Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: "Zabavljači"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za auto si obično ponesu neku top igračku, ali takvu da im stane u ruku. Za dalje putovanje, znači barem nekoliko sati vožnje u auto stavimo dvd player pa povremeno gledaju crtiće.
    Za misu ili oni sami ponesu jednu dvije igračkice da stane u ruku, ili ja imam tako nešto u torbi gotovo uvijek. Hranu i piće nikad nismo nosili na misu, s tim samo naprave više nemira i nereda nego kad toga nema. I često iz moje torbe izvuče mali blokić i olovku i crta, u tišini. I to što ponesu ili im ja dam, ne ide sve od jednom, nego ako se baš uznemire ili ako sami traže. Često se dogodi da mirno sjede i ne traže ništa, valjda im bude zanimljivo ako ima puno djece na misi i dječji zbor, potpuno prilagođena misa djeci.
    Kad idemo kod zubara ili dr znamo ponijeti neku knjigu, slikovnicu, pa čitamo.

E, da. Kazalište. Vodila sam ju na balet, dva sata. Izdržala je super, jedino što se izula i promijenila nekih desetak položaja na stolici, malo mi je sjedila u krilu, malo na svom mjestu. I bila je tiha super. A kad je završilo, skoro se rasplakala, i počela govoriti ja bi joooooš.
    Posljednje uređivanje od Švrćo : 03.09.2014. at 15:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •