Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
Ne, komentar ti uopce nije na mjestu, ako ne kuzis, nebitno

To sto bi ti, odnosno jesi napravila ne znaci da je to i jedino ispravno
Ako bi se ti, da si recimo bila na mom mjestu, nakon 20 tjedana strogog lezanja vratila na posao, kako ne bi bila nekome na teret- to je tvoja stvar
Ja nisam i ne bih nikad
Ne smatram da sam zbog toga losija osoba od tebe

I to sto mi zivimo u rh, ne cini nas samim time mutikasama i lovcima na prilike
Kad te covjek cita, pomislio bi da je tamo samo med i mlijeko, a koliko mi cujemo na vijestima, bas i nije
Stoga mi te tvoje usporedbe s ove i one strane bare i nemaju smisla
Potpis.

Ali kako ne razumijete?!? Trudnice na komplikacijama su najveći lopovi ove države, bez obzira na stvarni izračun jer varaju ovu državu koja vara njih. Lijepo nam je objasnila.
Ajmo ovako. Radim 15 godina. I svaki mjesec uplaćujem doprinose od kojih na iznos za bolovanja otpada namanje 1000kn. Nikad nije ispod te cifre. U tih 15 godina sam do sada bila na bolovanju ukupno 2 mjeseca. Sad su mi otvorene komplikacije (jer se poslodavca ne može natjerati da poštuje zakon i druge opcije NEMAM). Dakle, u fond bolovanja sam svojim dosadašnjim radom uplatila cca 180 000kn. I potrošila iz tog fonda cca 10 000kn. Do otvaranja porodiljnog potrošit ću još 25 500kn. Na moje ukupno bolovanje otpast će max 40 000kn. Dakle, fond sam zakinula za koliko? Za +140 000kn? Aha. Baš sam lopina.
Karikiram ali shvaćate što želim reći.