Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: KRIZMA što odjenuti i obuti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Stiglo nas i to. Gdje u zg obuci decka za krizmu? Odjelo nece, znaci nekakve hlace i kosulja. Tamne traperice i neki sportivo sako? Gdje? On ima 180+, siroka ramena i jaka bedra ( posljedice rukometa) i oblaci se na muskom odjelu, ne djecjem jer mu je najvece djecje usko.
    Dodatni problem je obuca - treba nam nesto pristojno i nededasto- broj 45-46.

A osnovni uvjet je da me sve ne kosta milijun kuna jer imamo i pricest ove godine
    Mi smo lani kupili starijem (isto 180+) nekakav tamnoplavi sportski sako s dva lica u Modiani u cc1 (bar mislim da je bila Modiana, neki slovenski dućan) i sako je bio na nekakvom masnom sniženju jer nisu imali sve veličine. Hlače - njegove standardne tamnoplave, od tankog samta - korištene u glazbenoj školi. Košulja - bež, neka boja koja može biti i za svečane prilike i za svaki dan. Imao je tatinu kravatu iste boje kao i sako, plavu s bijelim točkicama. Najskuplje smo platili cipele - oko 500 kn, neke bež u Timberland stilu, jedva smo našli veličinu (46).

Ove godine mlađi sin ima pričest. On je kicoš, ali imali smo više sreće nego pameti. Naslijedio je od mog brata smoking (crni, s reverima od nekakvog svilenkastog materijala) koji je u savršenom stanju jer se koristio samo za nastupe s glazbenom školom. Postoji i odgovarajuća leptir mašna. Za košulju nije problem - moja djeca isto imaju hrpu te odjeće iz glazbene škole.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.01.2016. at 08:32

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo lani kupili starijem (isto 180+) nekakav tamnoplavi sportski sako s dva lica u Modiani u cc1 (bar mislim da je bila Modiana, neki slovenski dućan) i sako je bio na nekakvom masnom sniženju jer nisu imali sve veličine. Hlače - njegove standardne tamnoplave, od tankog samta - korištene u glazbenoj školi. Košulja - bež, neka boja koja može biti i za svečane prilike i za svaki dan. Imao je tatinu kravatu iste boje kao i sako, plavu s bijelim točkicama. Najskuplje smo platili cipele - oko 500 kn, neke bež u Timberland stilu, jedva smo našli veličinu (46).

Ove godine mlađi sin ima pričest. On je kicoš, ali imali smo više sreće nego pameti. Naslijedio je od mog brata smoking (crni, s reverima od nekakvog svilenkastog materijala) koji je u savršenom stanju jer se koristio samo za nastupe s glazbenom školom. Postoji i odgovarajuća leptir mašna. Za košulju nije problem - moja djeca isto imaju hrpu te odjeće iz glazbene škole.
    tvoj mlađi ima krizmu ove godine ko imoj najstariji, kaj ne?

za obuć još nisam ziher, ali vjerujem da će bit nekaj kaj i sad može nositi a i kasnije, znači nekaj u sportskom tonu, vjerovatno košulja + nešto na traperice ( uglavnom nekaj kaj neću morat baš peglati ), moram videt jel ima gdi kaj za njega ( on je 175+), firma datum se zna od početka školske godine, i sad u nedelju je i datum potvrđen, 24.4. ( to je najranije do sad, uvijek je bilo u cca koji dan od proslave župe, početkom-sredinom svibnja),bit će u dvorani, mada je do pred dvije godine bilo na otvorenom.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.01.2016. at 10:14

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    tvoj mlađi ima krizmu ove godine ko imoj najstariji, kaj ne?

za obuć još nisam ziher, ali vjerujem da će bit nekaj kaj i sad može nositi a i kasnije, znači nekaj u sportskom tonu, vjerovatno košulja + nešto na traperice ( uglavnom nekaj kaj neću morat baš peglati ), moram videt jel ima gdi kaj za njega ( on je 175+), firma datum se zna od početka školske godine, i sad u nedelju je i datum potvrđen, 24.4. ( to je najranije do sad, uvijek je bilo u cca koji dan od proslave župe, početkom-sredinom svibnja),bit će u dvorani, mada je do pred dvije godine bilo na otvorenom.
    Da, moj mlađi i tvoj najstariji su ista generacija.

Kod nas je krizma zadnji vikend u svibnju, pa će konačni odabir odjeće ovisiti o tome. Možda ne sako, ali neki prsluk bi došao u obzir (da ima džepove za mobitel, he he he...) Vidjet ćemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •