-
Cure, hvala na reakcijama!
Znam da mi je tek 30 godina. Međutim sve dalje će biti sve teže ostvariti trudnoću. Kad bi znala da ću za 2 godine zatrudnjeti i roditi živo i zdrav dijete - ne bi paničarila zbog godina. No bojim se da je riječ o genetici koju ništa promijeniti neće.
Problem je i taj što smo ispucali 3 stimulirana postupka - i imamo još samo jedan jedini plaćeni. Naravno da ćemo ići privatno - da će biti jednostavno s financijama - neće. Ali dala bi sav novac samo da imam garanciju uspjeha. O tome gdje ćemo ići - o tome još ne razmišljam...
Što se tiče Petrove - nisam nezadovoljna. U svakom postupku bi imala dosta JS. Na kraju ih ne ostaje mnogo (nikad ništa za zamrzavanje), no vjerujem da to nije u njihovoj moći nego da je do kvalitete JS i spermija. Zapravo sve bude u najboljem redu - ali nikad se ne zalijepi. Mislim da je moj problem u implantaciji.
I pred ovaj prirodni sam promijenila doktora. Novi doktor je imao novi pristup na način da je rekao da će testirati implantacijski prozor - i da će ovaj prirodni poslužiti za probu. Međutim nisam shvatila uopće da se pozabavio više s endometrijem nego bivši doktor u ranijim postupcima. Imam dogovoren zadnji postupak u travnju, međutim ako ovaj novi doktor na konzultacijama ne bude pokazao nikakvu drugačiju praksu, odgoditi ću postupak. Možda opet promijeniti doktora.
Što se tiče promjene klinike - jedino je VV opcija. Međutim do sada sam uvijek imala punkciju ili transfer vikendom - a ne želim da mi se poremeti sve zato što VV ne radi vikendom. Osim toga - plašim se jako bolova kod punkcije. Isto tako se slažem s Bubekicom - da ne bi bilo pametno niti razumno sada mijenjati kliniku. Tako da ću kliniku promijeniti samo kad/ako budemo išli privatno.
Što se tiče moje psihe i tijela - nisam ja depresivna - nego me uhvati tuga nakon neuspješnog postupka. Ali se podignem jako brzo. Isto tako ne vidim neke posljedice od postupaka na tijelo - nije bilo još nikad da nisam imala O i sve se jako brzo vrati na staro nakon svakog postupka. Ne znam da li bi išta vrijedilo da napravimo veću pauzu između postupaka?
Sara - što ste radili drugačije u tom 8. dobitnom ciklusu? Molim te podijeli svoje znanje sa mnom! Hvatam se za slamku jer vidim da si imala sličnu povijest bolesti.
Snekice - u kojoj si ti sada klinici?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma