littlemouse mm i ja svaki dan Bogu zahvaljujemo jer je i naš prvi IVF uspio i evo sad ova dva mala gremlina skaču okolo i samo me zahebavaju...a tada smo bili skroz opušteni jer NIŠTA nismo znali, u biti je bila stimulacija pa je trebao biti tempirani; ja sam tako htjela. i onda na dan štoperice bilo je ili ništa ili ivf jer sam jako odreagirala. uopće nisam bila informirana.
uglavnom, ja sam sad ista kao i ti samo gledam, osluškujem i sl....mislim si samo čitajući po forumima, da je ovo nemoguće, statistike rade protiv nas, nije moguće da s jednom js uspijemo...pa se oplodila, pa et, pa beta pozitivna i dupla se....i koliko god da JESAM u biti pozitivna, toliko sam i u strahu jer znam što sve još tek može krenuti krivo...onda se lupim po glavi jer ne vjerujem...ako je do sad bilo sve ok...ugl, svaki dan je nova borba, svaki dan se nanovo bodrim...to je nešto na što smo pristali od početka i svaka od nas se s tim nosi na sebi svojstven način. meni recimo jako pomaže forum i mogućnost da podijelim svoje osjećaje i razmišljanja s ljudima koji me razumiju. ti ćeš u srijedu na UZV, evo ja isto nikako dočekati 12.1.....