Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Suncokret...

Ja imam pcos... kombinacija terapije za stitnjacu, metformina i klomifena uspjele su mi dovest cikluse u red i eto imala sam i potvrdjenu O ovaj mjesec... naravno uz sve to moj dr kaze da je uvelike igrala i moja uloga: moj trud i rad... 3mj kako ne pusim, od 1.mj ove godine skinila 10kg, vjezbam, setam, malo se pazljivije hranim (nikakva dijeta, da se razumijemo, zderem ja i cokolada i cipsa i svega, ali umjereno.. ne jedem pekaru i fast food, a u medjuobroke uvijek se trudim ubacit neko voce, pogotovo jednom dnevno jabuku koja je prirodni inzulin, pravim domaci kefir koji pijem svaku vecer blabla)... nije toliko od vaznosti jesi li pretila ili imas par kg viska, meni su rekli da je i +2kg viska sa pcosom bitno. Ili opet suprotno - veliki manjak kg... Najbolje je skinuti/dobiti 5-10% tezine (zdravim nacinom!!) i to vec uvelike promijeni sliku...

meni je isto secer bio ok al su mi ipak dali metformine, i ocito nesto rade jer pomazu... ne znam bas koliko bi klomifen SAM nesto napravio kod takve slike hormona kao kod tebe... koliki ti je tsh (stitnjaca)? Jesi radila ogtt? Koliko god imas? Koliko tm? Kolimo dugo pokusavate?

Za injekcije iskreno nisam cula, ne znam o cem se radi, ali nadam se da ce ti pomoc...
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 18.10.2014. at 02:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •