Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Leptirić, može se na UZV vidjeti, meni se vidjelo na 28dc, a imala sam krvarenje sa ugrušcima. Nažalost nije završilo dobro, ali da se može vidjeti, može se.
    Twin čestitam!!!
    Sara
    Sneki, što ste točno vidjeli na 28. dc?

Možda sam se malo neprecizno izrazila. Većinom se ne vidi ništa značajno na tako male bete. A zasigurno se ne može na temelju uzv u tako ranom stadiju išta zaključivati o tome razvija li se trudnoća uredno.

A što se tiče toga što se vidi i ne vidi, ne gleda li Podobnik blastice kako se implantiraju!?
    Ipak, mislim da obični smrtnici sa prosječnim UZ aparatima ne vide takve stvari.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki, što ste točno vidjeli na 28. dc?

Možda sam se malo neprecizno izrazila. Većinom se ne vidi ništa značajno na tako male bete. A zasigurno se ne može na temelju uzv u tako ranom stadiju išta zaključivati o tome razvija li se trudnoća uredno.

A što se tiče toga što se vidi i ne vidi, ne gleda li Podobnik blastice kako se implantiraju!?
    Ipak, mislim da obični smrtnici sa prosječnim UZ aparatima ne vide takve stvari.
    Vidjela se GV, imam točno napisano na nalazu i žao mi je da nisam tražila da mi izbaci sličicu s UZV, da mi bar ostane za uspomenu na onaj feeling koji sam imala kad sam vidjela nešto što nije folikul na jajniku . Sad sam išla tražiti taj nalaz da prepišem šta piše ali kao za k** ne mogu ga naći u onoj masi nalaza koje imam. Da neće biti dobro bilo je vidljivo na UZV jer je GV bila skroz nisko i rekao mi doc je da i ako se održi trudnoća da ću morati stalno ležati zbog previe. To mi je i napisao na nalazu. Kako je bila nedjelja, nisam išla kod soc gin već direkt u bolnicu i pretpoistavljam da gore imaju ipak malo jače aparate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •