Bokić svima
Prijavljujem današnju punkciju na kojoj smo dobili 4 jajne stanice.
Sad samo da su zrele i da nas u ponedjeljak dočekaju lijepo podijeljene...
ovo je naš zadnji stimulirani IVF preko hzzo-a....išli smo sa po tri gonala dnevno,a od ET-a bi krenuli sa fragminom. Držte fige cure!
žuži~~~~~~~~~~~~~ i sta god treba za dobre vijesti iz laba!
Mi smo trebali krenuti u postupak danas ali odradili utz jutros i odgadjamo zbog ciste ponovno![]()
Zao mi je draga!!!!
Zuzy sretnoooo... Neka bude dobitni![]()
žuži ~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!! sretnoooooooooooooo od srca ti želim da ovo bude dobitni postupak!![]()
Sretno Žužy!
Žužy sretno!!!!!
Pak, i meni se to dogodilo prošle godine, umjesto u postupak na operaciju![]()
Je li nam se Antona javila?
Žužy, neka bude sretno!!!
Žužy sretno draga, drzim fige
Žužy, od srca sretno i nek bude dobitni!!
Njuskalica, kako je bilo na pregledu jucer? Vidim da si primila stopericu, pretpostavljam da je sutra punkcija...sretnoo! Uzimas li vec neku terapiju (aspirin100,utrogestan,crinone gel,...)?
Cure imam jedno pitanje. Jel moguce da bi vec sad mogla osjecati slabost, nakon pozitivne bete? Tako mi je lose stalno mi je zlo a ne mogu povratiti i tesko mi je hodati samo bi spavala. Nikako se naspavati. Pomagajte. Hvala
I da svakih sat vremena pisanje uzas.
I vi ste imale osjecaj da cete procuriti svaki cas?
Sutra cu vidjet sta ce reci druga beta. Nadam se da ce biti u redu. Hvala na pomoci.
Da, kao da ćeš mengu dobiti. Još sam se čudila kako žene ne kuže da su trudne! Ili smo mi posebne![]()
Mi recimo bolje slusamo tijelo jer prolazimo svasta pa znamo kako na sta reagiramo i kako nam je nesto novo. Jednostavno smo drugacije. Po tome smo posebne![]()
antony34 držim ti fige sutra!!!![]()
Hvala draga![]()
žužy sretno! neka je zadnji i dobitni
antony vibram za lijepu betu sutra!!
pak žao mi je draga![]()
Žužy sretno i držim fige da se sve lijepo oplode!!!
Cure pitanje jedno, danas mi je 11dnt, vracen 3. dan, test mi je negativan, beta u srijedu! Danas su me tako poceli boliti jajnici da imam osjecaj da ce mi ispast, inace nemam bolne menstruacije niti prije, da li su menstruacije nakon ivf bolne?
Evo nas danas vratili doma,vračamo se u četvrtak vidjeti dali nas naša dječica čekaju![]()
anthony34, ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu danas!
Idemo na blastice. Uf kako me strah...čudan neki osječaj,nikad nismo bili u ovoj situaciji. Samo da se razvijaju.
Bananka jucer ujutro biio uzv folikuli su bili 16-17mm a endic 12mm.tako da sam navecer dala jos 100 puregona i orgalutran a u 7 ujutro stopericu.tako da danas navecer imam punkciju
Sretno svima.
Zuzy drzim fige za blastice![]()
zuzy - dodjoh zavibrati za tvoje 4 js., za odluku laba (zbog dobre oplodnje - sigurno su svi još uvijek živi i danas sigurno pravili 4-stanični) da idu na blastice, došla navijati za tvoj zadnji postupak, nek ti ovo bude baš taj za pamtiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy sretno od srca! Ide se znači na blastice, držim velike fige za četvrtak i neka ti bude zadnji i dobitni!
žužy, mila, znaš sve
![]()
![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ do neba!
Žužy draga, evo navratila samo da ti zaželim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo hrabro![]()
Da vam javim beta danas 1118