Nina32![]()
Nina32![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se zaljubis u svoju veeliku betu i svoj + na prvi pogled![]()
Nina32 ~~~~~~~~~~~ sretno vrijeme je za još jednu riječku bebicu, bubekice ~~~~~~~za veliki +++
nina navijam!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~
Curke, da vas pitam...kakva su vasa iskustva kod uzimanja utrogestana? Ja osjecam neku bol u donjem dijelu trbuha..'osjetim' jajnike..kao neki osjecaj pred mengu ili za vrijeme menge..jel to normalno za utrogestan? Uzimam ih vaginalno 3x1 vec tri dana...u utorak je bila inseminacija..
Samo da prijavim svoj prvi FET dva embriona. Svima zelim puno srece!
Sretno Nina <3
pa da prijavim da sam i ja moju blasticu dobila na čuvanje ...moj prvi fet ...sad čekamo ....
pa da i ja prijavim da sam dobila svoju blasticu na čuvanje ...sad čekamo sretno Valentinovo ......
Ajme svi cekamo valentinovomeni je i godisnjica braka
![]()
fuksija,
lagani lagani bolovi u donjem trbuhu su normalni. Pokusaj se opustiti i ne razmisljati o simptomima ili nepostojanju istih.
ajme pa ovo zahtjeva puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek vam je sa srecom!!
Sretno cure!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure saljem vam puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno i da ugledate svoje plusice sto prije i da vam ovo valentinovo bude
najljepse do sad![]()
Za debele bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
evo i od mene milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno svima u postupcima, moze se kojoj i prirodnjak omaknit ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nisam baš u tijeku, jer ne stignem od svoga zlata, ali vam svima želim puuuuuno sreće, da vam 2015.g. donese toliko željene bete, trbuhe i slatke smotuljke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Draga Mury čestitam na bebici, pozdrav tebi i tvom malom zlatu![]()
Drage betočekalice svima od srca želim da vam postupak bude dobitni !! Sretno vam bilo!!
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Hvala Mury <3 vama čestitke na vašem zlatu![]()
Hvala Lotta81 i svima na vibricama ...zaista mi trebaju <3
Draga Mury, čestitke od srca na maloj-velikoj srećici, avatar jeuživajte
ne uspijevam baš pratiti ovu temu, ali me veseli povremeno svratiti i pročitati o novim plusićima, srčekima, bebicama....svima šaljem ~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od sejla : 07.02.2015. at 14:51
Bok svima! Samo da vam zazelim srecu i poz bete i uspjesne postupke,dosadne i uredne trudnoce,brz porod i zdrave bebice... onima koji su to vec prosli ili prolaze,cestitam. Puno pozz ~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
Pozdrav! Prvo da zaželim puno plusića svima...i da vam se opet pridružimNakon neuspjelog FET-a u 12. mjesecu, evo me opet! 4dnt 3 blastice. Prošli put imala sve simptome(razdražljivost,nervoza,bolne grudi,napuhnut trbuh,mučnina prije spavanja,iscjedak prva 3 dana s nekakvim žilicama i na kraju beta 0! Sada, nikakvi simptomi za sada (iako je i rano)... Bolne grudi i napuhnut trbuh pripisujem estrofemu 3x1 i utrogestanu 3x2... ostalno ništa ne osjecam, sad sam malo spremala po kući...i osjecam neku slabost,blago žiganje u lijevom jajniku i neki blagi pritisak u donjem dijelu stomaka,pa sam odustala od spremanja i nastavila ne raditi ništa =) Beta je tako daleko...,a ja jednostavno ne želim razmišljati
)))
Za sve betocekalice saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
dunja,
gdje si bila u postupku?
Cure, nije tajna ...U postupku sam kod dr.Lučingera! U 12.mjesecu vracene su mi dvije blastice,ali su bile malo ostecene u odmrzavanju, biologinja im nije davala puno šanse, a sada su mi vratili kako ona kaže dvije dobre i jednu na izdisaju..:S Doktor tvrdi da bi se s obzirom na moje godine (23) mogao primiti i lošiji embrij,ali u 12.mj.to nije bio slucaj...
O Lučingeru - Lučingeru -
(2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.(3) Kod žena starijih od 38 godina života, žena s nepovoljnim testovima pričuve jajnika, ponavljanog neuspjeha u liječenju, onkoloških bolesnika i težeg oblika muške neplodnosti, dopušten je unos tri zametka u spolne organe žene.
Posljednje uređivanje od Kadauna : 09.02.2015. at 11:59
Ženi od 23 godine transferirati 3 blastociste?! I to u fet-u nakon 1. IVF-a. To zbilja predstavlja ozbiljnu mogućnost ugrožavanja zdravlja žene i beba ako dođe do troplodne trudnoće. I naravno tako krši gore citirani zakon.
Dunja, je li te Dr o tome informirao?
Posljednje uređivanje od Inesz : 09.02.2015. at 12:10
Informirao me o tome... Išli smo na što više jajnih stanica zbog jako lošeg spermiograma, završila sam u hiperstimulaciji zbog velike prirodne rezerve ,a dobili smo samo 5 embrija, s obrizom na broj jajnih stanice (iskreno, ne znam koliko,ali puno) to mi se činilo kao 'malo'..?! Objasnio mi je da je to zbog loših spermija i da nam embriji nisu vrhunske kvalitete... Iz tog razloga je bilo zamrzavanje 2+3... s tim da je taj 3.jako loš, ne pokazuje znakove širenja i na izdisaju je... vjerojatno se zato odlucio na 3, jer tog 3. ne računa ?! Iakoo, čula sam za slučajeve gdje su ženama vracali 3 jako loša embrija gdje je jedna završila sa četvorkama !!! Ja bi bila zadovoljna sa jedim..hehe.. A nisam znala da je to tako baš rizično,pogotovo za moje godine...hmm...
Po mom misljenju trebalo je smrznuti tog slabog, skupa s preostala 2, vjerojatno ne bi prezivio odmrzavanje, a ti ne bi bila dovedena u rizik troplodne trudnoce.
pa bili su sva 3 zajedno smrznuta, i sad sam imala FET s navedenim embrijima, nakon odmrzavanja je 3.tako izgledao.. znaci da je ipak i taj preživio...
Aaa ok, krivo sam te shvatila... Tako vec ima smisla, rjesenje je mozda bilo samo ponovno zamrzavanje, ali obzirom na kvalitetu to nebi imalo previse smisla.
Jooj, vi ste meni sad dali pozitivnu nadu, ja se molim da se primi jedan... A vi mi pričate o 3Blizanci bi bili sasvim okej
![]()
Mojoj prijateljici je dr. L isto vratio 3 komada (ne znam točno stadij)..i sad ima blizance..nije bio fet nego ivf..
A ja sutra radim test i grozim se razocaranja..
Posljednje uređivanje od fuksija : 09.02.2015. at 18:14
Nadajmo se veli +
Bravo dunja12, da uskoro ugledate veliki + !
Kada vadis betu?
Svima puno ~~~~~~
Bubekica jesi vadila betu danas?
Jesam, dvojka.
Beta tek 20.02.![]()