kika222![]()
Ja sam sutra na prvom uzv .... 24dnt...jedva cekam![]()
kika222![]()
Ja sam sutra na prvom uzv .... 24dnt...jedva cekam![]()
Hvala vam svima!!! Želim svakoj od vas ovaj osjećaj, posebno maratonkama
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
kika222 cestitam !A sada dosadno i skolski do kraja !
Kika222 cestitam i sretno.
Ostalim curama također.
Mi sutra imamo drugi Uzv danas amo 6+5 pa se nadam da cemo sutra vidjeti bebicu i srceko.
Uplasena sam jako.
Ja umirem od straha, sutra je i nama 2.uzv,7+6, umirem jer ne znam šta me čeka s obzirom na krvaruckanje i iscjedak....mislim da počinjem umišljat bol u stomaku, a vjerojatnije je da je probava i plinovi jer imam stalni zatvor![]()
marinab1304, tetagogolina puno ~~~~~~~ za sutra i vasa!
Hvala cure za informacije za kariogram.
Poslala sam mail na
predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr što nam je žuži jučer napisala (hvala žužy). Sad čekam da jave termin.
Zvala sam i biologa kod Podobnika i rekao je da je cijena za kariogram po osobi 2.000kn, za za oba partnera 3.500kn i nalaz bude za 10dana.
Jesi imala uputnicu kod narucivanja?
Ja bi se narucila ali nemam uputnicu do utorka.
I da, tko izdaje za mm? Njegov dr opce prakse?
Posljednje uređivanje od nivesa : 05.11.2014. at 21:09
Nisam. Samo sam prilozila nalaz urologa od mm koji trazi kariogram.
posalji mail s podacima pa ce se oni javiti ako sto treba.
zvati cu sutra na sv.duh da vidim mozemo li tamo prije dobiti termin.
Posljednje uređivanje od Bananka : 05.11.2014. at 21:10
Da, za tm dr.opce med., a za tebe tvoj soc.gin.
Ja bih poslala mail sa svim podacima koje traze (ime, prezime, mbo, broj telefona, email, trazena pretraga). Nista ne mozes izgubiti, samo mozes dobiti ranije termin![]()
tetagogolina sladja01 ~~~~~~
neka sve bude ok![]()
Unaprijed se ispričavam ako na pogrešnom mjestu ovo pitam..
S obzirom da smo suprug i ja već 7 god. u postupcima, do sada smo imali 6 IVF/ICSI,1 * punkcija nema stanice... dobijemo stanica
koje se oplode, transferiraju ih i onda beta 0.. zanima me dali možemo napraviti još neki od nalaza??Kako je kod supruga loš sperm.
nisu me tražili nikakve dodatne pretrage, samo one klasične papa + brisevi, hormoni... Redovno Vas pratim i vidim da je puno cura
radilo testiranje na trombofiliju..dali mislite da bi bilo pametno da i mi to napravimo? Dr.to nikad nije spomenula a ja bi htjela napravit
sve što mogu dok čekam novi postupak. Inače dok sam ležala u bolnici zbog hipera, primala sam fragmin svaki dan, i nakon izlaska iz bolnice
još 10 narednih dana..
Unaprijed hvala na odgovoru))
boook cure! rijetko se uključujem, ali svakodnevno vas čitam i pratim…samo da prijavim – fet smo imali 23.10., jučer vadila betu i nažalost (opet) negativna (1,2).
slijedi opet čekanje, odmor od svega i nakupljanje snage za daljnje pohode… nastavak, nadam se, u 1.mjesecu… nekako mi vrijeme bježi, ah…
svima puno vibrica i što više beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~ za današnjana uzv ~~~~~~~~~ sladja, marina, tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srdašca~~~~~
Svakako je vrijeme za dodatne pretrage!
Popis pretraga imas na temi imunoloske pretrage (nisam sigurna u naziv, s moba sam pa ne mogu dobro pretrazivati).
Osim pretraga za trombofiliju, mi smo napravili hla tipizaciju, kariogram, kompletnu obradu stitnjace (antitijela, hormoni, uzv), histeroskopiju...
Sretno!
Tetagogolina ja sam narucena u 15:00 ali otici cu ranije najradije bi sad otisla. Grozno mi je muka mi je cijelo jutro i dize mi se zeludac valjda od nervoze
Žene gdje ste????? Joj kak sam nestrpljiva
Vidjela i čula ❤️
Po uzv sam trudna 6+1
Doktor kaze da je sve u redu.
Presretna i sad sam mirna napokon.
Super!!!!!! Čestitam marinab❤
Žene moje drage, kod mene se pojavilo i drugo srce!!! Imamo male blizance!
Dr.kaže da je krvaruckanje od nešto slobodne krvi što se nalazi u maternici, da nije opasno, al i dalje mirovanje dok to sve ne iscuri.
a za tebe onda 2x![]()
lijepe vijesti - neka ih je sto vise![]()
I ja čestitam tebi na malom srdašcu marina!!!
Cure, čestitam!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Tetagogolina čestitam na ❤❤ sretno do kraja!!!!!
Slađo javi se![]()
Posljednje uređivanje od kika222 : 06.11.2014. at 17:22
cure čestitam na srcima!!!
tužnice drage veeeeelikii da vam se šta prije osmjehne sreća!!!!!!!!!
žužy![]()
Marinab cestitam od srca,Tetagogolina i tebi jos jednom sve naj naj,rekla sam da su sigurno duplici!!!![]()
Cure cestitke od srca!! ♡♡♡♡
Aaaa,lijepih vijesti!!! Cure,cestitke,a ostalim zelim neka nastave ovaj niz ~~~~~~~~~~~~~~!!
Ajme koliko lijepih vijesti! Cestitam svima!
Sto se tice kariograma..nama je dokica opce prakse napisala koliko se sjecam..i meni i muzu..
Ja u subotu idem kod Alebica na folikulometriju..drugi put.. 9.dan