Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sretno Katjuša!
    Ja sam maloprije zvala pol.Škvorc da pokušam dogovoriti kod njih prirodnjak preko HZZO ali imaju ugovor još samo do sutra , sestra mi ne može reći što će biti poslije-kaže da pratim njihove stranice...
    Sad moram na pauzu cca 6 mj. do sljedećeg stimuliranog pa sam mislila pokušati prirodnjak kod njih, iako nemam uopće sreću s njima (od 4 pokušaja-2 x neg.aspiracije, 2 x pukao fulikul prije punkcije )

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno Katjuša!
    Ja sam maloprije zvala pol.Škvorc da pokušam dogovoriti kod njih prirodnjak preko HZZO ali imaju ugovor još samo do sutra , sestra mi ne može reći što će biti poslije-kaže da pratim njihove stranice...
    Sad moram na pauzu cca 6 mj. do sljedećeg stimuliranog pa sam mislila pokušati prirodnjak kod njih, iako nemam uopće sreću s njima (od 4 pokušaja-2 x neg.aspiracije, 2 x pukao fulikul prije punkcije )
    Zbog cega pauza od 6.mj?
    Znam da neki prakticiraju pauzu 3 ili 6 mj. ali zanima me koji razlog navode. Lista cekanja na lijekove ili ?
    Pitam jer ja cu ubrzo u novi stimulirani za nepuna 3 mj. i tako je uvijek do sada bilo. Nisam nikada duze cekala pa se dvoumim koliko mi je to zapravo pametno.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Katjusa

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno Katjuša!
    Maco a tko ti je rekao za 6 mj.pauze???
    Onda dobro razmisli za prirodnjak ako je tako bilo...mislim da je u prirodnjak trebalo ici odmah iza stimuliranog...bar tako privatnici prakticiraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •