Buuuubiii pa to je predobro!!! Ima da nam uskoro budeš sve šira i šira, i sve sretnija i sretnija!![]()
Buuuubiii pa to je predobro!!! Ima da nam uskoro budeš sve šira i šira, i sve sretnija i sretnija!![]()
Definitivno potpisujem! I ja imam dijete s blažim teškoćama u razvoju. Uglavnom jezično-govorni poremećaj, ali i razvojno malo kaska za bracom pa će on dobiti odgodu za školu. U svakom slučaju - TO NEMA NIKAKVE VEZE S IVF-om!!!! ne može se oploditi js koja nije kvalitetna, odn može, ali takav se zametak ne razvija i propada. ne nastaju manje kvalitetna djeca iz js koje su dobivene kontroliranom hiperstimulacijom i nije "prirodna" js bolja od onih u ciklusu gdje ih je više. to je krajnje bezobrazno i neodgovorno od tvog dr da tako nešto tvrdi. a kad smo kod 1 folikula- ija sam imala 1 cijelo vrijeme (vodeći, drugi su bili manji od 5 mm) i išlo se na aspiraciju - na kraju se desilo da sam zatrudnila prirodno 2 dana prije aspiracije (na dan štoperice) a da to nitko nije znao i još su u ta dva dana od štoperice do aspiracije dozreli i oni mali folikuli i aspirirane su mi čak 3 js. dvije su bile potpuno nezrele. tako da isto tako ne kužim zašto se odustaje od IVF-a?!
Bubekica ma i milsila sam si da ćete na blastice, super super super! sad lijepo et 2 blastice i twinsi!!!!!