I ja dižem rundu za naše curke u postupku!
Neka se zimsko/proljetni vlakić napuni pošteno sa debelim plusićima i velikim duplajučim betama!
I ja dižem rundu za naše curke u postupku!
Neka se zimsko/proljetni vlakić napuni pošteno sa debelim plusićima i velikim duplajučim betama!
Bubi, držim ručnonožne fige, mužić također, a namjestit ću ih i četveronošcu, Klempi i ovom malom velikom koji samo što ne izađe!
Mudar vam je plan
Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši ishod.
Ne zamjerite na blagoj diskriminaciji, naravno da i svim ostalim trudilicama želim rodnu i plodnu 2015.!
Bok svima! Samo da vam zazelim srecu i poz bete i uspjesne postupke,dosadne i uredne trudnoce,brz porod i zdrave bebice... onima koji su to vec prosli ili prolaze,cestitam. Puno pozz ~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡ od mene i Marije
Bubekice pa to je predivna vijest!Sretno dalje!
Nina32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi sretnoi ostalim curama u postupku zelim plusice i ljepe bete.
Samo da se ispravim, u silnoj strci jutros gore krivo sam procitala - pokretnih je bilo 3%, ali i to je bilo i vise nego dovoljno za freeze i jako dobro obzirom na nasu situaciju inace.
Imam super predosjecaj u vezi ovog
Hvala svima na lijepim zeljama!
Cestitam trudnicama, a ostalim curama želim plodnu godinu, uspjet ćemo i mi!
Bubekice super vijest, biti ce ovaj dobitan, sretno ti!
Nina32 bez ušetavanja u 9.00, dođi u 8.00 pa da vidiš!Sretnooooooo!!!
Bubekice za dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica, super vijesti!!!! Držimda konačno uspijete
Sretno riječankeeee našeee....bubekica super start neka tako i završi!!!
bubekicei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
bubekice super vijesti
nina 32 sretno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Bubekice, Vatra86 i svima puno ~~~~~
Cure puno uspjeha svima u postupcima..
Posebne vibrice za nase Vatru i Bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
po jedna za bubekicu, vatru i ninu
i po jedna pina colada za sve ostale
Bubekica, super! A i drugima,sretno
Ja čekam mengu a onda dalje..plan su folikulometrije i vjerojatno opet klomifen pa ivf ili inseminacija..
Bubekica, Vatra, Nina drzim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I evo me ...danas 7 mjeseci otkad sam rodila svog anđelka ...a ja opet u čekaonici humane ...here we go again ...
Drama,
drago mi je da ste se uspjeli posložiti nakin gubitka i krenuti dalje.
Svu sreću vam želim, evo i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam curke, Vatri sam već poželila sreću al toga nikad viška
..Bubekica, Nina i Vatra sretno! I sretno svim onim hrabricama koje koračaju i šute o tome <3
Posljednje uređivanje od drama_queen : 15.01.2015. at 13:58
Drama queen sretno![]()
da vam svima postupci završe sa mirišljavim smotuljkom u naručju!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo još jedne za cure u postupcima![]()
svima ~~~~~~~~~~~~ i sretno![]()
Pridruzujem seza sve !
drama queen sretno !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne postupke
Evo neznam dali da se veselim ili brinem jer danas mi je 28.d.c. a to je kod mene jaako cudno i desilo se zadnji put pred vise od godinu dana osim u ciklusu kada sam imala cistu.
Hm a trebala sam pocetkom 2.mj u postupak.
Bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a i sve znas
Nina32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude odmah prvi dobitan
Drama queen svaka cast na hrabrosti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sushi zar nam se i ti pridruzujes? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pak a da pišneš test?![]()
Nisam trudna.
Veselim se jedino jer je ovo najnormalniji ciklus bez pmsa i ostalih simptoma koje uvijek imam.
pak, tvoji organi su se uke*ali pred postupak umjesto tebe![]()
drama_queen go girl, sretno! Svaka čast na snazi!
Cure, nek vam ovo bude svima bingo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
Samo da poželim srećicu trudilicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bubek, vatra, nina, drama queen i svim onim curama koje su u postupku a ne pišu~~~~~~~~~~~~~ da se desi čudo i budete sve trbušaste!!!!
Onima koje nisu uspjele ovaj put želim da znaju da ih njihova srećica čeka❤
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Sretno cure, do iduceg Bozica da su bebuse s vama....Bubekice ekstra vijest...ma svima da uspije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav cure, evo i mene nakon 5 godina pauze, jučer 12dnt vadila betu=1119.
Samo da bude sve u redu...svima veliki![]()
Geta cestitam!!!! Krasna beta!
Moze malo detalja o postupku? Gdje? Stimulacija? Kakvi embriji?
Postupak je bio u Bruxellesu, na klinici UZ. BIli smo tamo prije 5 godina i uspjeli.
Postupak stimulirani.
26.11.14. počinjem sa Superfactom 6x dnevno u svaku nosnicu jedanput, i uzimam sve do punkcije 30.12.14.
18.12.14.počinjem sa Gonal f 225 unit do 30.12.
30.12.14.punkcija izvađeno 18 jajnih stanica, samo 6 dobrih, od toga se oplodille 3, dvije vraćene
04.01.15.transfer dvije blastice A i B kvalitete, biologica zadovoljna (slični rezultat prvi put)
U tijeku postupka svakih 7 dana sam vadila hormone estradiol, FSH, LH i Progesteron, i slala njima u Belgiju. Dan prije početka stimulacije još i ultrazvuk koji njima šaljem. Tamo smo stigli 23.12. i ostali do kraja postupka. Pozdrav
Cestitam trudnicama, a ostalim curama želim plodnu godinu!
Bubekice super vijest, biti ce ovaj dobitan!
Nisam se javljala skoro 2 mjeseca jer se nista nije desavalo. Nakon prvog naseg neuspjeha koji sam jako lose podnjela,bojim se ponovo pocet sa postupkom. Znam da je to glupo od mene jer ima vas koje ste vise puta porolazile sve to i DIVIM VAM SE.
Htjela sam se koncentrisat na skolu i da malo zaboravim to ali mi danas javise da su stigli ljekovi za novi postupak u apoteku i da treba da dodjem po njih. Sad neznam sta da radim strah me je al opet zelja za bebom i da mm prohoda je velika ....![]()
Curama koje idu u postupak želim puno puno sreće...
Malenna svi mi više manje svatko na svoj način teško primamo poraze, ali to i to je dio puta.Kreni onda kada misliš da si spremna...
Geta kakve su cijene u Bruxellesu? Pretpostavljam da nisu male.
Inače, prema sadašnjem MPO zakonu opet pušu neki loši vjetrovi sa strane određenih skupina, Stoga vas pozivam da se informirate i u raspravu uključite ovdje
http://forum.roda.hr/threads/87105-P...50#post2723850
Cijena postupka je 4.950 Eur + 1.000 Eur lijekovi + smještaj u Bruxellesu 15 dana. Znam da dođe puno, ali mogu ti reći da smo i u 6 godina koliko smo išli po klinikama u HR i u Sloveniji potrošili jako jako puno.
Dosla sam da malo zavibrama curama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno do neba![]()
Cure poznate i nepoznate evo Vam puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam opet na klomifenima..uz to ce biti i menopur i cetrotide..ugl zadnji put sam od 1tbl dnevno dobila 5 js i imala sam uzasnu reakciju..dokic i moj muz zapravo misle da je to bio panic attack, jelte..usred noci sam se probudila, nisam imala zraka, otvorila sam prozor al uopce nisam mogla disati, povracala sam i glava me uzasno uzasno boljela...nakon toga nista...e sad ne znam sta me ceka od 2tabl dnevno..mozda nis..
Curke sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~