-
Pozdrav!
Evo i nas dvoje na ovom podforumu, u predstavljanju čekamo da se tema odobri. :D
Termin mi je 9.12. i na čuvanju sam radi problema sa srcem. Napravljeno je do sada sve što se u trudnoći smije raditi (EKG nekoliko puta, EKG holter, UZV srca, pikanja, traženja mišljenja i veza po bolnicama...)
Eh sad - ne znam je li tu tko imao iskustva s tim - ginekolog mi preporučuje najslabiji Normabel da se slučajno ne bih porodila prerano (sada sam u 30. tj.) no to je preporučio prije više mjeseci a do sada se 2 kardiologa nisu složila oko toga da bih išta trebala uzimati, kao za sada ni beta blokatore- a i za njih mi gin veli da ima vrsta koje trudnice smiju piti... Uglavnom na mišljenje specijalista sam čekala predugo i do sada smo preživjeli bez većih poteškoća bez lijekova. Dakle piti lijekove ili ne? Inače baš radi srca ne pijem NIKAD ni tablete protiv bolova, baš ništa, upravo radi srca. Problemi s cirkulacijom, tlakom, koncetracijom itd. su u trudnoći sada 4x veći, al' duram. Nitko mi do sada nije dao mišljenje smijem li na drip ili ne (osobno ne bih ali nisam dr., a ni ne znam kakva će situacija biti kad rađam, a radi srca ne bih ni carski, a ne preporučuje ni kariolog, radi anestezije koja isto može izazvat komplikacije pri porodu). Ne znam jesam li na dobroj temi, i ima li tko kakav pametan savjet za mene? Ili sad- kako bude bit će jer je već poprilično kasno..?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma