Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: trudnička odjeća

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno trudnička odjeća

ajde molim vas prosvijetlite me i uputite gdje ima jop za kupiti trudničke odjeće osim hm-a. Na njih sam se naljutila jer nedaju na rate. Mislim,jel znaju oni gdje mi živimo!! šala,ali htjela sam se počastitu sa par stvarčica pa mi je puno za odjednom platiti. C&a je prije imao pa su ga sad ukinuli. Prvu trudnoću sam bila ljetna trudnica i imam samo hrpu haljina i tričetvrt tajica. A sad me čeka cijela zima (termin u 2.mj),od koje pola namjeravam još raditi!! Tak da moram bar nešto pribaviti. Čak sam švrljala po second handovima i našla super suknju,ali imaju stvarno minimalan izbor,ako i to.ajde,pomažite

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

fun4mum (tamo sam kupila hlače) koje i danas nakon 6 god još ponekad obučem, jer su mi najbolje

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

thanks

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam ovo ljeto nasla u arena centru u c&a trudnicke robe. U westgate ima jedan isto ducan samo za trudnice. Imas i za naruciti preko interneta na Next.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ali sto se tice cijena meni je ipak hm najpovoljniji

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

c&a više ne drži,bila jučer,kažu da su ukinuli. A hm ima još ok cijene ali ako bi kupila par stvari,dođeš na 1000kn za čas,a to bi onda bilo zgodno podijeliti na dva-tri dijela.next je opcija

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vjerujem ti jer sam i ja tako dosla do 1000 a kao sve nesto po 99 . A isto mi treba za posao. Neke stvari su mi bas super da mi je zao sto necu moci nositi kasnije Narocito hlace ljetne, jedino da se nekako preprave

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ima u Mani

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja neke trudničke hlače nosim i sad kad sam rodila, trbuh mi je još nije za hlače prije trudnoće, a onaj mekani dio koji ide preko trbuha savijem prema dolje. Tako sam ih nosila i na početku trudnoće, kad više nisam mogla zakopčat stare hlače, a za trudničke nisam imala trbuh.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i ja muku mučim po pitanju hlača (sad nosim trenirku kojoj sam skinula laštik i ispod pupka stavila pojas od mm-a). Ne da mi se dati 400 kn za traperice, ali danas idem u pohod pa ću vidjeti.

Mia and me avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ne znam dal još uvijek al benetton u Ilici kod Gundulićeve je imao trudničke obleke

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Mia and me prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam dal još uvijek al benetton u Ilici kod Gundulićeve je imao trudničke obleke
    njega sam se i ja sjetila, ali si mislim da je njegdje skupo tamo...prošetati ću pa vidjeti..
    meni je problem što imam veliki trbuh već sada u 18tt. takav sam u prvoj trudnoći imala tamo tek u 6 mj ako ne i kasnije. moj me stalno zafrkavaju da je doktor fulao koji mjesec.
    tako da ova regular odjeća više ne dolazi u obzir, još majice ajde, ali hlače i suknje nema šanse...baš moram trudničko...

Lola13 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Trudnicke odjece vise neama u benettonu u ilici,samo u west gateu a izbor je koma!! H&m cvjetni i u areni i cce imaju kolko tolko ok izbor

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni su trudničke hlače iz C&A super, evo već treća trudnoća i još su ko nove - crne klasične na crtu, traperice i krem
    ostalo ne kupujem trudničko, tunike, košulje i ostalo za posao je sa običnih odjela, samo biram kroj koji mi odgovara
    jedino za čime sam trenutno u potrazi je trudnički donji dio trenirke, to moram novo nabaviti a ne znam gdje, vidio netko?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    jedino za čime sam trenutno u potrazi je trudnički donji dio trenirke, to moram novo nabaviti a ne znam gdje, vidio netko?
    to bi i ja

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

riječki C&A ne drži trudničke stvari. Uglavnom samo dućani sa opremom za bebe i jedna trgovina (Qubus) - govorim o toweru. Ono što sam našla - cijene su STRAŠNE. Trudničke traperice no name 390kn. U zapadnom centru nisam bila- dosta mi je bilo hodanja. Ko ima hrabrosti toplo bih preporučila site Moje krpice. Ja sam pokušala kupiti traperice ali nesigurna sam u kupovinu ako brojevi nisu "naši" nego "talijanski, američki..." pa kad se još nadoda kako su krojevi široki, kastezljivi.... na kraju nemaš pojma koja je ustari to veličina. Kad prođem trudnoću sigurno ću kupovati tamo. Ima srava stvari. Za zimu sa da naći dobrih vesti jaknica i već sam sad bacila oko na nešto što ću moći furati i sa trbuhom. Jako isplativo.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Mislim da sam nesto trudnicke robeb vidjela u Mani...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

bila sam na "moje krpice",ima dobrih stvari ali stvarno je problem odrediti veličinu. Hlače pišu da su xxl ali prodavačica tvrdi da su M,pa ti sad znaj!!!
    Inače u arena centru osim h&m-a nema trudničke odjeće. Nrmožeš vjerovati.skupe jeftine,jednostavno nema.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Ja sam bila u cityu west u c&a i tamo ima trudnicke odjece.
    Postoji i mama nova, west gate i malesnica. Tamo ima hrpa toga i nije preskupo. Kupila sam 2 dugacke haljine za svadbu (i koje se mogu inace nositi), jedna 250, druga 300
    Ljepse su mi stvari u h&m naravno, ali sa se i ovdje prokopati
    Ja samo pazim da se to da kasnije nositi, hehe
    Jedino sad cu morat traperice, to mi se ne da traziti

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

meni su trudničke hlače iz C&A super, evo već treća trudnoća i još su ko nove - crne klasične na crtu, traperice i krem
    ostalo ne kupujem trudničko, tunike, košulje i ostalo za posao je sa običnih odjela, samo biram kroj koji mi odgovara
    Ja sam taj trudnički donji dio trenirke jučer vidjela u C&A..Baš sam se mislila dali ću ih kupiti, pa sam se ipak odlučila za tajice..tu kod nas hlača ima na izbor, ali majica jako loše, ono što i imaju je skoro sve kratki rukav..ono što ima dugih rukava je sve meni jako malo..mislim da ono što trenutno imaju su zalihe, da još nisu dobili nove stvari.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sjećaš se otprilike cijene tih trenirki?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ako nekome slučajno treba imam ja NOVI H&M trudnički kaput vel. XL

https://plus.google.com/photos/10297...31448691998821

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nisam ti 100% sigurna ali mislim da je oko 100-njak kuna..ove moje tajice su bile 79,90...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ti 100% sigurna ali mislim da je oko 100-njak kuna..ove moje tajice su bile 79,90...
    hvala!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

zakaj su morali ukinuti trudnički program u C&a u areni, sad moram znači skroz to westa...uh,...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    zakaj su morali ukinuti trudnički program u C&a u areni, sad moram znači skroz to westa...uh,...
    dobro da sam pročitala, bas sam se spremala do Arene
    a drži li H&M u Cvjetnom trudničke stvari?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ima H&M na cvjetnom trudnički dio, ali mi se čini dosta manji izbor nego onog u areni. možda mi se čini.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, da pitam vas koje ste iz Zadra, a i koje niste ako slučajno znate..di u Zadru ima kupiti trudnička odjeća osim C&A.. treba mi nešto malo svečanije jer idem na svadbu. Jel postoji još onaj dućan u trg. centru na Relji? Tamo sam u prvoj trudnoći nešto kupila. Ali mi poznanica kaže da misli da taj dućan više nije otvoren.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ma najbolji je ebay za trudnice!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

http://www.asos.com/women/maternity/...Size=36&sort=3

evi ti jos tigricu! ima da mi budes najzgodnija trudnica na rodi

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Gledala sam jučer malo H&M u CC1 Istok. Kupit ću trapke, divne su i tanke, 200kn. Imaju s preklopom preko trbuha i plitke.
    Al majce i veste su im katastrofa. Izbor je mali, a cijene nisu ispod 175 kn za tanku krpicu.
    Znači, H&M u Areni ima dobar izbor?
    Pogledat ću još i u Mani, iako do sada nisam ništa pametno tamo našla.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da pitam vas koje ste iz Zadra, a i koje niste ako slučajno znate..di u Zadru ima kupiti trudnička odjeća osim C&A.. treba mi nešto malo svečanije jer idem na svadbu. Jel postoji još onaj dućan u trg. centru na Relji? Tamo sam u prvoj trudnoći nešto kupila. Ali mi poznanica kaže da misli da taj dućan više nije otvoren.
    Znam da nije u Zadru, al ak možeš čekati da ti stigne poštom imaš zgodnih stvari Asosovoj stranici.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

