Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Citiraj orange80 prvotno napisa Vidi poruku
    draga dunja, vjerojatno je dr. bio ljut jer ti je striktno dao uputu da vadis betu 15 dnt.
    Vjerojatno mu se tako javljaju cure koje prerano rade test, pa onda bude nekad pozitivan i zbog ostataka ovitrela ili brevactidea, sto je zapravi lazni +.
    To kod tebe najvjerajatnije nije slucaj jer su ti crtice sve jace pa ocito beta raste,
    ali moras kuzit i njega kad ga se tako kontra njegovih uputa zivka...
    zamisli da ga svaka od njegivih pacjentica nazove par dana prije bete, pa onda mozda nedaj boze iza toga dobije -, i onda ga opet zove sa betom 15 dnt
    a covjek je stvarno na raspolaganju uvijek,ali
    u ovom bi slucaju i ja siznula na njegvom mjestu, sorry
    Sto se tice doktora, ja ga stvarno poštujem i da moram opet ici, opet bi se odlucila za njega... Stvarno je uvijek na raspolaganju.... Razumijem ja i zašto je tako reagirao, vjerujem da svaki doktor ne voli da se ide protiv onoga što je on rekao.. Ali ja sam samo htjela podijeliti srecu s njim ništa drugo...i nije mi problem ni izvaditi betu i 12.i 15. dan... Ako moram 15... Ali eto, samo da sebi 'skratim' muke, zato sam ga nazvala, a inace ga nikad za ništa ne zovem jer mi je neugodno bezveze ga zvati... Prošli FET sam radila 7.,8. i 9.dan test i bio je negativan,a i nisam bila trudna, beta je 16.dnt bila 0, ovaj put 7.,8. i 9. dan je pozitivan...ne znam zašto bi bio lažan, iste tablete pijem... i sve.. i navela sam gore jednu injekciju decapeptyla drugo jutro nakon transfera,kao i u prošlom FET-u.. i to je to...
    Posljednje uređivanje od dunja12 : 14.02.2015. at 20:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •