Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

[QU
    koliki ti je tsh (stitnjaca)? Jesi radila ogtt? Koliko god imas? Koliko tm? Kolimo dugo pokusavate?

Imam 25 godina. 88 kg (!!!!!!!!!!!!) na 165 kg. Preprepreviše, ali čim počnem nešto kila gubiti, odma neki hormoni i kile opet gore. Npr. pila Diane 35 4 mjeseca da snizim testosteron i hop eto 5 i pol kg.. užasnooo
    Pošto znam za dijagnozu od 4.srednje, nikad nisam imala svoje menstruacije i rekao mi je već onda gin da kad budemo htjeli bebu da nema smisla prirodno pokušavati nego da se javim njemu. I tako mi u veljači ove godine odlučili početi raditi na bebi i odmah smo počeli s klomifenom. Imali smo do sad dva neuspjeha s njim. Al dobro, nije to ništa strašno. Bit će

hvala vam na odgovorima, linkove ću pregledati sad preko vikenda...

Ivana.sky--svaka ti čast na izgubljenim kilogramima!! Kapa do poda.. ja razmišljam krenuti na neki fitnes program i sad za početak na djetu 10% jer nije rigorozna, da malo pokrenem organizam, a onda dalje zdrava prehrana i vježbanje jednostavno moraju učiniti svoje.

Davno sam vadila tsh i bio je nalaz uredan, vrijednost negdje na sredini.. ogtt nisam radila.. a kolegica mi je preporučila raditi i test inzulinemije.. radila to koja?
    Posljednje uređivanje od suncokret19 : 18.10.2014. at 07:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •