Kaduna drago mi je da si se javila i na ovu temu, "poznajem" te iz postova sa vrlo poučnih tema i divim ti se! Zalaganje i znanje na nivou! Ne biste vjerovale koliko to puno znači...evo i ja ću se javiti na tu temu kad se već vodi forumska statistika.
Una moja evo i moja je kolegica bila kod dr. Čanića kojeg je nahvalila do neba, a ja sam imalam čast samo jednom telefonski kontaktirati s njim i ostala sam paf jer mi je pomogao kao nitko do sad - pun razumijevanja, savjeta, lubazan i imala sam feeling da razgovaram sa privatnikom kojem sam platila masne pare, a čak nisam bila niti njegova pacijentica, već je bio dežuran, bila je subota, a mene su ostavili na milost i nemilost prekinutoj stimulaciji i zaboravili mi se javiti kao što su obrćali za daljnje postupanje - znači napumpana menopurima i estrofemima i najednom stop, nema folikulogeneze, a ja naduta, (.)(.) ogromne i živčana i nitko ništa....onda sam dobila njega i nikad mu to neću zaboraviti - sve mi je do u tančine objasnio. Petrova je izgubila jaaaaaaaaaaaaako puno njegovim odlaskom. Kolegica je sad kod prof. Vrčića. o njemu ne znam što bih rekla osim da je vrhunski operater, radio mi je carski i imala sam tri kopčice samo, post op oporavak trajao jedan dan, drugi dan sam išla na wc i pod tuš.

Una evo kod mene čudo - jedan folikul, na kraju tri js ipak (ova dva u međuvrmeneu nakon štoperice valjda porasla), dvije potpuno nezrele, jedna oplođena i et osmost. treći dan i evo uspjelo je - nadam se...nekako si mislim da dalje nema straha...iako ja to samo tako naglas kažem...u sebi drhtim od straha. tako da to što si low responder nije tako bitno, dovoljna je jedna. kod mene amh 57.9 pa sam low respond. mene nešto drugo zeza...