Nije ni meni do sad evo 5 ti put dajem štopericu i naravno da se zakomplicira
Budem sutra ujutro rekla na punkciji mislim da će možda punktirati pola sata kasnije jer se punkcija radi 34-37 sati nakon štoperice
Nije ni meni do sad evo 5 ti put dajem štopericu i naravno da se zakomplicira
Budem sutra ujutro rekla na punkciji mislim da će možda punktirati pola sata kasnije jer se punkcija radi 34-37 sati nakon štoperice
Pozdrav cure, evo i mene k vama...
Prvo svima curama sretno od srca u postupcima.
Ja od sutra krećem s prvim bockanjem u životu. 225 j Gonala dnevno 2-5dc, 6dc idem na UZV, pa ćemo vidjeti što dalje. Kod mene nizak AMH, kod MM varirajući spermiogram, trudimo se cca dvije godine.
Smijem li na ovoj temi pitati za savjet? Nova sam na forumu, ne zamjerite![]()
ema,nije strašno,samo obavezno naglasi doktoru ili sestri ujutro čim dođeš,da te ne stave baš prvu na punkciju...
Ja sam jednom dobila štopericu malo ranije nego je trebalo,teta na hitnoj je rekla da to nije bitno..rekla sam sestri čim sam došla.
Žuzy
Hvala na odgovoru svakako cu reci a ionako sam zadnja na redu nadam se da će bit sve ok
A tebi sretno do kraja pratim vas sve ali rijetko pišem
Ema Ja sam kasnila sa stopericom 45 min i nikom nista![]()
Sara, sve sam shvatila. Hvala ti puno.
Bananka, žao mi je zbog negativne bete, sretno idući put
Pisala sam prvo na temi- nakon transfera-, ali vidim da je ova tema aktivnija, pa da pokušam i ovdje.
Pozdrav za sve. Danas mi je 8.dc. Nervoza kreće, iako sam do danas bila u solidnom stanju, ali vrijeme slabo prolazi. Od simptoma ništa posebno. Grudi bole, ali utrići, estrofem u kombinaciji su uzrok tome, a osim toga, ovakav mi je osjećaj sa grudima svaki PMS.
Jedino sam 5.na 6. dnt, imala blago zatezanje u maternici, kao da se razteže nešto, a danas 8.dc.su krenuli blagi grčići, slični menstrualnim. Iako ja rijetko išta osjećam dok ne krene menga. Danas popodne mi se javila dosta jaka probadajuća bol sa desne strane maternice, pa kreće prema desnom jajniku, desnoj preponi i udara u cijelu desnu nogu. Naročito kada pokušam saviti nogu i prekrižiti ih. Bol je slična ovulacijskoj, onako probada, sjeva, ali stalno prisutna nelagoda. Ja umišljam svakakve stvari od tromboze, do vanmaterične...
Da li je itko imao ovakvo iskustvo, nakon transfera?
Hvala cure
2 dana me boli kao da moram dobit mengu..jooj..nadam se da necuu..i par puta me zigalo dole :/
Cure nije me bilo nekoliko dana pa da nadoknadim
Čestitke mona na lijepoj beti!
Bananka, žao mi je...super što već imaš plan za dalje-jednom će biti i tvoj dan
Svim čekalicama i pikalicama
Ja čekam sljedeći ciklus (početkom lipnja) pa krećem s novim postupkom, ovaj put ćemo probati kod Škvorca (mislim da ću ja proći sve klinike u ZG i okolici)
Hvala maca2
Pčelica84 i tinica8 da li je pao možda kakav testić
ajme cure kak preživite do uzv....mislila sam da je do bete strašno ali ovo je koma...do bete bar mogu testiće radit a sad samo osluškujem i čekam nekakav simptom a ono ništa neki dan malo trbuh a sad ni to...
Posljednje uređivanje od mona22 : 25.05.2015. at 17:48
Joj mona,ne pitaj....ja se sama sebi divim kak sam još relativno normalna![]()
Mona22 nisam napravila testic jer me strah da se ne razocaram..valjda cu se strpit jos tj dana..nikako docekat taj 1.6
Ja sam i dalje piškila na testove do utz-a. Ono, mjerila sam koliko brzo je trakica tamnila i govorila si da ako potamni prije nego odložim test sve je još ok. Ne bih rekla da sam normalna.![]()
eryngium e ti si luđa i od mene
žužy draga još dan i pol ida čuješ srčeko
Nije draga, rano mi je još. Danas mi je 9dnt, 8.st.embrija, starog 3 dana. Do sada sam uvijelk procurila 10, 11.dnt, pa ako se to ne desi sutra-prekosutra, radim testić ili betu u četvrtak. Danas me ne boli ništa, urijetko sjevne, ali ne jaka bol. Nemam pojma šta je bilo to jučer.
Joj, koliko me je strah, samo to vi možete razumijeti![]()
Meni lakse cekat uzv nego betu.
Nestrpljiva jesam,ali nakon poz bete znam da ne zivim usporeno bzvz.
Mucnine imam cjeli dan tako da znam da se nes dogadja
Pcelica tinica ~~~~~~~
Zuzy mona ~~~~~~♥♥
Bok, cure!
Jucer sam imala transfer dva trodnevna malca i vec sam sada u iscekivanju bete.
Mislite li da ce biti prerano ako vadim betu sljedeci tjedan u petak, 5.6.?
Znaci, aspiracija je bila 22.5, a transfer 25.5.
Od jucer me malo probada lijevi jajnik, ali to pripisujem punkciji jer su folikule bile nezgodno postavljene.
Jedina novost u ovoj stimulaciji mi je mucnina.
Jucer, nakon transfera, toliko mi se povracalo, ali sam se trudila kontrolirati se da se ne bih naprezala.
Ne mogu niti jesti, nisam naduta, ne znam sto mi je.
Medeja,
mozes vaditi betu 5.6., ako bude trudnoca, sto ti od srca zelim, vidjet ce se.
Sto je s ostalih 8 embrija? Zasto niste isli na blastice?
Medeja sretnooooo ~~~~~~
Za mucnine ti je jjos prerano kao simptom. Ja sam svoje mucinine prepisivaka nervozi sta vjerojatno i je bio razlog.
Svima vama drage moje,od starih do novih čekalica svega i svačega...
Čestitam za plodno proljeće i uspješne postupke ,nove trudnoće...svim sretnicama..a najviše našoj dragoj žužy,koja napokon zaslužuje ono što i svaka od nas ovdje sebi priželjkuje!!!!!
Tužnicama veliki,i pozitivne misli za daljnje postupke!!!
Iskusne cure molim pomoć
Jučer dobili 6 js i sad zvala i još nije došlo do oplodnje jel da već otpišem ovaj postupak ili još ima nade za oplodnju
Ima jos nade, zna se to desiti, meni se desilo u jednom i na kraju su bila 2 embrija.
![]()
Rekla je biologica da ili još nisu oplođene ili jesu pa ne vidi nesto ne kužim kako ne vidi ni sta ne vidi dosad se uvijek vidjelo
I sad 24h igra živaca jupiii.
Nadam se da će bar jedna uspjeti
Sara hvala
Ne preostaje ništa drugo nego cekati i pomalo grickati živce
ema,~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice!
bubice,tako mi je drago da si se javila,sretno najsretnije u FET-u!
tinica,Pčelica,Medeja, ~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće!
Njuskalica,kod mene sve isto...par puta kao da me prolazile neke mučnine ali to je tako slabo da neznam dal da ih svrstam pod trudničke. Još malko..
Cure, dal su kojoj od vas Gonali zaustavili mengu??
Inače mi traje 5 dana, 2/3 baš jako ide.. Juče krenula bockati se
Gonalima, danas menge više nema
Sretno svim čekalicama, kako bete tako i UZV pregleda![]()
Bubica hvala
Tražim i googlam slamku spasa da su prerano gledali
Punkcije je bila oko 10 a zvali su me već oko 9 možda se još nesto dogodi danas popodne
Jel moguće da se ni jedna ne oplodi?
ema ne sjecam se kako se strukture tocno zovu, ali na telefon su ti dobro rekli. postoji ta jedna kratka "medjufaza" kad se ne moze odrediti jel js oplodjena ili nije. strpljivo do sutra.
Meni su cice natecene i bole me..valjda cu izdrazat
Ja bi voljela da imam mucnine pa bi znal da se dogada nesto al nistaa..
Ema sretno sutra..
Pcelica i medeja drzim figice za plusice![]()
cure, da ovdje pitam jer ste sve ovdje dobro upućene:
je li koja od vas kao pripremu za stimulirani (kako bi se riješila ciste) pila Proveru?
i je li itko dobio M pod Proverom?
Pozdrav drage rode ! Evo mene danas 6 dan nakon transfera smrzliča simptomi nula ništa ali baš ništa neznam dal je to ok ili ... kao da se ništa ne dešava
Pozdrav draga Mona prvo čestitke na pozitivnoj beti i želim ti svu sreču do kraja molim te ako ti nije problem interesira me dal si imala kakve simptome nakon et do bete
Hvala ti...simptomi nula bodova a i ono što bi možda nekad osjetila pripisivala sam hormonina,čak mi je test 12 dno bio negativan....sve mi je bilo isto kao i u postupcima prije osim što ovaj put nisam imala preznojavanje po noći....ali oni famozni simptomi cice 2br.veće,pikanje u vrijeme implatacije,implatacijsko krvarenje i dr kod mene nije bilo ničeg vjeruj mi da sam već bila počela planirat idući postupak....čak i sad ništa posebno ne osjećam jedino možda malo cice...uh što bi dala da mi je bar malo mučnine da primirim ovu psihu....
Mona ma ajde sta ce ti mučnina,znaš da je beta bila super i da uskoro gledaš mrvu na uzv.
Zuzy ~~~~~~~~ za sutra
U koliko je uzv?
Ema ~~~~~za dobre vjesti sutra
Znam ja da je prerano za mucnine, ne pripisujem ja njih trudnoci s obzirom da o tom stanju jos niti pomisliti ne mogu.
Nego me Puregon dokrajcio, a mozda i Orgalutran. Nisam naduta od njega, ali nista pojesti nisam mogla, samo mi je mucno i proljev imam.
To su lijekovi koje sam sada prvi put uzimala pa ne znam na sto reagiram na taj nacin.
Valjda mi jos izlazi iz tijela, cijela ta stimulacija je za mene bila previse.
Embriji su jako fragmentirani i bojala se da niti jedan ne bi prezivio do blastice.
To je ono sto me najvise muci. Kako dolazi do te fragmentacije? Svakom oplodnjom to nam se dogadja.
I sada si mislim da od svih tih 16js, sve ce mi propasti zbog fragmentacije. Bas sam nesretna.
Ali jos nista nije gotovo, preksutra zovem lab da vidim jesu li sto zamrznuli.
Cure da vas pitam nesto..jaake grceve imam..kao da moram na wc a nemogu..nezz sta da radim
Pomagaj tee!!
Tinica nemam savjet jer nemam takvih iskusta.ali ako se jako lose osjecas nazovi dok.
Ja svog kontaktiram za bilo kakvu sitnicu.sretno ~~~~~
žužy jesu se pojavili kakvi simptomi...
Hvala ti njuskalica..pijem kamilicu i mazem se..valjda ce proc..