Sara ti sve nabrijavas na testove i betu,a kad mi uskoro krenemo tebe ajde pisni ajde pisni![]()
![]()
Sara ti sve nabrijavas na testove i betu,a kad mi uskoro krenemo tebe ajde pisni ajde pisni![]()
![]()
sara,ma samo daji ja volim testiće.
I da,točno cure vele,u puregon penu ostane još toga na kraju...meni bilo žal,al ne možeš to spuknut van. Mjere predostrožnosti radi,stave više nego piše da ima.
Bananka,do neba!
Njuškalica,kak se osječaš,ima mučnina? Kod mene sve isto zadnja dva tjedna,stalno čekam neke simptome. Danas sam 5. tt.
Kak mi je to čudno napisati...![]()
Njuskalica i sara, joj tako me strah pisati test. Ne znam da li ce 7dnt biti rano jer su 1xblastica i 1xmorula vracene, hm?
Sara, dobro kazu cure za dozu IU u Puregonu.
Mona, danas me nije bolilo dolje nego sam samo napuhana, kao da me simptomi polako napustaju.
Hvala zuzy! Imas li kakve simptome?
Cure, koje ste iskusne s testovima. Koje ste testove koristile i koliko kn? Ja sam kupila u dm-u onaj za 30kn.
Nemogu ja da ne progovorim![]()
Mislim da ce se zuzy sloziti samnom da je Gravignos ultra daleko najbolji. Bar je tak i kod zuzy jako rano pokazao crticu.
Zivjeli testici![]()
![]()
Posljednje uređivanje od sara79 : 16.05.2015. at 15:57
Bananka ako se ne varam zuzy su vratili jednu blasticu i 7dnt bio +,a u prošlom postupku vratili mi morulu i blasticu i isto pokazao + 7dnt, iako je beta 12dnt bila oko 70.
Meni je pokazao zavisnost mini plus,a on je 15kn.
Radila sam dosta testova ali svi su jednako pokazali.
Sara![]()
Da,vračena mi je jedna blastica,a sjenku na testu sa neta sam imala 9. dpo več.
Iduči dan mi je Grav. Ultra pokazao lijepu crtu. On je osjetljivosti na betu 10 pa zato pokaže ranije od Grav. Mini npr.
No treba sve uzeti sa rezervom kad se pišaju testići tako rano,jer uvijek postoji šansa za kasniju implantaciju, pa onda rani test pokaže minus a koji dan poslije se vidi lijepi plusić.
7. dnt blastice je čist ok pišnuti testić.![]()
Ja sam radila gravignost mini 11 dnt dvodnevnih mrvica i bio je blijedo pozitivan test i evo me sad u 32tt. Želim vam svima pozitivne testiće, lijepe bete i naravno bebice
A tebi žužy maratonko želim sreću do neba i da konačno za 8 mj zagrliš svoje dijete
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Pa skoro da ste me nagovorile da napravim test u pon./utorak(a i mene tesko nagovorit).
Njuskalica,zuzy i mona koje simptome imate?
Hvala kika, tebi jos malo pa drzis svoju malu srecicu!
Nemam ih,zato sam napisala da stalno čekam da se pojave hahaha
Do pred par dana me dolje prolazila onak neka bolna nelagoda najsličnija pms boli...sad ni to baš.
Posljednje uređivanje od žužy : 16.05.2015. at 19:36
Mene danas malo bolio trbuh,cice onak malo kad ih dotaknem osjetljive ali sastrane drugo ništa ...ujutro cu pisnut test pa cemo vidjet...
Jedini simptomi koji nisu od utrica je mučnina vecinu dana i krv iz nosa jednom-dva puta u danu.
A cice,napuhnutost i zatezanje oko jajnika prepisuje uzrocima i stimulaciji
Mona sretno ujutroi koji ce to bit dan trans.
Hvala..13dnt dvodnevnih mrvica
Jutro cure...ja pišnula gravignost mini i pojavila mi se neka sjena...ma da li je moguće da je ovaj put možda uspjelo...sutra ću ponovit pa budemo vidjeli...uhh koja je ovo igra živaca....
Mona drzim fige da se sutra vidi prava crtica.vjerujem da je to to
Ovu noc me probudila jaka bol u jajnicima,toliko jaka da se nisam mogla pomaknut.sad sam zbunjena jer cemu takva jaka bol.
Molim iskustva/nagadjana![]()
mona ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da crta potamni!
Mona, ~~~~ da sutra bude jasno vidljiva crta!
Njuskalica, mozda je to jos od stimulacije.
Kako ste inace danas?
Zuzy, di si nam? Kad je 1.uzv?
Ja sam se malo ispuhala, ne osjecam vise pritisak dolje, a cicke jos bole na dodir na strani ali to sve pripisujem crinone gelu tj.progesteronu.
