Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3636

Tema: Odbrojavanje 3/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj una99 prvotno napisa Vidi poruku
    koju ja sreću imam da mi u zadnjem stimuliranom ciklusu stanica bude neoplođena zato što je nezrela. Nema mi logike ako su mi aspiracije dosad bile 18 dc, najranije 15 dc zašto su mi sada radili 10 dc...... da negovorim da mi je dežurni doktor htio spičit štopericu već 6 dc.... Neznam šta bi rekla ....
    Una, draga grlim te.

Sjećam se te se od prije nekoliko godina...
    A za ovo u Petrovoj nemam riječi. Čini mi se kao profesionalni propust. Aspiracija na 10. dan ciklusa... rijetko da će kad dati stanice spsobne za oplodnju...

O ovome bih pisala inspekciji Ministarstva i HZZO-u.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj una99 prvotno napisa Vidi poruku
    koju ja sreću imam da mi u zadnjem stimuliranom ciklusu stanica bude neoplođena zato što je nezrela. Nema mi logike ako su mi aspiracije dosad bile 18 dc, najranije 15 dc zašto su mi sada radili 10 dc...... da negovorim da mi je dežurni doktor htio spičit štopericu već 6 dc.... Neznam šta bi rekla ....
    Una Niti ja ne znam šta bi ti pametno rekla. Žalosno i sramotno. Inesz je u pravu, trebaš pisati na Ministarstvo, na HZZO, tražiti da ovaj postupak anuliraju. Ne znam tko bi još bio prava adresa, možda Nacionalno povjerenstvo za MPO pri Ministarstvu zdravlja? Ništa te ne košta pokušati, možeš samo dobiti.

Toliko o individualnom pristupu pacijentima.... Meni je punkcija bila 21. dan ciklusa i prilično sam sigurna da to ne bi dočekala u niti jednoj državnoj bolnici.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Una Niti ja ne znam šta bi ti pametno rekla. Žalosno i sramotno. Inesz je u pravu, trebaš pisati na Ministarstvo, na HZZO, tražiti da ovaj postupak anuliraju. Ne znam tko bi još bio prava adresa, možda Nacionalno povjerenstvo za MPO pri Ministarstvu zdravlja? Ništa te ne košta pokušati, možeš samo dobiti.

Toliko o individualnom pristupu pacijentima.... Meni je punkcija bila 21. dan ciklusa i prilično sam sigurna da to ne bi dočekala u niti jednoj državnoj bolnici.

Pisati Nacionalnom povjerenstvu za MPO pri Ministarstvu zdravlja je kao lupanje glavom u zid obzirom da je her Vrčić predsjednik istog!!! Bila tamo i probala to i naravno lupila glavom u zid

Žao mi je Una kroz što prolaziš i nedaj se, svakako pošalji svoje pritužbe na što više adresa koje uspiješ nać, javi mi se pa ću ti ja proslijediti svoje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •