Čitam vas već danima..i tako sam depresivna da mi se ne da ni odgovarati..najradije bi se plakala..osjećam kao da život prolazi kraj mene a ja stalno čekam da počnem živjeti..obavljam sve svoje obaveze..ali nisam sretna..vaš sam tužna..i pričam s drugima ali nitko me ne može utješiti..ne mogu više dočekati taj dan da budem trudnainseminacija nam nije uspjela i koliko god kratko mi zapravo bili u ovim postupcima (jedan tempirani ciklus, jedan aih) prirodno pokusavamo vec vise od dvije godine..i tijekom te dvije godine svaki ciklus sam cekala sretnu vijest i u pocetku sam mislila da ce se to desiti odmah prvi mjesec ali nije..pa nije ni drugi..ni treci..itd..i tako vrijeme prolazi..osjecam se sve starije i starije a nista se ne događa
ovaj put smo se dogovarali za ivf ali ipak odlucili pricekati jet sam nedavno imala urinarni infekt..i sad trebam napraviti briseve i papu..i znam da je to the right thing to do ali svejedno sam tako tuzna sto nikako doći do cilja..i zapravo samo odbrojavam dane
oprostite, ali negdje sam se morala pojadati..

inseminacija nam nije uspjela i koliko god kratko mi zapravo bili u ovim postupcima (jedan tempirani ciklus, jedan aih) prirodno pokusavamo vec vise od dvije godine..i tijekom te dvije godine svaki ciklus sam cekala sretnu vijest i u pocetku sam mislila da ce se to desiti odmah prvi mjesec ali nije..pa nije ni drugi..ni treci..itd..i tako vrijeme prolazi..osjecam se sve starije i starije a nista se ne događa