Hvala cure...
Njuškalicada sutra bude lijepo duplanje
Bananka i kod mene je ista stvar cice samo onak bolne sa strane i kad ležim jer spavam na trbuhu
Cure imam pitanje da li koja zna koliko je osjetljiv clear blue compact imam taj doma pa neznam da li da ga sutra koristim ili da opet kupit isti....
mona,zvuči dobro
~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra bude nedvojbena crta!
Bananka,tu sam..pišem.
1. uzv je 27.
Koji je tebi dpo?
Njuškalica,i mene je sinoć probudila bol dolje,ali ne oštra več više tumpasta neka...gledam na to kao da si beba radi kućicu. Bar se nadam.
Ti imaš mučnine,blago tebi![]()
Da li je dpo dan poslije oplodnje ili ovulacije?
Ja sam imala punkciju prije 11dana tj.danas je 6dnt. A ne znam kad mi je bila ovulacija, nisam to pratila
Onaj test koji sam kupila je clearblue compact, jel taj pouzdan za rano pisanje?
Bananka,dpo je oznaka za dan poslije oplodnje/ovulacije..na isto ti dojde. Jer u postupku ti se dan puncije i oplodnje računa kao dan ovulacije.
Sretno s testićem!
~~~~~~~~~~~~~~~
Radila sam testove koji cita na 10iu i 25iu i bila mi jednaka crtica.
7dnt blijeda.
vidim da je veselo ovdje.
meni su svi clearblue testovi uvijek dobro pokazivali (no često imaju i evaporacijsku što se može vidjeti i na netu osim onaj koji pokazuje + ili - i i tjedan trudnoće - e tu nema evap), dobra iskustva imam i sa svim internet cheapies - ti su testovi meni uvijek bili pouzdani. Prvi pozitivan test sam prvi držala u ruci 10. dan navečer od neke kao ovulacije, ustvari 5. dan nakon FET-a, tad je beta bila nekih 14.
Na nekim sam testovima imala sjene - a nije bilo pozitivne bete -među ostalim i na gravignostu.... ali tko zna što je tu usput ubralo ili nakon isteka onih 5 minuta unutar kojih treba očitati rezultat.
Zadnje vrijeme rjeđe pišem jer ne stižem baš previše, možda mi je zato još draže kad vidim cure da uspijevaju dobiti ono što svi na ovom forumu iščekujemo s nestrpljenjem - pozitivan test, troznamenkastu betu, otkucaj srca...
Draga žužy nek ti je ovaj put sretno i blaženo svih preostalih 7,5-8 mjeseci, do poroda, a naravno i kasnije
Ostale da ne nabrajam, cure sretno vam i da se veselimo bar jednom dnevno zbog pozitivnog testa ili bete!
Mi od MPO odmaramo do jeseni, a do tad radimo punom parom na sistemu kao što svi normalni ljudi rade - *eksamo se!Tko zna, možda i ove godine upali kao i lani u ovo vrijeme, ali ovaj put odluči ostati do kraja
![]()
Snekica draga,želim ti svu sreću ovog svijeta
A nikad neznaš,možda stari sistem upali..~~~~~~~~~~~~~~~!
Mona drzim fige!!!!!!
Mona ~~~~~~~~~~~
Ja sam odlucila ne raditi test danas.
Mona, ~~~~
Cure hvala za fige i vibre izgleda da su pomogle...napravila sam jutros gravignost mini i clear blue compact i oba pozitivna...
ajme a tek sad me uhatio neki strah...uhh pa jel to baš tako mora bit napeto cijelo vrijeme
Cure hvala za fige i vibre izgleda da su pomogle...napravila sam jutros gravignost mini i clear blue compact i oba pozitivna...
ajme a tek sad me uhatio neki strah...uhh pa jel to baš tako mora bit napeto cijelo vrijeme ..a beta tek u srijedu
mona22 to je to, cestitam![]()
Ma mora jednom biti![]()
Koji je danas dan?
hvala draga ...14dnt dvodnevnih
njuškalicaza lijepo duplanje
mona![]()
Mona, jupijeee! I ~~~~ za lijepu betu u srijedu!!
Hvala cure i kakp kaze eryngium neka se lijepe vijesti nastave
Weeeeheeee!!!
Jos cekamo ostale betocekalice![]()
Bananka da li ce bit test uskoro
mona 22, supeeeer, ~~~~~~~~~da beta bude lijepa brojčica
Bananka~~~~~~~~~da i ti uđeš u ovaj lijepi pozitivni proljetni vlakić s pozitivnim testovima i betama![]()
Hvala...strah me se i radovat uopce...prvi pozitivan test u zivotu
mona,čestitam!
Bit će lijepa beta preksutra!
arlena,stisni još malo
Makar,imala bi kaj tam pisati hahahaha...