-
Osoblje foruma
zuzy - žao mi je ovakvog raspleta iako znam da si takav usljed cijelog lošijeg tijeka i očekivala, nadam se da ćeš se čim prije oporaviti od ovoga odnosno ti i TM i iskreno ti želim da prođeš bez kiretaže ~~~~~~~~~~~~~~~~
ivana.sky pomalo, glavu gore, proći će i ovo.
Bubicazubica, žao mi je zbog svekrve - i ono što ti cure pišu, ja bih valjda ostala u Smilje u Rijeci ali bih kombinirala s privatnicima, ne postaješ mlađa - to je istina - a vrijeme leti neminovno.. zato upri ako možeš sve snage i paralelka
marinaab1304, ja bih iskreno mirnija spavala s jasnijom uzv slikom, ali dobro su ti rekle već - treba pričekati slj uzv jer nije svaki niti ginić dobar u tome niti ima dobar uzv aparat, a valja i razmisliti koliko si stvarno trudna, kažeš 6+0 jučer? ustanovljeno na temelju čega? ZM? ili punkcije ili transfera? oprosti što nisam upratila.... i držim fige za dalje
pak - sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve znaš, dugo si u ovome, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja bih ovdje svima ponudila jutarnju kavicu
i naravno rakijcu za one koji već tako rano ujutro mogu
i zapalila bih svijeću za sve naše koji više nisu s nama, bilo najmilije članove obitelji, prijatelje ili bebice koje su nas prerano napustile:
http://www.habiger.net/fotoalbum/Allerlei/kerze_01.jpg
Posljednje uređivanje od Kadauna : 01.11.2014. at 07:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma