Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Tulipan- sretno!
    Maca- želim ti uspjeh-na kraju je samo to bitno.

Ja sam imala u Petrovoj 14JS a na kraju ostale samo dvije blastociste koje se nisu primile. Kvaliteta im je bila ok. Ne znam u čemu je bio problem. Mislim da je kod mene riječ o lošoj prihvatljivosti endometrija za zametak. Ima koja prijedlog kako doprinijeti implantaciji?

I zašto je bitno da li je riječ o Gonalu ili o Menopuru? Ja sam razmišljala da doktorici predlozim sad Menopure jer s Gonalima i Puregonom nije bilo uspjeha

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    T

I zašto je bitno da li je riječ o Gonalu ili o Menopuru? Ja sam razmišljala da doktorici predlozim sad Menopure jer s Gonalima i Puregonom nije bilo uspjeha
    Koliko ja znam da li menopuri/gonali/puregoni ovisi o hormonskom statusu žene. Barem je meni tako dr. objasnio. Neki su po svom sastavi čisti FSH (gonal), a ne neki kombinacije FSH i LH (menopur).
    Navodno je mlađim ženama, dobrih hormonski nalaza svejedno što će uzimati, dok starijim ženema i ovima kod kojih hormoni nisu baš savršeni više paše menopur (ovo sam čitala u jednom članku dr. Radončića).
    Ja sam u 3 postupka bila na gonalima i u jednom na menopuru-s gonalima uvijek više od 10 js, s menopurom "samo" 6

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •