Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma ljuta sam na samu sebe zapravo, bila sam u Petrovoj u mom 1.IVF/ICSI postupku ikada, 2009.god.
    I tada sam nakon odnosa prema pacijentu, uvjeta i na kraju cijelog vođenja postupka rekla da više neću tamo. Probali prirodnjake u Vinogradskoj pa stigao onaj grozni "Milinovićev MPO zakon".
    Onda sam odradila 2 ICSI-ja u SLO - 2. bio bingo. I eto, nakon 4 godine odlučili se da bi još jedno dijete (FET u SLO je bio neuspješan 12./2014.)...i ja nagovorila mm-a (koji je odmah bio za privatnika) da probamo još jednom u Petrovoj-blizu nam je, imam tamo "vezu" pa nećemo morati čekati, rečeno nam je da su se uvjeti i uspjeh znatno povećali, i meni tada najvažniji argument-besplatan postupak vs. 15 000-20 000 kn kod privatnika.

A ovo što Snekica kaže za krivi tajming punkcije i nezrele/prezrele stanice sam u ovih 10-tak dana što sam išla u Petrovu na folikulometrije nekoliko puta čula u pričama sa ženama u čekaonici...užasno je i grozno da se tako nešto događa u bolnici koja slovi kao najveći MPO centar i na kraju krajeva i ima najveći broj MPO stručnjaka u HR, zbog silnog broja pacijenata kojeg imaju, naravno da statistički imaju i o.k. rezultate ali mogli bi biti tooooliko bolji kada bi se samo više potrudili!
    Ne znam u čemu je problem-nezainteresiranost/prezaposlenost liječnika, uštede na lijekovima...i iskreno niti me ne zanima, to se jednostavno ne bi smjelo tako raditi!
    Čak i da u ovom postupku uspijem ostati trudna to neće promijeniti moje mišljenje o ovoj bolnici i načinu rada.
    Posljednje uređivanje od maca2 : 15.03.2015. at 11:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •