Znam nevirujes da se tebi događa! Ali ovaj putje trudnice naša! !!!
Znam nevirujes da se tebi događa! Ali ovaj putje trudnice naša! !!!
pozzzzz svima....danas mi je 9 dan nakon transfera....od prvog dana do danas me stalno boli trbuh kao da ću svaki čas dobiti.....nemam iskustva s ovim ovo mi je prvi IVF pa vas molim za pomoć...betu trebam vadit 16. a večeras sam skužila da imam neki smeđi isjedak sad me je strah da nije menga :/ molim vas koji imate slične probleme i više iskustva da mi pomognete...hvala vam![]()
ja bi rekla da su svim simptomi super. bol, iscjedak (vjerojatno impantacija). pišni test danas-sutra, pa ćeš znatisretno!
Bila danas na punkciji...jedna js...sutra zovem da vidim kako ide i kada je transfer...jel netko od vas pio estrofem? Za sta je to?
Za sve koje su upratile moje poruke,danas vadila betu 14ti dan i ona je 717
U ponediljak je ponavljam.
Jos nevirujen....
nesto gadno steka sa smajlicima... ugl jeeeeeeeeeeeeej!!!!![]()
Sanjolina, prekrasno!
evo i mene opet. Jutros sam radila test (onaj najjeftiniji), ali naravno pokazuje da nisam trudna. Danas mi je 9. dnt...
ali ja se i dalje ne osjecam najbolje iako počinjem sumnjati da od ovoga nema nista,i dalje osjecam snaažne bolove u predjelu jajnika i prepona..pogtovo navecer prije spavanja...slabost,vrtoglavica,nervoza,plačljivos t... zbunjena sam
Javljam se i ja sa svojim groznim vijestima (iako se još uvijek nadam da nisu grozne). Već par dana me boli u predjelu jajnika, čas lijevo, čas desno, nije neizdrživo, ali ipak malo neugodno. i danas me počne boliti želudac, bez razloga, nakon čega mi pozli, skoro se onesvjestila, napadaj vrućine. i smiri se to, da bi kroz neko vrijeme počeli bolovi u području pupka i donji dio trbuha i što je najgore vidim na dnevnom ulošku smečkastu mrlju sa nekom kao razrjeđenom krvi. sada nema ni kapljice, uložak čist, ali strah me. već je bila večer i nisam mogla nazvati ginekologa, tek sutra ujutro. ne znam šta da mislim.![]()
leptirić27javi se doktoru, a ja držimda je s bebicom sve ok
dunja, ponovi test opet kroz dan-dva
Na postupku sam bila u Cito,FET vracene 2 blastociste.
Ovo mi je druga trudnoća,prva je nazalost zavrsila induciranim porodom u 21 tt.
Sanjolina, dobrodošla i čestitam. Sad sretno do kraja!![]()
Sanjolina ,čestitam na lijepoj betici!
dunja12 ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je bilo prerano za testić,neka drugi pokaže plusić!
leptirić27,littlemouse1 ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si to beba radi kućicu!
bebushkica ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!
hvala na podršci...bio bi to lijep poklon za moj 23.rođendan =)
Curke, evo i mene k vama. Jučer FET jedne lijepe blastice i sada čekanje do Badnjaka
Dok ne pohvatam malo događanja evo malo kolektivnih![]()
![]()
friškim trudnicama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekalicama i
tužnicama.
Hvala svima na lijepim željama.U ponediljak vadim drugu betu,tribala bi u subotu al subotom nemam di izvadit.
Dunja strpi se jos koji dan pa vadi betu.Ja u nijednom postupku nikad nisam radila test uvik cekam betu,al eto nemozemo svi izdrzat toliko.
Mene jos uvik boli koda cu procurit,spava mi se po cili dan,podrigujem koooo blesava.
Nadam se da ce ta druga beta bit ok.
Pooozdrav svima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malo pozitivne vibrice svima koji cekaju nesto![]()
Svima jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da imate veseli i sretan Bozic
Sara jesi vadila betu? ~~~~~~~~~~~~da se pravilno poduplala! !!!!
Jesam, beta mi je 1249 danas, javila sam u Cito i prvi uzv mi je 22.12. Šta da kažem, presretna sam!!!!
Sara, stvarno super vijest. Još jednom čestitke i sretno do kraja!
Sara10 cestitami do kraja da bude sklski
Sara i Sanjolina, cestitam!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~cekalicama kojecega!!!
Sarice ovo je prekasna brojčica!!!!! Čestitam još jednom
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Sara10 cestitaaaaam.Bravo!!!
Ostalima cekalicama puno srece
~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Čestitke veeeelike curkama....ja danas bila kod doktora, koji na uzv nije vidio ništa, dao mi utrogeston (ako sam dobro napisala) i neka mirujem za vikend. ako bude do čega došlo odma na hitnu. danas mi je samo smeđkasti iscjedak malo, ništa jako. i opet ne znam na čemu sam. po izračunu bi to trebalo biti 5 tjedana i kao trebalo bi se već vidjeti ali eto, još ništa, a test i dalje pozitivan.
![]()
Hvala vam svima od![]()
Što se mojih simptoma tiče prije testa, ja sam imala na 7dnt jači pritisak dolje skroz nisko, skoro u preponama, to je počelo u popodnevnim satima i trajalo sve dok nisam otišla leć i to je samo taj dan bilo intenzivno, ostale dane nisam osjećala neke grčeve niti me bolilo. Sada su mi malo desni osjetljivi zadnjih par dana. To je to zasad.
Sanjolina u kojega si ti dr. P ili Š?
Ej Sara,ja sam ti u P.
A ti?
Dobro jutreko, evo jedne
I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koje trebate.
Bravo sara)) cestitke od srca...zelim nam svima kpji smo u postupku isto bozicno cudo/poklon/iznenadjenje itd...itd.
![]()
Hvala bebushkica, i ja vam isto želim, svima u postupku, da vam godina završi sa najljepšim mogićim iznenađenjem ili tako počne slijedeća...Sretno svima u postupku!
Sanjolina i ja sam kod njega, onda ćemo ja i ti biti skroz blizu sa tjednima T, skoro pa u dan![]()
Svima svu sreću u čekanju!!!
Danas 12dnt, test negativan. Prekosutra trebam vaditi betu, ako ne dobijem do tada, idem jos to odraditi da se uvjerim da nisam trudna. Cini se da ovaj puta nisam uspjela. ;(
dunja12
~~~~~ za veliku betu.Taj test nemora nista znacit znam dosta slucajeva di je bija negativan a beta bila graaande!Zato nema predaje.Ja sutra vadim drugu betu nakon 4 dana.Nadam se da ce bit ok,jer strah me mastat o icemu.
Sanjolina sretno sutra, ma bit će velika beta sigurno, znam da je strah prisutan dok se ne dobije nalaz, al bit će to dobro.
Ja sam bila tako sretna nakon druge bete, bila sam na poslu i moja sestra mi je otišla po nalaz i javila mi, a ja onda dr-u...i pucala sam od sreće i pozitive da sam odmah htjela svima reć na polsu, al naravno da nisam još.
dunjaza betu!
dunja12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je testić ipak pogriješio!
Sanjolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo početverostručenu betu!
Vracen 8 stanicni...dok je rekao da je to dobro...sutra moram brevaxtid 1500 dobiti...nastavljam sa utrogestanom i estrofemom...i cekamo...cekamo![]()
Hvala ivana_sky![]()