Jucerasnju folik.prebacili za dana.
Folikuli 14-15mm.
Endic 10mm
U sub.ujutro ponovo folik.pa cemo vidjet dalje.
Jucerasnju folik.prebacili za dana.
Folikuli 14-15mm.
Endic 10mm
U sub.ujutro ponovo folik.pa cemo vidjet dalje.
Pola info zab.napisat.to su mjere nakon 8 dana pikanja.jos dva dana ista terapija.
Ufff, ne znam kaj da velim...
Od te silne stimulacije, mjesec dana decapeptyla, 40 menopura, 6 folikula- samo u dva su bile jajne stanice, od toga jedna nezrela, druga se srećom oplodila i sutra idem na ET!
Wish me luck!
Imala sam aspiraciju s anestezijom, to je meni dosta traumatično (kad sam cmizdravica). Tamo me nije ništa bolilo, ali doma...Ovo mi je četvrta aspiracija, prva pod općom, ali me nikad nije ovako bolilo kasnije.
Pila sam puno vode jer sam se prepala da nije hiper.
Ustvari, čak mi je zafalio moj raniji doktor![]()
varnica![]()
javila sam se na temu evo iskreno da škicnem za Unu99 i sve do zadnjeg sam se nadala da je to -to...jako mi je žao, jako, jako...a opet - ne gubi nadu! zbilja! evo koja je od cura pisala, enyrgium da je sad iz prirodnjaka uspjeh (bravo by the way!!!!!!!!!)....evo ti iz mog primjera da ništa nije nemoguće...
a propos citiranog...a ne znam što da kažem, a da ne ispadnem sebična i nezahvalna...ja sam (jedino svojom) mpo dr iz Petrove prezadovoljna! ostalih se bojim katkada...imam dojam da je sve u rasulu i de se ne zna tko pije, a tko plaća...prije 7 god je to sve bolje funkcioniralo!
Samo da vam javim danas beta 90 u subotu ponovo vadim da vidimo dal ce se duplat.
antony34za subotu
Twinica moja![]()
Antony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koji je to dan nakon ET ono? joooooooooooooooooooj, u subotu se prištekam na forum i ne mičem dok ne vidim....
Unice a šta još da kažem, moja baka Mrazice... jesam, pretužna sam, ali MOLIM TE ne odustaj zbog ovog...
Htjela sam gledat, al nažalost nisam je je noćas bila nesanica pa se jutro prespavalo.
Cure u postupcima, sretno svima!
Twinolina baš sam te se sjetila ovih dana, ne javljaš se na temu trudnica, kako si, kako napreduje trudnoća? Znači opet dva dečkića, lijepo, bit će puna kuća mušketira!
Twinolina 15dnt jedne sestostanicne. Hvala cure na podrsci i duboko se nadam da ce sve biti ok. Javim vam rezultat.
Varnice, i antony, sretno!!!
Twinolina, ti si fenomen u svjetskim razmjerima, tak da uzimati te za ogledni primjerak u nasim okolnostima, nema smisla
Kod koje si doktorice?
To da se ne zna ko pije placa, i da je sve u rasulu _ stoji.
Sara10, i tebi cestitke!!) bas je lijepo vidjeti takve poruke.
Uzivajte, cure *****
Nadam se da cu vam se jednom pridruziti u tom osjecaju.
[QUOTE=Twinolina;2762176]Antony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koji je to dan nakon ET ono? joooooooooooooooooooj, u subotu se prištekam na forum i ne mičem dok ne vidim....
Unice a šta još da kažem, moja baka Mrazice... jesam, pretužna sam, ali MOLIM TE ne odustaj zbog ovog...[/
Twinolina bravo za jos dva djecaka![]()
Posljednje uređivanje od sara79 : 23.04.2015. at 14:56
Varnice, vibre za sutra.
Leeloo, ma ja bih na tvom mjestu ipak napravila betu, to je jedino pouzdano!
Antony, držimo fige!
cure, sretno svima...
![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 23.04.2015. at 16:34
iskreno...ispala sam iz "štosa" ono kak su nas oprali da nema chata i eto...škicam, al šutim...hihihihii...evo idem makar pozdraviti cure, ka me se koja još sjeti...
ja jutros išla vaditi tsh i ft4 pa nisam gledaja DJH, baš mi je žao....ima kakav link za pogledat možda?
ja sam ti kod prof Dinke Pavičić Baldani. preko 10 godina sam njen pacijent. Topla, stručna, jednom riječju predivna!
I Varnici držim fige!
Antony uh......čekam s tobom....divno mi to zvuči....
Hvala na savjetu.Javim kad budem znala rezultat...
Varnica, anthony, laine, leelooluna i svim ostalima saljem ~~~~
Posljednje uređivanje od Bananka : 23.04.2015. at 23:04
Hvala cure,lakse je s vama sve ovo.Sretno svima!
anthony-čestitam na beti ida lijepo raste!
Svim ostalim pikalicama punoooo sreće![]()
10dc nakon 5dana femare- nema vodećeg folikula![]()
Bananka hvala, ovo čekanje je drilanje živaca, ja nemam nikakve simptome, osječam se super (fizički)... Danas mi je 8 dan nakon transfera, bi mogla test napravit sutra?
rekao je samo da se za sada ne vidi da se išta pokrenulo.. doći opet u ponedjeljak na fm. Znači ima još nade da se nešto pokrene?
6- stanični, s fragmentacijom...
Ne znam kaj da mislim...
Tužna sam.
Plus jajnik desni velik 7 cm, krvario nakon punkcije pa me zato sve boli. Moram preležati vikend.
varnica cuvaj se![]()
Rezultati bete - 13 d nt - 8.5![]()
leelooluna![]()
Leelooloona žao mi je....
Varnice ja se ne razumijem u to....fragmentacije....što je to....ali ne gubi nadu....plakat ćemo poslije, to uvijek stignemo!
Bok cure,
31.03 transfer 8st. ; prirodnjak
20.04 beta 98
23.03 beta 58 pocela padatzvala dr pa mi rekao da prestanem sa utrog a menstruacjju jos cekam i ne vidim. Malo sam uzgubljena
Posljednje uređivanje od MWM : 25.04.2015. at 13:09
Twinolina - čestitke!!!!!!
Pliz - reci mi kada ste se u postupku seksali a da ste uspjeli oploditi jednu JS prirodno? Prije ili poslije punkcije?
Znači li to da ti nisu sve izvadili jajne stanice? Odnosno da su ostavili one manje razvijene koje su kasnije sazrijele i prirodno se oplodile?
Hvala!!!
Odnos je bio u nedjelju ili ponedjeljak, štoperica tek u srijedu, nakon odnosa, a aspiracija u petak. s tim da kad sam u sub zvala labos rekla mi biologica da su js vraćene u sjemenu tekućinu ponovno jer nije došlo do oplodnje i u nedjelju sam zvala i jedna se oplodila, druge dve nezrele. u pon bio et. tak da nikom nije jasno kak, očito su do sri-čet spermiji preživjeli u meni, a ovulacija se desila unatoč štoperici. inače sam tijekomfull stimulacije cijelo vrijeme imala samo jedan vodeći folikul i valjda je on puknuo,a u međuvremenu, narasla još tri sa u biti tri nezrele js, jedna eto taman u labosu dozrela. sve slučajnost.
Molim pomoc;gdje se pika stoperica Bervactide 5000?
Sara nisam jer nisam imala gdje u ponedjeljak cu. Pozitiva je sto jos nisam procurila nadam se da je sve u redu. Javim svakako.
U debelo mesobarem je meni tako rečeno..
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk