Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zuzy - žao mi je ovakvog raspleta iako znam da si takav usljed cijelog lošijeg tijeka i očekivala, nadam se da ćeš se čim prije oporaviti od ovoga odnosno ti i TM i iskreno ti želim da prođeš bez kiretaže ~~~~~~~~~~~~~~~~

ivana.sky pomalo, glavu gore, proći će i ovo.

Bubicazubica, žao mi je zbog svekrve - i ono što ti cure pišu, ja bih valjda ostala u Smilje u Rijeci ali bih kombinirala s privatnicima, ne postaješ mlađa - to je istina - a vrijeme leti neminovno.. zato upri ako možeš sve snage i paralelka

marinaab1304, ja bih iskreno mirnija spavala s jasnijom uzv slikom, ali dobro su ti rekle već - treba pričekati slj uzv jer nije svaki niti ginić dobar u tome niti ima dobar uzv aparat, a valja i razmisliti koliko si stvarno trudna, kažeš 6+0 jučer? ustanovljeno na temelju čega? ZM? ili punkcije ili transfera? oprosti što nisam upratila.... i držim fige za dalje

pak - sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve znaš, dugo si u ovome, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja bih ovdje svima ponudila jutarnju kavicu i naravno rakijcu za one koji već tako rano ujutro mogu

i zapalila bih svijeću za sve naše koji više nisu s nama, bilo najmilije članove obitelji, prijatelje ili bebice koje su nas prerano napustile:
    http://www.habiger.net/fotoalbum/Allerlei/kerze_01.jpg
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 01.11.2014. at 07:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •