Stranica 35 od 73 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

una ma ja sam samo do sad imala više sreće nego li je statistički zagarantirano pa nemam pravo niti tješiti niti ohrabrivati...zaista, a to sam već jednom rekla tu na forumu, divim se svakoj od vas ponaosob koja je postupak prošla i preživjela brojne neuspjehe...to treba znati i moći. ja mogu samo biti moralna potpora, iako ne s punim pravom jer neuspjeh (još) nisam doživjela na tom polju.
    nemam ničiji kontakt i stvarno ne znam kako su nam cure, osim za onu mršavu ženskicu iz Slavonije, kod nje nije došlo ni do ET. ne znam kako nam je ona naša prehlađena kolegica i ona iz Zagorja, jako simpatična, prva je išla na ET.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nadam se da su uspjele. Evo ja nisam nista ni pisala o postupku jer sam prvo popiskila jako svjetlu crticu 8 dnt a kad sam skuzila da se crtica narednim testiranjima ne pojačava bila sam koma, cijele blagdane provela u jakim bolovima i čak dan prije bete dobila već lagani iscjedak. Nakraju jedno veliko ništa. Krajem ovog mjeseca idem na razgovor pa ću vidjeti šta dalje.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dobro jutro cure, evo nudim forumsku virtualnu kavicu ali i zakašnjelu novogodišnju rakijcu pa izvolite i navalite

i ovdje čestitam našoj mury na prekrasnom F. kojeg je rodila prije par dana. Ako je bilo i ovdje čestitarenja, ispričavam se. Nije me bilo danima, imala sam i još imam goste i jednostavno nisam stizala tjednima ništa.

una99, žao mi je što vam nije uspjelo :hug: pomalo, ipak vrlo rijetki su ti kojima uspije iz prve - iako sam se tome kao i svi mi uvijek nadali, nama nije uspjelo. Naša je K. je stigla nakon
    1. stimuliranog s transferom
    2. stimuliranog bez transfera
    3. prirodnog bez transfera
    4. prirodnog bez transfera
    5. polustimuliranog s transferom
    6. stimuliranog s transferom iz samo 2 j.s. i jednog 8-staničnog embrija treći dan

Jednom ću i ja napisati svoju priču - to se spremam već godinama - ali budem za forum i za FB.

No una99, kakva nova lijčenica u PEtrovoj, iskreno se pitam zašto, iako su im otišli i Čanić i Šimunić u protekloj godini, ali svejedno, njih je i dalje puno - imaju 6 liječnika za MPO plus sad ova nova Lana nešto, kako se preziva? Tko je ona? i da li ima subspecijalizaciju i gdje se stjecala radno iskustvo?

Strelec
    Kasum
    Vrčić
    Pavičić Baldani
    Šprem Goldštajn
    Radaković

i sad ta dr. Lana S., meni iskreno čudno obzirom da rade ustvari malen broj postupaka u odnosu na liječnike, no dobro.

Koja je vaša dijagnoza una99 osim endometrioze, koje su vam godine? čini mi se da dobivaš dosta mali broj j.s.? kakve si stimulacije imala? si se btw. upisala u našu forumsku statistiku koju pokušavamo voditi?
    daj please upišite terapiju i ishod, to je jedino sredstvo koje imamo obzirom da nema statistika:
    http://forum.roda.hr/threads/80273-Koliko-jajnih-stanica-i-embrija-ste-dobili-nakon-stimulacije-Imate-li-smrzlica

Twinolina - čestitke - prekrasno i stvarno mi je drago čitati da ima pacijenata koji idu i na treće dijete )

Ako sam koga zaboravila - oprostite!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čestitke Mury

Pozdrav Kaduna, raspitujem se o doktorici iz usluge prijateljici koja je nedavno dovedena u nezgodnu situaciju pred sam postupak jer joj nisu rekli da je njen dr. otišao u mirovinu pa su je samo prebacili kod nove dr. o kojoj ne nalazimo bas nešto informacije. Frendica treba uskoro u postupak s tim da je pola postupaka već iskoristila pa je zabrinuta zbog situacije u kojoj se je našla i sad je upravo pravo vrijeme da reagira ako je potrebno pa bi joj pomoglo kad bi cula da je netko jos u postupku kod navedene dr. i da napise svoje komentare. Molim da me se neshvati krivo jer ne sumljamo i neumanjujemo njezinu stručnost samo bi pokoja inf. dobro došla vjerujem i mnogim curama koje tek planiraju u Petrovu.

Što se mene tiče ja sam godinama kod svoje dr.P.-B., prelaskom sa Gonala na 300 IU Puregona dnevno mi se je popravio broj dobivenih jajnih stanica, za mene 4 komada su kao dobitak na Lutriji jer mi je nedostupan desni jajnik, nemam 1 jajovod a lijevi dostupan jajnik je jako oštećen i kod svake aspiracije punktiraju i beštije od ciste
    Ostalo cu napisati na navedenoj temi ....

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Kaduna drago mi je da si se javila i na ovu temu, "poznajem" te iz postova sa vrlo poučnih tema i divim ti se! Zalaganje i znanje na nivou! Ne biste vjerovale koliko to puno znači...evo i ja ću se javiti na tu temu kad se već vodi forumska statistika.
    Una moja evo i moja je kolegica bila kod dr. Čanića kojeg je nahvalila do neba, a ja sam imalam čast samo jednom telefonski kontaktirati s njim i ostala sam paf jer mi je pomogao kao nitko do sad - pun razumijevanja, savjeta, lubazan i imala sam feeling da razgovaram sa privatnikom kojem sam platila masne pare, a čak nisam bila niti njegova pacijentica, već je bio dežuran, bila je subota, a mene su ostavili na milost i nemilost prekinutoj stimulaciji i zaboravili mi se javiti kao što su obrćali za daljnje postupanje - znači napumpana menopurima i estrofemima i najednom stop, nema folikulogeneze, a ja naduta, (.)(.) ogromne i živčana i nitko ništa....onda sam dobila njega i nikad mu to neću zaboraviti - sve mi je do u tančine objasnio. Petrova je izgubila jaaaaaaaaaaaaako puno njegovim odlaskom. Kolegica je sad kod prof. Vrčića. o njemu ne znam što bih rekla osim da je vrhunski operater, radio mi je carski i imala sam tri kopčice samo, post op oporavak trajao jedan dan, drugi dan sam išla na wc i pod tuš.

Una evo kod mene čudo - jedan folikul, na kraju tri js ipak (ova dva u međuvrmeneu nakon štoperice valjda porasla), dvije potpuno nezrele, jedna oplođena i et osmost. treći dan i evo uspjelo je - nadam se...nekako si mislim da dalje nema straha...iako ja to samo tako naglas kažem...u sebi drhtim od straha. tako da to što si low responder nije tako bitno, dovoljna je jedna. kod mene amh 57.9 pa sam low respond. mene nešto drugo zeza...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Twinolina e da Čanić je bio zakon, meni je na jednoj aspiraciji utvrđeno da su folikuli nedostupni za aspiraciju ali kad je vidio moju očajnu facu uz moj pristanak je sa ekipom malo to namjestio, malo "potiskali" i na kraju izvukao 2 js. Poslije ja onako ošamućena, sva u bolovima a on uleti u sobu i sav sretan viče imamo 2 pokazujući 2 prsta. Ma čovjek je zakon . Odmah sam ga prekrstila u Legenda. Taj put sam i ostala trudna ali nije mi bilo suđeno.....
    Jako mi je zao što više nije u Petrovoj.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Twinolina čestitam na trećoj sreći!

una sretno dalje...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    kakva nova lijčenica u PEtrovoj, iskreno se pitam zašto, iako su im otišli i Čanić i Šimunić u protekloj godini, ali svejedno, njih je i dalje puno - imaju 6 liječnika za MPO plus sad ova nova Lana nešto, kako se preziva? Tko je ona? i da li ima subspecijalizaciju i gdje se stjecala radno iskustvo?

Strelec
    Kasum
    Vrčić
    Pavičić Baldani
    Šprem Goldštajn
    Radaković

i sad ta dr. Lana S., meni iskreno čudno obzirom da rade ustvari malen broj postupaka u odnosu na liječnike, no dobro.
    pa broj liječnika bi valjda bio ok ukoliko odgovara broju pacijenata i odradjenih ciklusa ili bar rezultira smanjenjem liste čekanja... ali ono što mi je je što se preko ovog foruma zna da na VV nema čekanja (kao u P. - mjesecima), netko je bio napisao da odrađuju najveći broj ciklusa o državnih klinika - i sve to s 1-2 liječnika

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala sushi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

To je zato sto lijecnici u petrovoj rade ne samo mpo vec i npr papa testove, porode i sl. A na vv rade samo postupke.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

aha, ok... hvala na info

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

cef je referentni centar za endokrinologiju i fertilitet pa rade komplet obradu, dijagnostiku, "vode" ambulantno pacijentice s različitim dijagnozama godinama, obavljaju ginekološke operacije i ovo sve gore navedeno.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Čestitke novim trudnicama,pogotovo Sara tebi,Čestitam od srca Mury i svima ostalima,neka se svima ostvare svi snovi i nade.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Znam, ali na žalost moram ih iskoristiti prije nego krenem u novi postupak. A imam ih 9 zamrznutih. Najradije bih da mi ih sve odmah odmrznu da ne odugovlačimo.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Twinolina sretno danas na ultrazvuku

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

una srećo hvala, eto mene! imamo srčeko, sve ok, prvo sam doživjela šok jer je uzv nešto štekao i učinilo joj se da su opet gemini, ali nisu...hihihihi

ugl doktorica kao i uvijek predivna do neba, meni pao kamen sa srca...danas je 6+3, a uzv kaže 6+1, kaže ona to je ok, sve je ok, jajnici su shs, to bi valjda bilo hiperstimulirani pa i dalje moram paziti dok se ne smanje...

idem sutra odmah vaditi za štitnjaču da iskontroliramo i za tjedan dana opet na uzv.

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Supeer twinolina

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

za moju Twinolinu i njeno malo srčeko

Sad se draga pazi, sve laganini dok se jajnici ne oporave...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sretna od srca ti hvala!

Twinolina bravo i čestitam!! Sada nam se možeš pridružit na temi trudnica....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure kojim danom prof. Vrčić ( Petrova) ima ambulantu ?

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj una99 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kojim danom prof. Vrčić ( Petrova) ima ambulantu ?
    Četvrtkom. Mada u zadnje vrijeme prima i ponedjeljkom.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

a viš ja za četvrtak nisam znala, a vidjela sam ga svaki put kad bih došla u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ok... Nakon godinu i dva mj od spontanog sutra krecem s pikanjem, u meni kosmar, ali proci ce..
    Svim curama u sijecanjskom vlakicu zelim puuuuno srece i da sve postanemo bezbrizne trudnice...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vatra draga - sretno i trilijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pretpostavljam da te je strah no iš iš iš strahu!

Curke, u rundi ste, evo i pa tko god što želi.................

na temu nove liječnice u Petrovoj, meni unatoč tome što liječnici u Petrovoj rade svašta osim MPO postupaka, i dalje nije jasno zašto tako! posebno zato što su JEDINI referentni centar u RH za humanu reprodukciju. A što ima s novim njihovim centrom/prostorom? jel gotovo? jesu uselili? Tamo se sad postupci rade?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vatra86 sretno u novom postupku

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vatra, posebne ~~~~~~~~~~ za tebe

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Vatra želim ti svu sreću!!!! Možda će ti sad ipak biti lakše, barem ja na to tako gledam, kad znaš gdje je bio problem...ja sam bila u sobi u rodilištu sa ženom koja je rodila godinu dana ranije u terminu no, nažalost bebica nije bila živa, a sve zbog neotkrivene trombofilije. dakle, rodila je onda ponovno kad i ja predivnog i veeeelikog i zdravog dječaka. odmah je bila krenula s terapijom. primaš li heparin? gdje si u postupku?

Kadauna ja sam ti zapravo možda jedina na ovom forumu koja zapravo jako voli petrovu, ali vjerojatno je to subjektivan doživljaj i na to utječe rezultat u popisu. Iako, istinu govoreći, ima ih par s kojima ne bih imala posla što zbog stava i načina ponašanja, što zbog reputacije. No, svoju MPO dr ne bih mijenjala ni za što, žena je duša od čovjeka i sjećam se kad sam u 10.-om mj došla na ponovni dogovor nakon što sam bila u svibnju kod zamjene koja me nije htjela slušati i prekinula stimulaciju - moja dr je došla do mene, pružila mi ruku u čekaonici i primila me i rekla sve ćemo mi to riješiti, bez brige, sve sam čula (sestra joj je rekla). Sad kad sam došla na prvi uzv i prvi put je vidjela nakon potvrđene trudnoće zagrlila me i veselila se skupa sa mnom! a ZNAM koliko juri i što sve radi! imaju i obvezu prema Sveučilištu....no, nisu svi takvi...sestre su isto na CEF-u predivne, recimo sestra Irena - ma da mi je samo pola njenih živaca...smirena, staložena, topla, a opet odaje dojam izuzetno stručne i učinkovite osobe.

popsy15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozz svima, samo sam se htjela nadovezati na Twinolinu i reći da nije jedina koja voli Petrovu . Moj jedini i dobitni postupak je u Petrovoj ( duplići) i moram reći da su mi svi dr kod kojih sam bila na pregledu i sve sestre ostale u sasvim korektnom sjećanju sa prof. Vrčićem na čelu, a isto tako mi je cijeli postupak prošao bez stresa zahvaljujući njima.

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

hihihih popsy i moj prvi ivf uspješan, isto duplići , a prof. Vrčić bio operater.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vatra, krepat ma ne molat!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vatra,go girl!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vatra, sretnoooo za uspješan postupak koji će rezultirati bezbrižnom trudnoćom do samoga kraja!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne koristim jos heparin, tek od transfera , inace se lijecimo u KBC Ri..
    Hvala vam cure, vase vibre su mi i vise nego potrebne, istina da me malo strah,tj. Nije mi sve jedno... Ali idem hrabro naprijed... Pusa svima!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vatra srećo nek ti ovaj put sretno do neba i natrag! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

vatra i bezbroj ~~~~~~~~~~!

apropo Petrove, lijepo mi je pročitati koju i o pozitivnim iskustvima, jer od kad smo krenuli u mpo i raspitivali se kuda i kako, sa svih strana smo slušali "samo bježite dalje od P.", tako da se stresem svaki put kad prolazim tom ulicom, a u kliniku nikad ušla
    Posljednje uređivanje od sushi : 13.01.2015. at 19:46

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vatra, želim ti da ovoga puta bude sve pet...go curo go!!!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Vatra sretno!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vatra za zivce i hrabro !
    Mozes ti to!!!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Go vatra ~~~~~~~~~~~~

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vatra ~~~~~~~~~~

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

vatra ~~~~~~~~~~~~~~~
    Sretno!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vatraaaa sretnooooooo!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Imam i ja lijepe vijesti!
    Muz je danas dao uzorak, nakon praznjenja debelog crijeva po preporuci doktorice i bio je bingo - 105mil/ml, 26% pokretnih, 4% progresivno. Samo da podsjetim, u zadnjem su jedva nasli 10ak spermija, a jednom je bila i potpuna azoo.
    Taj uzorak ce smrznuti o nasem trosku i na nas zahtjev i odgovornost kao osiguranje za dan punkcije, a ja sam primila prve gonale

Preprepresretna sam!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bubekica bravo!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vatra sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

bubekica super!!

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vatrice, sretno ti!!! Možda se budemo vidjele na našoj maloj klinici. Meni počinju folikulometrije za cca tjedan dana (prirodnjak).
    Bubekice, lijepe vijesti, nek' se tako i nastavi!
    Jedna runda za sve u postupcima!!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vatra, bubekica, nina32 i ostale cure sretnoooooo!!!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uuuuuu, bubekica!!!! Super vijest!!!!!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vatra, tempiramo riječku kavu tako da opet s nama podijeliš piškenje testića? Sretnoooo!

Nina32, sretno, neka ovaj postupak bude slavniji od prošlog (sjećam se tvog odgovora 'Neslavno' na pitanje kako je prošlo ).

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

e pa bubekica predivno!!!!!! bravo, bravo, bravo! svakako još šopaj tm-a svim onim preparatima i možda vam ovaj smrznuti neće niti trebati! vibrice da za mjesec dana piškiš plus!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •