Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Buuuubiii pa to je predobro!!! Ima da nam uskoro budeš sve šira i šira, i sve sretnija i sretnija!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    uh... žao mi je radi teškoća s kojima se dijete i vi roditelji susrećete djetetu i vama želi sve najbolje, ali moram pitati:

zašto dr misli da bi izvantjelesna oplodnja pridonijela povećanju rizika rađanja djeteta sa teškoćama?
    Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo na blastice, transfer u cetvrtak!

Fuksija,
    to nema bas previse smisla. Ako stanica nije dobra, nece od nje doci do trudnoce, a ako je dovoljno dobra da se desi trudnoca, onda ce se to desiti i prirodno, makar bio neki poremecaj. Ovo sto tvoj dr prica da se protumaciti kao da ivf daje vecu stopu poremecaja kod djece, sto je visestrukim znanstvenim istrazivanjima opovrgnuto.
    I iskreno - ne znam kako se onda usudio oplodjivati vise js u tvom prvom postupku, to je vece "petljanje u prirodu".

Definitivno potpisujem! I ja imam dijete s blažim teškoćama u razvoju. Uglavnom jezično-govorni poremećaj, ali i razvojno malo kaska za bracom pa će on dobiti odgodu za školu. U svakom slučaju - TO NEMA NIKAKVE VEZE S IVF-om!!!! ne može se oploditi js koja nije kvalitetna, odn može, ali takav se zametak ne razvija i propada. ne nastaju manje kvalitetna djeca iz js koje su dobivene kontroliranom hiperstimulacijom i nije "prirodna" js bolja od onih u ciklusu gdje ih je više. to je krajnje bezobrazno i neodgovorno od tvog dr da tako nešto tvrdi. a kad smo kod 1 folikula- ija sam imala 1 cijelo vrijeme (vodeći, drugi su bili manji od 5 mm) i išlo se na aspiraciju - na kraju se desilo da sam zatrudnila prirodno 2 dana prije aspiracije (na dan štoperice) a da to nitko nije znao i još su u ta dva dana od štoperice do aspiracije dozreli i oni mali folikuli i aspirirane su mi čak 3 js. dvije su bile potpuno nezrele. tako da isto tako ne kužim zašto se odustaje od IVF-a?!

Bubekica ma i milsila sam si da ćete na blastice, super super super! sad lijepo et 2 blastice i twinsi!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •