripravcima?

ja sam prilikom 1.korištenja klomifena koristila čaj od vrkute i pila maca prah i imala sam ovulaciju. dok sam 2.put pila klomifen i nikakav "pripravak"- ovulacije nije bilo.. eh,sad bi se tu dalo raspravljati jesu li oni zaslužni za moju ovulaciju, znam da se s prirodnim stvarima nema pravih istraživanja, ali eto, ja nekako vjerujem da su ipak imali utjecaja, ovulacija i neovulacija to pokazuju..
    sad opet koristim maca prah i planiram početi i s vrkutom..

a da li uzimati neke trudničke vitamine tipa prenatala i slično?? ja sam ih počela uzimati neko vrijeme i nisu mi baš odgovarale na probavu (vjerojatno previše željeza)..

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky ja sam primijetila da takve bolove imam kad je cista u pitanju. Al tebi je potvrdjeno pucanje folikula, zar ne?
    Mozda se mrva gnijezdi pa neda mami da uziva
    jel to moguce da bude od toga? joj da bar

suncokret
    ja uzimam folnu sa mjesavinom nekih vitamina, a-z mama se zove... prije toga sam uzimala folic plus... ako planiras bebicu svakako uzmi i pij nesto sto ima folnu i malo vitamina, jos pogotovo ako planiras dijetu... a sto, to odluci sama po svojim mogucnostima, meni je dr. rekao i za taj a-z mama da je ok, iako je jeftiniji, ali da kod drugih placam vecinom samo "ime" i "marku"... normalno da sma u pocetku htjela najbolje (sto u glavi znaci i najskuplje) pa sam uzimala folic ali kako nisam ostajala trudna shvatila sam da mogu probat i s necim malo jeftinijim posto ce to potrajat

pila sam vrkutku i marulju dok smo prirodno pokusavali, jer sam cula da kad pijes hormone nije dobro uzimati iste

samo nemoj bit prestroga prema sebi i zacrtat si neki cilj koji je tesko ostvariv pa kad ne budes uspjela odustat. to je najveca pocetnicka greska svima prilikom mrsavljenja... ja sam isla kg po kg, doslovce. ovaj mjesec mi je cilj izgubiti 2kg... i radim na tome da izgubim 2kg i trudim se i na kraju mjeseca izgubim i 3 i budem sretna.. iduci mjesec ne dignem granicu nego opet idem izgubiti 2kg, izgubim 1kg, ok idemo dalje.. i malo pomalo dodjes na vise gubitka kila... druga stvar, nemoj stajat na vagu svaki dan, vazi se jednom mjesecno, stanes na vagu, upises si negdje broj, i picis dalje.. uvijek se vazi ujutro kad se probudis, ne poslije rucka... uzmi si jedan dan u tjednu kad ces si dozvoliti da uzivas, meni je to nedjelja jer smo onda na rucku kod mojih ili muzevih, pa pojedem i pohano, i pomfri, i kolaca, i popijem casu kole... to je moj dan za uzivanje i za nagradjivanje.. posto ostale dane "trpis" treba ti malo skretanja sa puta da ne poludis i ne odustanes
    ono najbitnije jedi sve i svasta, samo si smanji obroke, podijeli ih na 5 dnevno, puno vise se kreci i nemoj misliti na hranu i na to da ne smijes jest, i da si sad zivcana jer si gladna (bar to tak kod mene ide, jer meni je kazna kad ne smijem rec, a sad kad ne razmisljam o tom uopce mi se ni ne jede iskreno)... za vjezbanje isto, nemoj si nabit odmah 5 puta tjedno najtezi program... kreni polako... ja sam prvo isla biciklom na posao, produzila si setnje sa psom, onda sam krenila vjezbat lagano... imas na ovom forumu i temu gdje cure komentiraju vjezbanje i neke programe koje mozes i kod kuce radit, ja sam ti vjezbala focus t25 i super mi je bio, 25min dnevno - nije jako zahtjevno i tesko i mozes ga raditi kod kuce, ne trebas dodatnu opremu i zbilja je zanimljivo i brzo prodje... nazalost ja sam prestala kad su muke s metforminom pocele, ali ako se sad pokaze negativna beta, krecem opet, ako se pokaze pozitivna upisujem pilates za trudnice.
    polako, nemoj se osudjivat i bit stroga, samo nadji volje, zacrtaj si cilj i mozes ti to

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

upadam ko padobranac,ne stignem vas čitat i ne znam tko je u kojoj fazi,al moram malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Žuži,prije otprilike godinu dana,tješile ste me i vibrale jer mi se beta nije pravilno duplala,na kraju bilo sve ok,dvije mrve vračene,jedna odustala pa se i beta malo pobrkala
    Žuži,od srca ti želim isti scenarij ko moj i da za godinu dana imaš avatar ko i ja (može i sa curicom)

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

imam i ja tu a-z mama, ali nakon par tjedana su mi počele smetati.. razmišljam sad piti 1 tabletu svaki drugi dan, i to je bolje nego ništa
    i ja uvijek te čajeve pijem samo do tableta, dan-dva prije obično prestanem jer sam isto takve stvari čitala po netu..

ovi savjeti za mršavljenje su ti odlični, i nadam se ću ih slijediti.. znam da nemogu sad odmah u ponedjeljak promjeniti sve što trebam--ali bit ću uporna i trudit ću se za našu bebu!!! to će mi biti misao vodilja cijeli ovaj put

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Sretno i ako sta treba, tu smo sve

marinab1304 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Evo i mene napokon tu
    10 dnt jedne blastice i morule 5. Dan beta 104,6

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Žužy javi nam se
    I jučer i danas stalno gledam di si...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zuzy??? Di si nam!!!?? Kaj dalje? Beta ili uzv? Cekam info!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj marinab1304 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene napokon tu
    10 dnt jedne blastice i morule 5. Dan beta 104,6
    Cestitam Marina, super betica, sretno do kraja
    Ajmo nase cekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za pluseve i veeeelike beturine

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor