Stranica 17 od 73 PrviPrvi ... 715161718192767 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jutro,hvala na kavici. Nekako sam danas radje za nesto duplo kratko.
    Ja sam odvalila drugu turu spavanja danas. Cijelu noc me naganja neki vampir , a majkemi nisam gledala ni citali nista tome slicno. Mislim da se zove MPO i da sam lagano spremna za .
    Svijecica gori od rane zore.
    Snekica draga cekam tebe .

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala na kavici.
    Pak- sretno
    Kameleon-

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Žužy jako, jako mi je žao . Zaista sam se radovala tvojoj pozitivnoj beti ovog puta jer vidim dosta toga si prošla i znam da možda zvuči ocrtano, al nemoj posustajat, jednom mora uspjeti. Želim tebi i tm puno snage i strpljenja i ustrajnosti za dalje. I sama imam puno postupaka iza sebe, al vjerujem da je još teže kad dođe do + pa onda ipak ništa.

Svim u postupcima želim sve najbolje!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

marinab1304, ti si bila na uzv 29.10. po punkciji koja ti je bila 03.10. (ako je blastica transferirana 08.10.) bila trudna 5+6, rano može biti posebno ako je uzv lošiji/stariji i ginekolog manje vješt.... držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kad imaš sljedeći uzv i što ti je rekao doktor/ica koji ti je radio/la uzv?

curke, evo kava jutarnja i rakijca - živjeli

marinab1304 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Rekao mi je da za moj stadij trudnoce to tako treba biti samo nije mi tocno rekao niti napisao koliko sam trudna. Rekao je da im uzv i nije nesto da je star jer me morao s drugom rukom stiskati po trbuhu da bi uopce vidio gdje se smjestio mali stanar. Idem u četvrtak ali idem kod svog ginekologa jer on ima novi 4d uzv pa se nadam da ce se bolje vidjeti. Malo mi je neobicno sve. Mucnine sam imala svega par dana od toga dva puta povracala da beta nije pozitivna da mi ne kasni menga i da mi nisu svi grudnjaci mali ne bih ni znala da sam trudna. Nista mi se ne gadi nista mi ne smrdi samo nemam apetita.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zuzy baš mi je ža! Al nemoj odustat...
    Moj FET zavrsio s jednim velikim nista. Sad gledam sta i kako dalje.
    Eto, cure moje, sritno vam!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure pitanje...pretpostavljam da je vecina radila kariogram....pa me zanima koliko ste cekali da dodu nalazi?

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

na Rebru oko 3 mjeseca

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Oko tri tjedna, Svet Duh.
    Kada sam zvala Klaicevu rekli su mi 5-6 tjedana.
    Najduze se ceka na Rebru.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A za Rebro znam da je 3 mj. Al su mi rekli da su oni najbolji. Pa ne znam jel ima razlike u izradi ?
    Posljednje uređivanje od nivesa : 02.11.2014. at 22:18

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mi smo vadili krv na Rebru krajem 7.mj. i sad prije koji tjedan smo zvali,nalaz je gotov ali ga ne možemo dobiti napismeno jer im 'sustav il nes' ne radi i dok ne proradi..a tko zna kad će..ne možemo ništa dobiti..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo vadili krv na Rebru krajem 7.mj. i sad prije koji tjedan smo zvali,nalaz je gotov ali ga ne možemo dobiti napismeno jer im 'sustav il nes' ne radi i dok ne proradi..a tko zna kad će..ne možemo ništa dobiti..
    Ma super! A mailovi u danasnje vrijeme bas i nisu moguci ocito. Svasta. Cini se meni da su to sve igre bez granica
    Posljednje uređivanje od nivesa : 03.11.2014. at 08:44

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tako smo i mi nalaz s tipizacije cekali stoljecima jer im se pokvario aparat. Uzorak je bio obradjen, ali oni nisu mogli do nalaza.
    Pretpostavljam da je o necem slicnom rijec.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

blago nama s ovakvim tehničkim nedostacima grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr u rano jutro.......

cure, dobro vam jutro, zuzy, nadam se da ćeš danas dobiti nalaz i u miru moći skončati sve ovo

za sve kolektivne vibrice, i za jednu posebne koja je upravo na fm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kava virtualna i jedna orahovac domaći

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Najvise me zivcira kaj sam ja to odradila prije 2 i pol godine a nalaz je netragom nestao sa jos nekolicinom u Petrovoj dok sa tamo lezala... Ali sam zaboravila kako to ide jer sam tad bila u "drugom svijetu"

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zuzy ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude najbolje sto moze...... cekam strpljivo opet!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jel zante kako se to strucno zove? Mislim na kariogram?? I da li se moze radit privatno i koliko košta?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mislim da se kariogram ne moze napraviti privatno...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nivesa, nalaz kariograma pokazuje broj i izgled kromosoma. Kariogram se ne može mijenjati tijekom života. Ako je nalaz ranije bio uredan i sad će takav biti, a ako nije bio uredan to bi sigurno zapamtila i to bi pisalo na povijesti bolest od ranijih obrada.
    Nije mi poznato da neki od privatnih labosa radi kariograma, a ako radi vjerojatno se cijena analize kreće oko nekoliko tisuća kuna.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 03.11.2014. at 13:21

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

žužy

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja sam citala da je oko 2000kn po roditelju (buducem jel).... e sad probaj nazvat pa pitat neku privatnu kliniku, bolje nego slusati kojekakve informacije okolo!
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 03.11.2014. at 13:59

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa, nalaz kariograma pokazuje broj i izgled kromosoma. Kariogram se ne može mijenjati tijekom života. Ako je nalaz ranije bio uredan i sad će takav biti, a ako nije bio uredan to bi sigurno zapamtila i to bi pisalo na povijesti bolest od ranijih obrada.
    Nije mi poznato da neki od privatnih labosa radi kariograma, a ako radi vjerojatno se cijena analize kreće oko nekoliko tisuća kuna.
    Koliko me pamcenje sluzi moj je bio ok. A mm ipak nije to radio. Sad sam prekopala opet sve zivo i nasla samo neke osnovne njegove nalaze.Iskreno nakon gubitka prve trudnoce se malo cega sjecam. Valjda mozak odbija zapamtit. Na mojim svim ostalim nalazima se nigdje ne spominju losi nalazi ili los izgled kromosoma. Jedino sto sam nasla je taj homogziot 5, valjda sam dobro napisala.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kopala sam po netu nigdje nisam nasla da se radi privatno. Samo neke druge pretrage koje stvarno kostaju van svake pameti.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nisam ni ja nasla... probaj nazvat svoju gin pa ju pitat jel zna mozes li to negdje privatno napraviti? postoji li neki dr ili poliknlinika koja to radi

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    nisam ni ja nasla... probaj nazvat svoju gin pa ju pitat jel zna mozes li to negdje privatno napraviti? postoji li neki dr ili poliknlinika koja to radi
    ..hm..nakon cijena nekih drugih testova, npr.harmony koji kosta 5100,00 kn mislim da cu svakako cekat preko zdravstva. Pa da iskoristim te silne novce koje godinama uplacujem.
    Posljednje uređivanje od nivesa : 03.11.2014. at 14:24

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo,da vam javim,u subotu je bila punkcija,dobili 3 st,oplodile se 2,jedna 4st,a druga 6st,danas bio tranfer obe mrve,beta je 19.11...ovo će bit 2 najduza tj

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Žužy..grlim

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Plavo oko,do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu!!! I ostalim u.kojoj god fazi su,saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Tuznicama

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

nivesa, i mi smo trenutno u potrazi za kariogramom...a dobila sam info s Rebra:
    Kariogram se radi u citogenetskom laboratoriju.Kontaktirajte ih na broj 01/2367-230
    Zvala sam na taj broj pa mi je ta sestra dala još sljedeće brojeve:
    01/2376-338, 01/2376-339 i 01/2376-514 i rekla je da tražim sestru Ines od prof.Begovića.

A sa Sv.Duha sam dobila info:
    za traženo molimo da kontaktirate na broj telefona 01/3712-274 ili 01/3712-273

Obje bolnice ću sutra pokušati dobiti na telefon da mi kažu točno kako i gdje se treba naručiti i koliko se čeka nalaz.

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god trebale.
    Posljednje uređivanje od Bananka : 03.11.2014. at 21:08

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Sretno svim curama i od mene!

23.transfer 8stanicnog zametka, sutra 12 dan od tada, u cetvrtak trebam beru vaditi, da li da uradim test kucni sutra sta mislite?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

pozdrav svima..nije me bilo 2 sedmice al sam redovno pratila obavjesti...sutra pocinjem sa LH testovima, u petak ili u ponedjeljak bi mogao bit transfer smrzlica..citam sve moguce o tome..jos doktor koji prica bosanski nece bit tu, pa me pocinje fatat panika..mm kaze da cekamo sljedeci mjesec, a ja zelim sad da pokusamo

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Uvijek se dosuljam do ove teme i iz prikrajka virim i navijam i pomolim se za sve vas... Vidim i da je bilo dosta pluseva , pa opet neki nisu imali srece....zelim vam svima puno snage i malo srece da sve ovo sto prije bude iza vas, a bebe u narucju!!!!
    Pa se promislim, da smo narkomanke sa sidom imale bi se pravo lijeciti do kraja zivota, a za ovu najsvetiju borbu za zivot imaju tako malo razumijevanja....
    Puno pozdrava i puno vibrica od bebe i mene, jos smo 2u1, 34+4 i na mirovanju do daljnjeg
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    nivesa, i mi smo trenutno u potrazi za kariogramom...a dobila sam info s Rebra:
    Kariogram se radi u citogenetskom laboratoriju.Kontaktirajte ih na broj 01/2367-230
    Zvala sam na taj broj pa mi je ta sestra dala još sljedeće brojeve:
    01/2376-338, 01/2376-339 i 01/2376-514 i rekla je da tražim sestru Ines od prof.Begovića.

A sa Sv.Duha sam dobila info:
    za traženo molimo da kontaktirate na broj telefona 01/3712-274 ili 01/3712-273

Obje bolnice ću sutra pokušati dobiti na telefon da mi kažu točno kako i gdje se treba naručiti i koliko se čeka nalaz.

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god trebale.
    Mm i ja smo uzeli up za kariogram od svojih doktora (on od op,ja od gin.),i njih sam poslala na - predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr tražeči termin. Dobili smo ga za cca mjesec i pol,a nalaz nam je došao mailom za ravno 2 mj.
    To je bilo ovo ljeto.
    Posljednje uređivanje od žužy : 04.11.2014. at 08:59

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

žužy, ovako smo i mi, jedino što još uvijek čekamo nalaze, jer jedan kariogram nije u redu te rade neke dodatne testove..

i da, pozdrav svima, nova sam tu, iako vas čitam jako dugo.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala svima na informacijama!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Podobnik piše na svom webu: Kod nas žena može dobiti praktički sve: od začeća postupcima medicinski potpomognute oplodnje, praćenja trudnoće najmodernijim ultrazvučnim aparatima, genetske analize s izradom kariograma u vlastitom laboratoriju
    Zvrcni da vidiš cijenu ak vam se žuri.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ja moram podijeliti s vama koliko sam ja tuzna i ljuta!!! zbog mpo, planirane trudnoce, i eventualne potrebe za bolovanjem ostala sam bez svog radnog mjesta tj. premjestili su me na drugo!!! jako volim svoj posao i ono sto radim i to sve pod izlikom: to je najbolje za tebe, tvoje zdravlje i tvoju buducnost s obzirom na tvoje planove (sto je istina, ali ako ja nisam na to pristala kako oni to smiju napraviti??) kontaktirala sam i svoje sefove i direktora i sve, ali ipak je donesena ta odluka...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Vjerujem da ce se javiti netko strucniji od mene, ali mislim da to ne smiju, osim na tvoje trazenje

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

nivesa, zašto vam se žuri s kariogramom? jesi gledala ovu temu? http://forum.roda.hr/threads/26-KARI...ntani-pobacaji

dio liječnika inzistira na kariogramu s Rebra...pa možeš pitati i svog dr. gdje bi te uputio. na Rebru se čeka duže zbog obrade uzoraka amniocenteza koji imaju prednost

ivana, žao mi je...nažalost, velikom broju cura u mpo se dogodilo nešto slično...
    ne znam jesi li čitala http://forum.roda.hr/threads/48821-MPO-i-posao, http://forum.roda.hr/threads/82121-K...ti-posao-i-MPO

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ivana.sky ne znam u kojoj branši radiš, hoće li ti zaista posao bit lakši promjenom radnog mjesta, ali činjenica je da TI to nisi tražila, dakle, u neku ruku su te degradirali zbog tvoje želje za majčinstvom....miriše mi na diskriminaciju