malo podižem
    jel netko zna gdje se mogu kupiti trudničke hulahopke (najlonke, štrample)? ove "civilne" me već lagano stežu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

malo podižem
    jel netko zna gdje se mogu kupiti trudničke hulahopke (najlonke, štrample)? ove "civilne" me već lagano stežu...
    Meni je u trudnoći odgovarala petica (inače nosim četvorku) jer ima širok dio koji ide na zadnjicu (dva šava odostraga).

Imaš u Rozi-step tih trudničkih (vidjela negdje u proljeće) ali to nije jeftin dućan. Vjerojatno ima i drugdje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kopkale su me te čarape (pa ne mora čovjek valjda po njih u trgovinu medicinskom opremom) pa sam našla da Jadran ima isto čarape za trudnice. Evo ih: http://www.jadran-carapa.hr/index1.p...duct=73&lang=1

Ako ne drugdje, u Nami bi ih trebalo biti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala, pogledat ću!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ima DM trudničke bonove s kuponom za popust na trudničke najlonke.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bile u Jadranu-imaju trudnicke al samo od 15 dena

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Sadie kaže dobro.... dobila sam danas bonove za trudnice (i ruksačić, i dvd) i vidim hulahopke za trudnice.... sutra nabavljam

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jučer sam ih kupila u H&M-u, na trudničkom odjelu, 69 kn 2 para, tople (mislim da su 60 dena).
    Nazalost, ove u DM-u su isto Jadranove trudničke od samo 15 dena (barem u mojem DM-u) a to mi je pretanko za zimu... Trazila sam deblje da mogu iznad njih samo tuniku ili haljinu, a obzirom da mi je termin tek početkom veljače, znači da ću dobar dio zime prehodat u njima.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

U kojem je to hm-u bilo? U CC1 Istok nisam vidjela ves za trudnice/mame.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na Cvjetnom

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Na nextdirect.com ima trudnickih hulahopki od 40 i 70 dena.

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jeli c&a ukinuo trudnički u svim dućanima ili samo u areni?

Mia and me avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj pilemalo prvotno napisa Vidi poruku
    Jeli c&a ukinuo trudnički u svim dućanima ili samo u areni?
    prije dva tjedna bila u CC1 west i tamo su imali

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Je li tamo bolja ponuda neg u H&M-u?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pitanjce u vezi grudnjaka za vas koje ste rodile. Sad sam 15tt i kupila sam grudnjake 1 br. veće. Čini mi se da ću za jedno 2 mjeseca opet moram promijeniti veličinu. Da ne kupujem grudnjake sada i onda ponovo grudnake s prozorčićima za dojenje, mislila sam kupiti te u nekoj fazi trudnoće.
    Koliko brojeva ste vi nabujale?
    Kad ste dojile, bile ste najveće veličine (one zadnje u trudnoći)?

Čini mi se da su ti grudnjaci najjeftiniji u H&M-u, u dućanima s opremom za bebe sve je skupo (npr. trapke 600 kn, grudnjaci za dojenje 250).

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pa evo ja sam bila neka punija dvojka, u početnoj fazi sam bila skoro 5, al kroz mjesec dva opet malo padnu, al racunaj barem broj vece, u biti dva. Bolje da malo pušu hehe

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Imaš u mullera jeftine isto, još ako ti netko ima one njihove kupone super

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Znači, već iduće ću kupiti s prozorima (tak ih volim zvat, kad imaju prozor u svijet, hihi). Nisam imala pojma da Mueller to ima. Uzet ću kupone za baby svijet (moja beba; samo za te njihove kupone i znam). Možda mi se posreći.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •