Jesam, annie i s2000, bas ogorcena kad vidim neke recenice...tipa "Ja sa hematomima na mirovanju i "nagradom" na racunu a ona na kavi"! Nemoj zaboravit da i ona ima tu istu nagradu na racunu, možda bi i ona rađe bila na poslu, a možda i ne bi, ne možeš znat! Umjesto da vam bude drago da zena smije izac prosetat, vama zao. Nikad necu razumjet takve ljude, budite sretni kad neka uziva u trudnoci i brine o djetetu, a ne ljubomorni!
I jesam, ogorcena sam kada vidim da bi nekima bilo draze vidjet trudnicu kako diže gajbe nego kako seta ili sjedi na kavi.
I jesam, ogorcena sam kada vidim da u danasnje vrijeme kad je sve dostupno, i medicinska literatura i intrenet, neke još uvijek vjeruju da prehrana i stres ne utjecu na razvoj djeteta.

Još nek kaze, jela sam sra...pa rodila sam zdravo dijete! Ok, jesi, ali da li ce bit zdravo za godinu, dvije, pet? Da li si sigurna da ce i sljedece bit zdravo? Ipak su to stvari na koje mi možemo utjecat! Svi misle da se njima ništa ne može dogodit.
Pa dajte procitajte koju knjigu ( ne mislim na 50 nijansi sive). Nemojte bit sebicne bar tih 7-8 mj i brinite o zdravlju. Hrpa vas se veseli sto vas dr ne pregleda, pa stisnite zube i odradite to!
Beti živiš na ruzicastom oblaku, nekim trudnicama je bitnija placa, bitnije da im doma nije dosadno, i bitnije im je zapalit cigaretu i popit pivu nego zdravlje djeteta!
Još sam pod dojmom kolegice koja je u Pragu u 40-oj uspjela zatrudnit i bila sva sretna kako ju dr ne pregledava, šta ce joj još i taj stres, pa zao joj novaca nece na bolovanje, dobije pola place....i eto, rodila u 28.tjednu. A isto je mislila da se to njoj nece dogodit jer je sve ok! Je, bilo je do 28, tjedna, bar je tako mislila! I sta joj vrijedi sad tih 6 placa? A nije sirota, malo joj je bilo 10.000 kn koje bi imali tih 6 mj ona i muz!
Tako je seni, nije za bolovanje ali je itekako vazno....i izbjegevati stres i pravilno se hraniti, i ne, nisam to sve mogla na poslu, i ne, nisam zbog toga bila na bolovanju, ale eto, bilo mi je itekako bitno!
Bilo bi lijepo da je i vama! Ako ne vjerujete postoji strucna literatura! Ali nekim zenama jednostavno nije bitno i ne da im se!