Vatra želim ti svu sreću!!!! Možda će ti sad ipak biti lakše, barem ja na to tako gledam, kad znaš gdje je bio problem...ja sam bila u sobi u rodilištu sa ženom koja je rodila godinu dana ranije u terminu no, nažalost bebica nije bila živa, a sve zbog neotkrivene trombofilije. dakle, rodila je onda ponovno kad i ja predivnog i veeeelikog i zdravog dječaka. odmah je bila krenula s terapijom. primaš li heparin? gdje si u postupku?

Kadauna ja sam ti zapravo možda jedina na ovom forumu koja zapravo jako voli petrovu, ali vjerojatno je to subjektivan doživljaj i na to utječe rezultat u popisu. Iako, istinu govoreći, ima ih par s kojima ne bih imala posla što zbog stava i načina ponašanja, što zbog reputacije. No, svoju MPO dr ne bih mijenjala ni za što, žena je duša od čovjeka i sjećam se kad sam u 10.-om mj došla na ponovni dogovor nakon što sam bila u svibnju kod zamjene koja me nije htjela slušati i prekinula stimulaciju - moja dr je došla do mene, pružila mi ruku u čekaonici i primila me i rekla sve ćemo mi to riješiti, bez brige, sve sam čula (sestra joj je rekla). Sad kad sam došla na prvi uzv i prvi put je vidjela nakon potvrđene trudnoće zagrlila me i veselila se skupa sa mnom! a ZNAM koliko juri i što sve radi! imaju i obvezu prema Sveučilištu....no, nisu svi takvi...sestre su isto na CEF-u predivne, recimo sestra Irena - ma da mi je samo pola njenih živaca...smirena, staložena, topla, a opet odaje dojam izuzetno stručne i učinkovite osobe.