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ivana procitaj cl. 30.i 31. Zakona o radu, odnosi se na trudnice. Znam da nisi jos trudna, ali nema te pravo tada zakidati, a kamoli sada

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Kod mene na poslu, da bi me premjestili na drugo radno mjesto morala bih nešto potpisati. Al ne znam u kakvom vlasništvu je tvoja firma, a o tome ovisi koliko šljive zakon.
    Imam doma novi Zakon o radu, nisam ga prošla, al mora biti neko poglavlje tipa Premještaj na drugo radno mjesto pa škicni malo. Al opet, koliko će ti koristiti pozivanje na Zakon (ne znam, možda hoće). Imate li kadrovsku ili pravnu službu?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky ne znam u kojoj branši radiš, hoće li ti zaista posao bit lakši promjenom radnog mjesta, ali činjenica je da TI to nisi tražila, dakle, u neku ruku su te degradirali zbog tvoje želje za majčinstvom....miriše mi na diskriminaciju
    bit ce mi svakako lakse, ali bez obzira, ja to nisam trazila! to mi je spakovano bez mog znanja! i da ne kazem receno noc prije nego se vracam na posao sa bolovanja!! a kuju to vec 3 tjedna odkad sam uzela bolovanje... ma joj, ljuta sam ko pas! bar da su pitali... a kao svi smo si super

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

a da ne pricam da me se proziva da sam zatajila informacije prilikom potpisivanja ugovora... koje je bilo krajem 7mj, a ja prvi ugovoren sastanak kod dr. imala u 9 mj!

ne znam kakvu sluzbu imamo, u privatnoj firmi sam, ali vrlo velikoj i sveopce poznatoj privatnoj firmi rasprostranjenoj po cijelom svijetu. nisam potpisala nista, niti hocu, zato sto ne pristajem na to, pa su rekli nek sad radim ovako, ostavit ce mi ugovor ko da radim posao sa kojeg su me maknuli...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zatajila informacije? U vezi cega? Planiranja trudnoce? To su zabranjene teme pri zaposljavanju. Da su te i pitali, ne moras odgovorit nista.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Možeš biti u ne zanm kako velikoj firmi, al si kod privatnika i to je ono bitno.
    Da si i planirala nešto kod zapošljavanja nisi im bila dužna reći. To je kao da kažeš - zaposlite me, al imajte na umu da ću otići na porodiljni da me lakše diskriminirate. Doslovno. Nezakonito.
    Jesu li trebali to mjesto za nekoga i napravili to jer te "ne vole" il su fakat na jako čudan način "brižni"?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

isli su na kartu kao mi smo si dobri, zasto ja njima nisam vjerovala i rekla da nesto planiram bar, pa da mi osiguraju zamjenu... zabila sam im noz u ledja jer su oni garantirali za mene... samo da se razumijemo ja zamjenu nemam od 6mj! jer su sefovi valjda mislili da sam ja robot pa da ako 2god nikad nisam otisla na bolovanje necu morat ni iduce 2 pa eto sta ce njoj zamjena... i sad bum bolovanje (totalno ne planirano sa moje strane, nisam ni znala da imam pravo na njega a kamoli da ce mi ga dat), drama, oni moraju odradjivat moj posao jer nitko drugi nije obucen za to, i sad sam ja kriva i ispastam i gubim svoj posao.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu li trebali to mjesto za nekoga i napravili to jer te "ne vole" il su fakat na jako čudan način "brižni"?
    na vrlo cudan nacin brizni. jer su mi i sami rekli da njima nikako ne odgovara da ja odem sa svog mjesta jer njima nema tko drugi to raditi. oni ne zele da se meni nesto dogodi i da ja riskiram i bolje neka sam ja s njima u smjeni da paze na mene... awwich
    pokusala sam im objasnit da ja nisam ostala bez ruke ili noge, da nisam retaridrana!! samo ovuliram - i to MOZDA! a meni se bilosta moze dogodit i dok setam psa na ulici, ne mogu se ponasati trudno ako trudna nisam niti zelim da me se zbog mpo drugacije gleda i drugacije se pristupa prema meni, pogotovo na poslu i pogotovo ako ja to ne trazim sama!

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, a tak ste si dobri da bi "sigurno" dobila taj posao da si rekla svoje planove. To se vidi po njihovom trenutacnom ponasanju prema tebi. Grrrr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •