neidem više na fm, odustali smo prošlu srijedu jer nije bilo nikakve reakcije na femaru..imala sam proške godine ovulaciju na klomifen oko 28 dana ciklusa.. da odem kod svog gina na fm ili da zovem u petrovu?
neidem više na fm, odustali smo prošlu srijedu jer nije bilo nikakve reakcije na femaru..imala sam proške godine ovulaciju na klomifen oko 28 dana ciklusa.. da odem kod svog gina na fm ili da zovem u petrovu?
ja bih prvo otisla kod gina socijalnog da vidi sto se dogadja, ako se nesto pokrenulo, zvala bih petrovu. bojim se da ides direkt zvati petrovu da ce te otkantat, a ako im dodjes s "ja ovuliram" mozda upali![]()
i ja toko mialim! da ipak ne idem do zga bezveze. Nek ža moj gin vidi pa ću dalje znati.. iako je to vjerojatno samo ona sluz o kojoj mi je dr.pričao da kao pomaže spermijima da "doplivaju! do jajne stanice.. aumnjam da bi mogla uskoro biti ovulacija, posebno zbog moje dijagnoze... lažna nada![]()
![]()
sincokret,ta sluz koja samo pomaže spermićima da doplivaju do js i jest plodna sluz a pojavljuje se oko ovulacije. Ne znači nužno da i bude O,ali ovo sad kod tebe zvuči super!
Odi na uzv kod svog gina,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy kako se osjecas?
U ovom postupku mi sve proletilo,misla sam da ce i do bete tako.ali vrijeme stoji. Osluskujem tjelo ko da ce se neznam sta dogodit.
Ah,i ja osluškujem...al slabo lovim signale. Baš me nekak prpa minusa.
Al moram priznati da meni vrijeme brzo prolazi.
Izbjegavas neke radnje ili sve najjnormalnije? Mene isto prpa minusa. Zapravo vise razmisljam o plusu.
Ooonda nećemo o minusima nego samo pozitivno!
Ne prestirem veša niti pospremam perilicu,i ne dižem ništa. Ostalo sve pomalo i kak i kad mi paše.AE.
Iduci mjesec startamo.
Ovaj tjedan idem testove na trombofiliju napravit i toksoplazmu da iskljucimo i to i idemo ovaj put dat sve od sebe pa kak bude![]()
...da se javim u vezi s nasom raspravicom u vezi sa stimulacijom - dakle- svakako u dogovoru doktora i pacijentice, nakon dobro proucene dijagnoze. Jer, mozda nekom prirodnjak ili sl.jednostavno nema smisla itd. Dakle, svakako individualan pristup! Mislim da bi se to trebalo podrazumijevati. Ja ne mogu reci, odmah mi je dr objasnio koje su sanse u kojem postupku, i pitao me sto cemo??
Tako da zaista ne mogu reci da mi je bilo sto nametnuto, a da je bas do u detalje objasnjeno- nije. Na pr.uopce ne znam nista o lijekovima koje sam uzimala kao i o njihovim eventualnim alternativama. Ali to mi je i razumljivo jer nece me valjda dr pitati jos i koje bih lijekove
Samo bih htjela da se cijena svih postupaka izjednaci, ako me razumijete.
Buduci da presvetli ne radi ambulante vise, narucila sam se kod dr.Kasuma pa cemo vidjeti... Samo da necu opet morati raditi hrpu tih kojekakvih nalaza
Cure s betom- cestitke
Nego, i meni se oba puta nakon transfera piskilo non stop, sve do neg.bete. Ne kuzim...
Da vam se javim. Bila sam sinoc na 2.fm. Primila još Puregon, Orgalutran i štopericu (brevactide) i sutra ujutro je aspiracija.
Bananka sretno od srca!
Slabo pisem, al te pratim![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 05.05.2015. at 07:25
Bananka sretno sutra,neka bude sto bezbolnije a sto vise js![]()
bananka![]()
Samo virnem, ali znajte, tko je bio u ovome, ostaje tu...i kad sve rodite djecu, a hocete, znam, i vi cete cesto svratiti ovdje s velikim nestrpljenjem pogledati ima li novosti...sretno cekalice moje!!!
Funky to je istina. Nakon sta sam docekala svoj smotuljak i dalje sam svracala na mpo forum.
Hvala vam curke
Maca2, sutra ujutro sam tek na punkciji![]()
Posljednje uređivanje od Bananka : 05.05.2015. at 19:34
Cure imam jedno pitanje. Pijem dupice 2*1 i danas sam dobila neki iscjedak. Izgleda ,s oprostenjem, ko smrklji al je bijelo proziran. Sta bi to moglo biti?
Hej cure, evo me..dosla s punkcije. Dobili smo 8js![]()
antony mislim da je takav iscjedak cest u ranoj trudnoci. ako si zabrinuta javi se gin...
bananka super super! kad ce prve vijesti iz laba?![]()
Hvala vam!
Sutra cemo se cuti s embriologom.
Bananka za dobro duplanje u labu![]()
Bananka super vjesti.
Nek bude tulum u labu ~~~~
Eto meni dans 3dnt cak me od utrica ni cice nes previse ne bole . Ko da se nis ne dogadja,tu i tam me malo cimne u jajnicima ali to je to :/
varnica zao mi je.
Varnica, zao mi je! Imas li smrzlica?
Njuskalica, super! Drzim fige da je implantacija!! Ja sam dobila utrogestan/crinone i estrofem. Nije mi dao aspirin a ja zaboravila pitati....valjda mi ne treba ili ide to tek od transfera?!
Nemam niš...Od 6 folikula, 2 js, jedna nezrela, a ovo je bio 6 st. fragmentirani embrij...
Jako mi je zao! Odtugujte i kroji planove za dalje (to mene bar malo izvuce). Saljem hug!!
Varnica zao mi je!
Varnica bas mi zao
Bananka dr.R vise ne preporucuje aspirin jer nema pomoci od njega ali mi je rekao da ako zelim mogu ga uzimat. Nema stetnosti.
Hvala na informaciji!
Da li ga pijes i kako i koliko?
To je aspirin 100, jel? Dobije se ovako u ljekarni,ili?
Njega normalno kupiš u ljekarni, a meni su preporučili 75 mg, odn. 3/4 tablete.
Hvala svima na podršci. Koma je.
Varnica grlim
Varnica,jako mi je žao...
Bananka,~~~~~~~~~~~~~~~ za lab party!
Bananka ne pijem ga.ak nemoze pomoc neda mi ga se pit.
Varnica![]()
![]()
Bananka-super rezultat na punkciji
anthony-ja sam mcijelu trudnoću imala prozirni/bijeli iscjedak, rekli su mi da je to normalno ako nema mirisa, ne mijenja boju
Varnica-draga, jako,jako, jako mi je žao...posebice kada u potpisu vidim što si sve prošla![]()
![]()
http://forum.roda.hr/threads/87807-N...holoske-pomoci!!!!!
pozivam vas, pridruzite se ovu jesen...
Varnica žao mi je![]()
Bananka sad ~~~~~~~~~~~~~ za svih 8 stanica
bubekica svaka čast za inicijativu