Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,
    Svima koji slave zelimo sretan Uskrs ja i moja mini laralana.
    Rodila sam 20.03. prekrasnu i vrlo glasnu djevojcicu tesku 3250 i dugu 50 cm.
    Svima u postupcima i cekalicama bete zelim da sto prije ugledate svoje plusice i zagrlite svoje mirisljave smotoljke
    laralana cestitam od srca,skoro smo mogle na isti dan roditi, želim puno sreće tebi i tvojoj bebici nadam se da ste se već navikle jedna na drugu i da nema velikih problema, moja djevojčica je također jako glasna i ljuta hehehe, puno pozzz

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj lady555 prvotno napisa Vidi poruku
    laralana cestitam od srca,skoro smo mogle na isti dan roditi, želim puno sreće tebi i tvojoj bebici nadam se da ste se već navikle jedna na drugu i da nema velikih problema, moja djevojčica je također jako glasna i ljuta hehehe, puno pozzz
    Hej lady od srca ti cestitam. Znam da si pisala da neznas dal je decko ili curica....znaci stigla je ljepotica.
    Evo bila je borba al smo se uhodale. Puno mi je patronazna pomogla. Kad si ti rodila??
    Jesi se mozda sa ledemo cula??? Sve smo mi tu negdje sa terminima bile za roditi??
    Uzivajte i veliki cmokic

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Curke ja sinoc zaspala i nisam stavila utrice (trebala staviti u 22:30, stavila tek ujutro u 3:30), i danas me pocelo boliti ko da cu dobiti m (tako mi je skoro pred svaku m); i sad me bas uhvatila neka tjeskoba

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Hej lady od srca ti cestitam. Znam da si pisala da neznas dal je decko ili curica....znaci stigla je ljepotica.
    Evo bila je borba al smo se uhodale. Puno mi je patronazna pomogla. Kad si ti rodila??
    Jesi se mozda sa ledemo cula??? Sve smo mi tu negdje sa terminima bile za roditi??
    Uzivajte i veliki cmokic
    da da mala ljepotica je stigla, rodila sam 18.3. i ledamo se nikako ne javlja nadam se da je sve u redu,,,,termini su nam bili u par dana,uživamo koliko možemo nadam se da je tako i kod vas, puno pozzz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •