Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
vi to o Petrovoj, o odjelu humane reprodukcije u Petrovoj, jedinom referentnom centru Ministarstva zdravlja za medicinski potpomognutu oplodnju u Hrvatskoj? ZAr je moguće da se tamo propusti događaju?

A zašto je tome tako? Tamo gdje je šef odjela humane reprodukcije prof. Hrvoje Vrčić, koji je ujedno i sanacijski upravitelj i cijelog KBC-a Zagreb, tamo gdje uskoro treba otvoriti najveći i najsuvremeniji MPO centar u državnoj bolnici?
Ako se događaju propusti, pišite koji su to, pišite ovdje, javite se na PP, valja to detektirati i u konačnici otkloniti ukoliko je moguće! Vi ste kao pacijenti ti i jedini koji pritiske možete vršiti!

javila sam se na temu evo iskreno da škicnem za Unu99 i sve do zadnjeg sam se nadala da je to -to...jako mi je žao, jako, jako...a opet - ne gubi nadu! zbilja! evo koja je od cura pisala, enyrgium da je sad iz prirodnjaka uspjeh (bravo by the way!!!!!!!!!)....evo ti iz mog primjera da ništa nije nemoguće...

a propos citiranog...a ne znam što da kažem, a da ne ispadnem sebična i nezahvalna...ja sam (jedino svojom) mpo dr iz Petrove prezadovoljna! ostalih se bojim katkada...imam dojam da je sve u rasulu i de se ne zna tko pije, a tko plaća...prije 7 god je to sve bolje funkcioniralo!