Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
Uopce se ne radi o tome je li nekome doma dosadno nego o OPRAVDANOSTI bolovanja iliti cuvanja
trudnoce. To je jedan od problema ovog drustva i stava "idem iskoristiti drzavu gdje god stignem", pa se za prave probleme i time srodno ostvarivanja prava na iste olaksice ili pomoci nema novaca jer se crpi od tamo gdje se ne bi trebalo. Za vrijeme komplikacija u trudnoci i mirovanja se ne bi trebalo baviti hobijima i cistiti stan i ici na kave..to se inace zove neplaceni godisnji ili se radi na placenom godisnjem za vrijeme trajanja radnog odnosa. Nemoj me krivo shvatiti, ali to nije poanta bolovanja.
Jasno ...ali ja sam se osvrnula na one koje govore da ne zele na komplikac.zbog radnih navika I dosade doma!
Ruku na srce rade zato sto im je premalo 4250 kn! Da se dobije puna placa 99% zena ne bi radilo u trudnoci!
Mozete se ljutit koliko hocete ali nismo mi na komplikacijama krive dr to sami nude, a gore sam napisala zasto sam bila...dakle mucnine ...stres na poslu, isto tako losa prehrana kad radim 8 sati I osudena sam na pekaru ili sendvic