Artisan, kika222 čestitam, lijepe vijesti!
Medeja, malena88
Žužy, Kameleon, pak, plavo okoi držim fige da sljedeći put bude onaj dobitni.
Artisan, kika222 čestitam, lijepe vijesti!
Medeja, malena88
Žužy, Kameleon, pak, plavo okoi držim fige da sljedeći put bude onaj dobitni.
Plavo oko![]()
![]()
Kika..yeeeee! Tak me obraduje kad vidim ovakve divne vijesti..odmah mi se cini da ce jednom i meni biti..
Od danas na cuvanju jedan osmostanicni.Beta 01.12.
dazler sretno..i ja radim test 30.11.
kako se osjecas
Pozdrav svima.
Danas je 7 dana od transfera, sigurna sam da nece uspjet jer svaki dan kuci bude neka frka da sam jutros sve se tresla koliko sam plakala. Ako meni uspije onda ce svakom, jer svaki dan me svekrva psihicki maltretira da sam morala zakazat razgovor sa psihologom.
Ako neuspije sigurno necu pocet sa novim postupkom, jer znam da necu uspijet, jedino da se odselimo iz ove kuce a to ce bit mozda za nekoliko godina![]()
Tako je tuzno to cuti, kao da ti sve muke oko postupka nisu dovoljne, jos ti je samo nedostajao neki energetski vampir. Probaj ti to staviti na ignore, bar dok cekas betu. A ne mora to uticati na ishod postupka, ja uvek pomislim da zene zatrudne i u ratu pored svog stresa kojem su izlozene. Ali svakako da treba takve osobe koje nas frustriraju skloniti iz zivota, zbog nas samih.
Joj malena,razumijem te i zao mi je sto to prolazis...ja se bas nesto svadam ovih dana s muzem non stop..a inace se nikad ne svadamo..ne znam jel mi to od hormona ili sto al si mislim isto da mi nece uspjet od stresa..s druge strane dobro je napisala vojvodjanka,desi se trudnoca i pod stresom i kod milijun drugih stetnih faktora..ali da, mi bi stvarno trebale biti zasticene ali nazalost ne mozemo zivjeti pod staklenim zvonom..
Nadam se da ce uspjet,jedino jos imam nadu nista drugo. Da nije ovog foruma i skole mi sigurno bi zavrsila u ludnici.
pa ja ne znam sta je tim svekrvama,svaka ista nema razlike nimalo,,,malena88 cuvaj se koliko mozes da izguras do bete, kao sto kaze dazler nema nitko pravo da te maltretira, pa tako ni ona, fino sa svojim muzicem i neka poprica sa mamicom ili uzmi stvar u svoje ruke,a vidjet ces da ce uspjeti, nekada i strs potpomogne![]()
Moram ovdje ubaciti demant za sve one svekrve koje su iznimka pravilu. Na moju golemu sreću imam sveki koja je najdivnija žena na svijetu i da sam si ju sama slagala po želji ne znam bi li je tako savršeno složila. I da, jasno mi je da je moj slučaj rijetkost, ali eto, ipak postoji. Nisu sve za upucat.
malena![]()
![]()
dugo nisam pisala, ali krenuli po pojacanje pa evo da se i ja prijavim..
i dalje sam na VV...sad sam kod dr J i za sad mi je super. Puno vise prica nego doktor
jucer bila stoperica, sutra ujutro je punkcija![]()
22.d.c. vec 3. dan zaredom lh tamna... ne znam uopce sta bi rekla na to
kika 222 predivno!!
kad bude lista ubacite me -beta 2.12.
Curke,kakve ste bile na duphastonu? I općenito na drugim hormonima? Sta me sve ceka? Meni se cini da ovi hormoni nimalo dobro ne djeluju na moje raspolozenje..i ako cu tako morati duze razdoblje, izludit cu..
jedna cestitarska
http://forum.roda.hr/threads/86672-M-tt-je-postao-tata!
ja sam isto ok sa svojom svekrvom - malena88, samo se ti ne daj i reci joj, odgovori, ne moraš šutjeti, uostalom zašto bi posebno na maltretiranja a da bi i tvoj muž mogao uskočiti - mogao bi iskreno i morao. Čuvaj se.
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury jedna velika pusa, meni ovo vrijeme tvoje trudnoće proletjelo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iznenadila sam se kad sam vidjela da je već 33. tjedan. Još malo naša Mury za prekrasan susret, uživaj do tada i obavezno se naspavaj
drugim curama za što god vam treba.
I da ne zaboravimo forumski običaj.... runda kaviceu rano jutro i naravno za one potrebite ---- runda "ljute"
pa izvolite!
hvala na jutarnjoj rundi Kadauna!!!!![]()
Kadauna, za mene jedan Donat Mg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve betočekalice
Evo, ja samo da prijavim, posle 45 dana na raznim hormonima, 16 dana bockanja, danas se bockam poslednji put u ovom postupku, dakle, veceras stoperica, a u ponedeljak je moja prva punkcija. Tako se radujem i plasim u isto vreme!
Kadauna, hvala na buđenju! Živile!
:beer:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
i sunce napolju a ja sama sa m kuci, uzivancija. M nezna na koju ce stranu, situacija je komplikovana jer je on u kolicima. Nezeli da se odseli od njih iako bi mogli sami super da zivimo. A svekrva je dobra samo kad njoj odgovara. Sad je pocela da pregovara kad kazemo da nam treba nesto. Ja nemogu da idem mami u Bosnu za novogodisnje praznike jer navodno nema para, da bi nakon nekoliko dana rekla da ce ona tad ic. Kod mene "luda kuca"
Al nevrijedi izgubit ono najvrijednije zbog nekog kome je "sila" udarila u glavu
Svaka od vas je sretna koja ima podrsku u ovoj borbi
Stomak me boli od kad sam imala transfer, je li neka od vas to imala
Ahoj kokice...ja uzimama nakon
može i
!
vojvodjanka ,neka je sa srećom!
malenna88,drži se,nije lako tako živjeti...imam i ja tešku svekrvu,i neznam više kaj bi rekla,mislila...znam samo da si ti i TM morate biti na prvom mjestu i ne dozvoliti da vam itko kroji život,pa makar živjeli u istoj kući. Najgore je tražit dopuštenje od nekoga za svaki svoj korak,stalno misliti dal je dobro,dal sam možda trebala onak...mah. Živjela samostalnost.
Ja dok bum velika,budem imala svoju kućicu i lijepu ogradicu i cvijeće kakvo ja želim i sve. I niko me nebude zahebaval. Ae.
hvala i živjele ženske
fuksija, meni dufići i slični mijenjaju rasploženje...ali uglavnom zato jer nabubrim pa poludim kad vidim ogledalo
inače, zanimljivo, navodno ne postoji znanstvena potvrda pms-a ili utjecaja progesterona na loše raspoloženje...kažu da je samo društveno uvjetovano
ali možda su to pisali isključivo - muškarci![]()
Ma odvojit cu se ja vec nekako od nje,dosta je vise.
Zuzy stomak me boli od transfera svaki dan vez prestanka, znas li sta bi to mogla da bude.
Kadauna,hvala na kavici i prekrasnim zeljama!!!!
I svima ostalim puno vibri za sve sto vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Imam ja pitanjce...
Sise me bole,ničim izazvaneDanas mi je 19.dc,računano sa prvim jačim krvarenjem nakon neuspjele trudnoče. (u 8.tt)
Od ovulacije nije bilo niti O,a i dva tjedna je trajalalo čiščenje..i još par dana nakon toga samo bež iscjedak.
Moguče da je O ipak bila usred svega toga? Opče neznam kaj da si mislim,ne sječam se više kako sam se osječala prošli put.
Mjerim i bazalnu,i po njoj imam skok na 15.dc. Enibadi?
test jutros radila negativan a trebam ga radit tek 30, mozda sam trebala jos sacekat. jer m treba bit 24 pa vidjecemo. A nije mi jasno zasto me boli kao da nisam jela deset dana
jutros izgleda svi spavaju duze
malenna,jesi ponavljala jutros test?
da te beta ipak iznenadi!
Žuži, nije iz osobnog iskustva, ali mojoj najboljoj frendici je bilo tako nakon spontanog u 6tt. Odmah nakon krvarenja je u biti imala normalan ciklus s ovulacijom (potvrđeno jer je tad opet ostala trudna) tako da je apsolutno moguće da je bila O.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
zuzy nisam, u srijedu cu. a i test je bio nakakav cudan. nije onaj sa crticama, vec pokazuje koliko sedmica si t.
Ja sam u Svedskoj i ovdje nerade betu.Samo 17 dnt da se uradi test i da se obavjesti bolnica koji je rezultat.
Ako je pozitivan dobijes vrijeme za ultrazvuk za 4 sedmice.
Cure, da vas pitam.
U nedjelju, 16.11. sam imala transfer, dva embrija 3. dan.
Nemam bolova, kao da se bas nista ne dogadja.
Jel u pravilu uvijek moraju biti nekakvi bolovi ako je doslo do implantacije, mozda napetost ili nesto slicno? Ili je to pak individualno? Jeste li vi imale kakve bolove ili ste kao i ja?
I da, jos od aspiracije js, ne znam jel do terapije ilicega, ali ja pisam non- stop. I to puno. Po noci najmanje cetiri puta, preko dana bezbroj.
Terapija mi je duphaston (od njega me samo bole), folacin (mozda od njega toliko pisam?) i andol.
u iscekivanju sutrasnjeg dogovora za iduci postupak, mi docekali + !!!!!!!!!!!!!!!! i sinoc (24.d.c.) i jutros potvrdili!
evo slikice od jutros poz lh trakice (koja me mucila danima) i testica!
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...22531941_o.jpg
i moraaam rec da je a glavni krivac bubekica koja me namirisala na 300km![]()
![]()
Ivana.sky čestitam!![]()
![]()
![]()
![]()
Baš sam ti htjela poslati pp da napraviš test jer ako je lh trakica pozitivna može biti i zbog pravog +! I eto te!
Cestitam Ivana.sky!!!!!!!!!
Ivana fantastične vijesti!!!!!!! Čestitam ti od sveg ♥....