kakva je kvaliteta dječjih posteljina u dotičnoj trgovini? vidim da imaju sad velika sniženja i uzela bi dečkima tamo posteljine pa bivas molila za iskustva... vidim da je omjer pamuk + mikrofibra ?
kakva je kvaliteta dječjih posteljina u dotičnoj trgovini? vidim da imaju sad velika sniženja i uzela bi dečkima tamo posteljine pa bivas molila za iskustva... vidim da je omjer pamuk + mikrofibra ?
Ja sam kupila 2 dječje posteljine tamo (veličina za normalni krevet, ali dječji motivi). Prvo pazi na sastav, ako ti je to bitno, ima svakakvih, ali ima i 100% pamuk.
Odmah u prvom pranju mi je je otpao onaj dio od ciferšlusa za koji se povlači. Da, i to mi je bez-veze da se prekrivač zatvara cifom, sva ostala posteljina mi je na gumbe. Nisam skužila kad sam kupovala, tako da ako mi cif ode, morati u nešto prekrajati...
Za sad sam materijal izgleda skroz ok (nema promjena), ali sam prala samo par puta, tako da i nije neka referenca.
Mislim da su ti popusti kod njih stalno, ja sam kupila ima 2 mjeseca i vidim i dalje da su popusti... mislim, s popustom od 50% je cijena ok, bez popusta ne bih tamo nikad ništa kupila. Kupila sam tamo i neke plahte za krevet 140 x 200 jer su mi se svidjele boje, bio je na popustu 70% i koštao oko 80-90 kn. Kvaliteta ništa posebno, samo ne znam od kud im ideja da stave redovnu cijenu 300kn za običnu tanku plahtu (a onda tobože popust 70%)?
Uglavnom, nisu me oduševili ali sam se povela za popustima koji su bili na izlogu, a baš mi je trebala dječja posteljina.
Poslije sam slučajno vidjela u Interšparu isto dječju posteljinu (za krevet 90*200) s otprilike istom cijenom (nije bila na popustu), više izbora motiva. E, sad, ni tu ne znam kvalitetu, ali su bile pamučne.
Meni je posteljina totalno izgubila boju i isto ki je otpao cif tako da kod njih vise bas i necu kupova a snizenja su im uvijek
kupila posteljinu za bračni krevet, od krepa. prvo je toliko tanka da je gotovo prozirna, a imala je i rupu na sred navlake za poplun. meni dosta.
I meni je otpao cif tj. ono za što se vuče, ali na jastučnici. Nakon par pranja, štepovi na jastučnicama su se skroz razišli. Više tamo ne ulazim.
I ja sam se navukla na snizenje prije 2 god i neku zelenu posteljinu, isto kao 100% pamuk, al bila mi je malo tvrda i kruta na dodir pa me prodavacica uvjerila kad se opere bit ce ok i bla bla. Uglavnom malo je meksa, ali ne mogu spavat jer se toliko znojim ako se pokrijem ( a inace sam zimogrozna i rijetko se i po ljeti znojim) tako da sumnjam da je pamuk jer mi piđama bude mokra od znoja ! Eno je u ormaru...
Nisam nikad ništa kupila jer sam se jednom kad sam ušla u njihov dućan doslovno šokirala kakve oni ručnike prodaju= smeće. Ja imam doma ručnika koji nakon dvadeset godina korišenja izgledaju bolje od njihovih novih.
I ni ja nikad više nisam ušla u taj dućan, a ovo kaj bela 77 piše za cijene ni meni ne ide u glavu.