Baš mi je drago da si bila nestrpljiva
Mene strah i prići tom testu
Baš mi je drago da si bila nestrpljiva
Mene strah i prići tom testu
e pa stela ne znam šta da ti kažem, osim da ova nestzrpljivost mijenja oblike...prvo si nestrpljiv u stimulaciji hoće li biti išta od toga, onda punkcija pa čekaš jel se oplodilo ili ne, pa čekaš et, sad ovo čekanje, pa ajde napraviš test kao ja 8.dnt tj 11.dpo i bude svijetla crta -e sad čekam Božić da ponovim test da vidim jel bu crta potamnila, a kad potamni ako Bog da čekat ću betu u pon, onda ću čekat duplanje onda ću čekat uzv pa kčs na uzv i tako unedogled...zato sam rekla E DOSTA, gle trudna sam i kvit, a kasnije kako Bog da. sutra mi može past klavir na glavu dok bum prolazila ispod prozora nebodera pa se ne uzrujavam. evo žderem brusnice (jer mi se piški svako malo, niš me ne boli i ne peče, ali često mi se piški), kuha se juneći saftić, gledam TV, sad ću po klince u vrtić...planiram guštati s njima, igrati se i maziti i uživati u blagdanima. pjevušim si TBF "ništa mi neće ovi dan pokvarit..."
Sneki, što ste točno vidjeli na 28. dc?
Možda sam se malo neprecizno izrazila. Većinom se ne vidi ništa značajno na tako male bete. A zasigurno se ne može na temelju uzv u tako ranom stadiju išta zaključivati o tome razvija li se trudnoća uredno.
A što se tiče toga što se vidi i ne vidi, ne gleda li Podobnik blastice kako se implantiraju!?
Ipak, mislim da obični smrtnici sa prosječnim UZ aparatima ne vide takve stvari.![]()
Čestitam svim friškim trudnicama i ~~~~~~~~~~~~~~~ za još pluseva u ovoj godini!
meni je dr. rekla kad je beta oko 1000, 1500 da se moze vidit gv... istina ili ne? ne bi znala
cure moje hvala vam od srca....<3 evo sutra idem na prvi pregled...javim vam kako je prošlo....hvala svima i želim vam sve najbolje i da bude što više trudnica....![]()
![]()
Litllemouse bravooo,to je super,cestitam.
Twinolina cestitam imas pravo veselit se crtica je crtica.
Ja sam jucer bila na pregled imamotrudna sam tocno 6 tjedana.To je najlipsi Bozicni poklon ever!!!
Svima Vam zelim sretan Bozic i veeelike bete!!
Sanjolina ma predivno!!!!!!!!!!!!!!!!! Božić će zaista biti čudesan!
Littlemouse kako je bilo na pregledu?
Ja danas izvadila 4. Betu koja je sad 218. Malo je pala (1. 181, 2. 182, 3. 269.9, 4. 218). Ali kaze doktor u ponedjeljak ponoviti betu. Dakle cekamo da samo ode i nadamo se da nece biti gorih komplikacija. Svim trudnicama jos jednom od ♥ cestitke , nama koje se trudimo zelim uspjesnu i plodnu i rodnu sljedecu godinu i svima zelim sretan i blagoslovljen Bozic. Ljubim vas sve od ♥.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Leptiric27,jako mi je zao sta to sve sad prolazis.Drzi se
Kod mene ovaj put 0. Ipak ništa od božićnog čuda. Planiram još jednu stimulaciju i to je to od mene.
Leptiric i Kity zao mi je. Veliki hag za vas:-\
kitty jako mi je žao, to je scenarij o kojem niti jedna od nas ne voli razmišljati, ali događa se. ne treba to doživljavati kao neuspjeh jer se i u prirodnim ciklusima događa da se oplodnja nužno ne završi trudnoćom, samo mi imamo tu (ne)sreću da znamo da se oplodnja i desila dok žene koje nisu u postupku naprosto nesvjesno jednostavno menstruiraju u blaženom neznanju. želim ti, kao i svima na ovom forumu, koji slave i koji ne slave, sretan i blagoslovljen Božić, neka mir i Božji blagoslov uđe u sve nas, da se možemo nositi sa svime što nas čeka. naš put nije lak, ali mi to možemo!
leptiric nadam se da će sve skupa biti brzo gotovo!
antony mi se znamo, jel da? ja sam Twin tamo....na drugom mjestu...jelte...
Da draga znamo se. Kako se ti drzis s obzirom na sve? Meni ovaj mj nista ne ide. Evo sad u krevetu s nogom u gipsu. Bit ce bolje .
kako noga u gipsu? ne znam ništa o tome?!!
ja super, uživam, mm me tetoši, popiškila slabu crticu jučer ujutro na 8 dnt pa si mislim dobro sam krenula, nek se tako nastavi...
sve sam sredila, pripremila, klinci i mm u gradu, sad će se vratiti, a ja u vodoravnom...
Nisam se bas radi toga javljala al cu ti tamo napisat. Da ne krsimo pravila.
Sretan Bozic cure! Neka vam godina bude blagoslovljena zdravljem, a sreca neka donese puno ++++![]()
sretan Božić svima i neka vam se svima ispuni najveća želja!
samo da vam kažem da sam muža poslala u dežurnu apoteku da kupi još i gravignost duo čisto da budem sigurna...piškila sam jutros first sign test i opet je svijetla, doduše tamnija nego prekjučer, ali svijetla, kao kombinacija trećeg i četvrtog sa slike
http://www.planetazdravlja.com/wp-co...t-dve-srte.jpg
da napomenem, 10 dnt, 13 dpo
Posljednje uređivanje od Twinolina : 25.12.2014. at 09:25
sretan bozic svimaaaa! vibrice za puno plusica u ovo blagdansko vrijeme!!!
Sretni blagdani svima.
Svim tuznicama.
Cekalicama, odbrojavalicama i ostalima ~~~~~ za sretnije dane.
Onima koji su uspijeli cestitam, cure uzivajte !
Evo sank je otvoren posluzite se,
,
,i jos pokoji kolacic da zasladimo malo ovaj dan.
ja sam si uljepšala Božić, crta na gravignost mini se vidi i na žmirečki!
Twinolina, bit ce to beturina i pol
I od mene sretan Bozic dragim mojim forumasicama!![]()
Pridruzujem se zeljama![]()
Svim forumašicama želim sve najbolje!
Onima koje su uspjele neka uživaju u svojoj sreći.
Onima koje još čekaju-puno sretnije dane u 2015-oj!![]()
Svima sretan i blagoslovljen Bozic.Sto vise velikih beta i pluseva na testovima.
Twinolina bit ce to jedna graaande beta,vidit ces.Kad tribas vadit?
u ponedjeljak tek
ja objavila svima
veli baka kad kažeš tako rano onda će dijete bit brbljavac.
od početka sam full pozitivna i takva sam i sad i zato uopće ne sumnjam...
Twinolina čestitam na plusiću!! Bit će dobra beta sigurno, čekamo zajedno s tobom ponedjeljak!
Svima želim sretan Božić, neka vam se ispune sve želje, da u 2015. bude puno uspješnih postupaka, pozitivnih testova, lijepih beta i živih i zdravih beba![]()
Vidjela se GV, imam točno napisano na nalazu i žao mi je da nisam tražila da mi izbaci sličicu s UZV, da mi bar ostane za uspomenu na onaj feeling koji sam imala kad sam vidjela nešto što nije folikul na jajniku. Sad sam išla tražiti taj nalaz da prepišem šta piše ali kao za k** ne mogu ga naći u onoj masi nalaza koje imam. Da neće biti dobro bilo je vidljivo na UZV jer je GV bila skroz nisko i rekao mi doc je da i ako se održi trudnoća da ću morati stalno ležati zbog previe. To mi je i napisao na nalazu. Kako je bila nedjelja, nisam išla kod soc gin već direkt u bolnicu i pretpoistavljam da gore imaju ipak malo jače aparate.
Jako mi je drago zbog svih vas koje ste ostvarile svoje najveće želje..drugima, skupa sa mnom, želim više uspjeha u Novoj godinici..sigurna sam da će nam se ostvariti želje samo trebamo biti strpljive što je dosta teško..ali izdurat ćemo mi to!
Jučer (i ovih dana općenito) sam bila nešto depresivna pa se nisam javljala..čini mi se kao da mi je život na čekanju i ne mogu više dočekati da počne i da počnem uživati u njemu jer je grozno kad ti se nikako ne ostvaruje ono što toliko želiš i to taaako dugo..
Evo da i ja ovdje napokon prijavim svoje Božićno veselje-trudnoća iz kućne radinosti.....nakon 7 god....![]()
vita22 čestitam ti i ovdje!!! Nemaš pojma koliko sam sretna zbog vas!![]()
Vita ne znam tvoju priču, ali se veselim svejedno, pogotovo što je home made! bravo!
Drage moje suborke mislila sam da se čuda događaju drugima.....moja priča duga u mpo ...hvala vam svima.....želim svima ono šta najviše želiteee..<3 <3
vita22 ,čestitam od srca!
Uvijek je prekrasno čuti za home made iznenađenje..![]()
Vita22,prekrasne vijesti!!!!
I ja sam mislila da se cuda samo drugim dogadaju,ali evo moje malo cudo me sada vec zeza,ja nestrpljiva,htjela bih ga “istjerati“ iz trbuha,a on se zainatio,hoce pokazat da je cudo i po pitanju guranja trudnoce do kraja...sutra smo punih 38tt,a ja sam mislila da je za mene vrh ako docekam i 34 tt.ali ne,maleni nece van iako mama ovih dana pere prozore,sjedi na pilates lopti,hoda puno....ali on nece pa nece
Zato drage moje,nikada nemojte prestati vjerovati u cuda,ona se dogadaju zbilja kada se najmanje nadamo....sretno vam svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
vita22preeeedivnooooo!! cestitam i nek bude skolski do kraja!
Mury
Twinolina cestitam na bozicnom poklonu!
Svima puse!
vita22 čestitam od srca! Uvijek je lijepo čuti ovakve sretne priče, nakon dugo godina, trudnoća iz kućne radinosti, bravoNeka vam je sretno do kraja!
Mury tvom malom čudu je toplije kod mamice unutra, ne bi on vani jošŽelim ti što brži i lakši porod!
vita čestitam od srca!!!!!!!!!
nadam se da će se čudo i kod žužy dogodit i da ćemo skakutat svi za nju!!!!!!!
Mury sitno brojiš! wooow, želim malcu da još koji dan grije guzu kod mamice u buši, vidiš da je hladno vani!![]()
pozzzzzzz curke...evo mene...naime moj prvi pregled kao trudnice bio je 24.12.na badnjak i trudna sam 5tjedana i veliki smo 2mm...jako sam ponosna i sretna iako još u ponekim trenucima ne vjerujem da mi se to događa....sljedeći pregled je za 2 tjedna idemo da čujemo srčeko...hvala svima i želim vam sve najbolje....twinolina čestitam....i držim fige za sutra....vita22 i tebi sve najbolje,baš mi je drago kad čujem tako iznenađenje,a svima ostalima od srca želim sve najbolje i da sve budemo trudne i rodimo puno malih bebača....
![]()
vita22, čestitam!!! Super zvuči taj home-made. Daj još koji detalj za nas koje nismo baš u toku...koji tjedan, kuca srce i tako to. Jupiiiii, baš nam je prifalilo novih trudnica na kavici, a čujem da nam se još jedna trudnica krije
.