twinolina.....čestitam...![]()
Hvala cure pa mislilm da je sad 7 tjedan srce je kucalo još prošli tjedan....malo plivamo u izračunu s obzirom na moj ciklus i kasne ovulacije po plodu je bilo 6 tjedan po zm 8 tjedan.........nije bitno kad bude budeee...
Čestitke svim trudnicama! Prekrasne vijesti!
Vita22 puno sreće i bravo,stvarno je super čuti nakon toliko truda iz mpo da upali kućna radinost,čuda se događaju.
Twinolina čestitam weeeeeee!!!
Twinolina čestitam tiNeka i dalje sve bude dobro!
2. beta 1877,90 - ja mislim da je to dobro duplanje iako vidim da se nekima i utrostručila
Twin super![]()
evo dobila sam Petrovu i javila, rekli uzv u idući ponedjeljak, prekidam piti estrofem....sad znači čekanje do 12.-og.....auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ko će to izdržati....
Twinolina čestitam! Prekrasna beta, želim ti najdosadniju moguću trudnoću![]()
Cestitke svim novim trudnicama, tuznicama da skupe snagu za dalje, sjetim se svoje tuge proslog Bozica nakon neuspjesnih postupaka...a sad moj paketic mirisni, ljubav moja toliko cekana spava kraj mene...svima vam zelim isto sto prije, drzite se cure, bit ce sve ok, mora, mora...
Cure svima vam zelim sve najbolje u Novoj i da nam svima krene u postupcimaPozdrav
![]()
Drage moje suborke zelim vam u 2015. svima da se sto prije preselite na podforum trudnoca te da nagodinu grlite i mazite svoje trbuhe i bebice!!! ~~~~~~~~~~~~~za trbusastiju 2015!!!
Da nam svima u bude sve najbolje u Novoj 2015! Živili!![]()
Setna vam nova! Da svaka od nas ispuni svoj san!![]()
Želim svima sretnu i uspješnu Novu Godinu!
kod mene jutros debeli minus na testu.
Drage cure sretna vam Nova 2015. godina!!! Želim svima ostvarenje sna, a svi ovdje imamo isti san, istu želju...posebno maratonkama od srca želim uspjeh, da slijedeći postupak bude zadnji i da napokon dočekate taj zasluženi plus
sabu žao mi je jako, odtuguj pa u novoj godini u nove pobjede!
Svima sretna Nova! Želim vam puno plusica, velikih beta, srceka i malenih bebica. I snage i strpljenja da dodjete do svog cilja
Eto ja ću započeti novu sa prvim plusom na temia nadam se da ćete vi nastaviti sa istim lijepim vjestima
![]()
Malena19,cestitke od srca!!!! Imala sam feeling
I zelim vam sretnu Novu 2015.godinu,da u njoj sve dobijete svoje mirisne smotuljke!!!
Mi smo jos “u komadu“,danas 38+4,sutra u bolnicu i za koji dan ce me poroditi.....a tako sam nestrpljiva![]()
Čestitam malena 19!
a ja si idem popit malo vina,dobro će mi doć.
malena19divan pocetak u 2015.
zelim vam svima sve najbolje, prvenstveno zdravlja vama i vm-evima, a onda da se mala cuda pocnu svima ostvarivat![]()
Evo friške kavice,ima i čajeka,kuhanca...ma svega kaj si poželite!
Pridružujem se željama,svima nam je želja ista...u to ime točim jednu kratkunek je 2015. bolja od prošle!
sabu odtuguj i presijeci! bit će....
malena19 čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozzzzzzzz svima....imam jedno pitanje...naime danas sam imala odnos s mužem ušla sam u 6 tjedan sljedeći tjedan idem na pregled e sad me strah da nisam naudila bebici....molim vas ako netko zna dali to može utjecat i dali je opasno za bebicu.....![]()
Ako je dosad sve ok, bez krvarenja, ako te nije bolilo i bilo neugodno, sve je okopusti se, uzivaj, i dodji nam na podforum trudnica
ivanasky hvalanisam imala do sad nikakve simptome,al eto uplašila sam se
a kako da dođem na taj podforum ima li ikakav link ili nešto
![]()
Na pregledu ne zaboravi samo dr.pitat da ti potvrdi jel mozes odnose imat slobodno ili da se strpite.. al ako je trudnoca uredna nema razloga za strah
http://forum.roda.hr/forums/30-Trudn...o-ona-(do)nosi
Sad ne znam hoce mi preko moba uhvatit i pokazat bas link...
hehhehehhe,tako jekad je tebi termin...moj je 20.8.
![]()
littlemouse hihihihih baš mi je drago da si potegla to pitanje...ja ću se strpiti do 12.1. do prvog uzv i to će mi biti pri vrhu popisa pitanja koja imam! koliko se sjećam meni je bilo zabranjeno, ali radi blizanačke trudnoće i hematoma. tek kasnije dozvoljeno. sad ne vidim razloga za zabranu ako je sve ok.
ja se još ne usudim na pdf trudnica, bar do 12.1., bit će 6+3 tada i očekujem srčeko. meni bi termin bio 04.09.
twinolina,ma jučer sam bila izvan sebe..toliko sam bila ljuta na sebe..uffff,muž došao s terena,pa mu nisam mogla odoljeti :D i nakon toga sam počela čitat svakakve postove u vezi seksa i komplikacija u trudnoći tako da sam se još više uplašila....iako mi ni moj MPO doktor ni moja ginkićka nisu spominjali zabranu,al eto opet me uhvatila panika,mislim nova sam u ovome svemu,pa me svega strah....moj sljedeći pregled je 7.1.idemo da čujemo srčeko....sretno tebi i nek sve prođe u redu...![]()
![]()
malena19 čestitam tiBaš mi je drago da je Nova započela sa prvim plusom na ovoj temi, neka se taj niz samo nastavi, za što više ovakvih vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
littlemouse ma bit će to sve ok, mislim da nema zapreka ako se ti dobro osjećaš...
jel imala ikoja od vas iskustva s boluckanjem u jednom jajniku, oko pupka i kao pred mengu?
twinolina imam ih ja...ponekad malo jače,a ponekad onako slabo,al uglavnom tu su...i to me boli većinom lijevi jajnik,a oplođen je desni ?! uglavnom već sam se navikla ,ali da smeta ponekad da i samo m zabrine dal je sve ok,a kad ne boli opet se brinem dal je i to ok..ma uglavnom....![]()
twinolina,kao što znaš ovo mi je prvi IVF i srećom od prve uspiješan,al vjeruj mi transfer sam imala 1.12.od tog dana piškim u polu sjdećem položaju i stalno kontroliram dal ima krvi,a gaćice pregledavam 100 puta na dan....uglavnom sva sam luda...evo sad čekam taj 7.1.da čujemo srce i nadam se da sve dobro napredujeuglavnom evo sad ležim i sve me boli...utriće sam stavila u 8,a nakon toga sam već 10 puta bila na wc-u ma ludnica...a još sam i sama muž na terenu,tak da sam još više u svemu tome...ali eto ide nekako borim se i molim da sve bude ok i da trudnoća prođe u redu i da dočekam svog bebača
<3
Samo da objavim jučerašnja beta negativna.
nema veze idemo dalje..
littlemouse mm i ja svaki dan Bogu zahvaljujemo jer je i naš prvi IVF uspio i evo sad ova dva mala gremlina skaču okolo i samo me zahebavaju...a tada smo bili skroz opušteni jer NIŠTA nismo znali, u biti je bila stimulacija pa je trebao biti tempirani; ja sam tako htjela. i onda na dan štoperice bilo je ili ništa ili ivf jer sam jako odreagirala. uopće nisam bila informirana.
uglavnom, ja sam sad ista kao i ti samo gledam, osluškujem i sl....mislim si samo čitajući po forumima, da je ovo nemoguće, statistike rade protiv nas, nije moguće da s jednom js uspijemo...pa se oplodila, pa et, pa beta pozitivna i dupla se....i koliko god da JESAM u biti pozitivna, toliko sam i u strahu jer znam što sve još tek može krenuti krivo...onda se lupim po glavi jer ne vjerujem...ako je do sad bilo sve ok...ugl, svaki dan je nova borba, svaki dan se nanovo bodrim...to je nešto na što smo pristali od početka i svaka od nas se s tim nosi na sebi svojstven način. meni recimo jako pomaže forum i mogućnost da podijelim svoje osjećaje i razmišljanja s ljudima koji me razumiju. ti ćeš u srijedu na UZV, evo ja isto nikako dočekati 12.1.....
Moja beta danas, 12dnt 702![]()
Sabu, žao mi je :grli: