Zelja, zao mi je, sta reci... Poznat osjecaj, grozan...
Ginger, ma, samo sam razmisljala naglas...da mozda preveliku vaznost, ili krivnju svaljujemo na utrice.
Malo sam si sve to pretumbavala u glavi, te svoje bolove u trbuhu...otkud, kako i zasto...pa sam dosla do zakljucka, uz naravno, posljedicu samog postupka transfera, da mogu biti i posljedica stimulacije.
Prvi put sam bila u prirodnom postupku, i nakon transfera apsolutno nikakvi simptomi, za vrijeme uzimanja utrica. A, sad, stimulacija, i vec prije aspiracije trbuh sam osjecala kao bacvu, a nakon transf.bolovi se pojacali i bas sam osjecala jajnike kako me rasturaju. Evo, jucer i danas, 8 dnt, bol prestaje, tako da sam sigurna da je to jos bilo od stimulacije. I na receptu tih tableta koje sam pila 3/4 prostora posveceno je nuspojavama, kad sam to procitala bilo me strah primiti kutiju u ruke, a kamoli poceti piti. Kad sam popila, legla sam i cekala sto ce biti
( iako pise da se nuspojave pocinju pojavljivati oko 3 tjedna nakon pocetka uzimanja)
Za temp sam reagirala jer sam se ove jeseni i zime naužila upale sinusa, i upravo sam stalno takvu temp imala, 37 sa nesto sitno gore dole.
Zelja, mjeris li jos temp, kakva ti je?