Nemoj zezat. Pa di to skrivaju? Ja to nisam vidjela,a taj mi je najbliže.
Znate li gdje ima povoljnih trenirki, donji dio samo? Ne da mi se platiti cijenu iz H&M-a jer će mi ionako nakon 1 pranja biti prekratke. Ima li Kik trudničku odjeću?
ajde imam pitanje: šta ćete nositi sad po zimi, dok imate trbuhe, umjesti kaput?. Ja u ništa svoje više ne stanem a gdje je drugi mjesec....
ja sam si kupila toplu pelerinu. Ispod bi se nakrcala odjeće i bilo mi je toplo
gledam trudničke kapute.... ali izgledaju mi grozno... kao šatori s tim trbusima. Mislim da ću biti u majonima i ogromnim pašminama, imam i jednu fora pelerinu iz Nepala. I u kući.![]()
Meni je termin u travnju i blesavo mi je dati puno love za trudničku jaknu jer ću ju trebati vjerojatno samo ove godine. Ne mogu posuditi od frendice jer su sve niže od mene.
Možda da jednostavno ne izlazim iz kuće preko zime.![]()
ma ionako kažu da će ova zima biti najjača u sto godina. (moš mislit) Kamo ću ovako ogromna?!
Nego šta nego ćemo biti doma. I jesti kolače (Nikola, Božić i Nova).
ja još radim, i vjerojatno ću do obaveznog porodiljnog radit (negdje do cca Nove godine), moram u nečem dohodat do posla
a i ovo dvoje starijih nisu baš statični u stanu po zimi, svako ima svoje aktivnosti, uglavnom - ne planiram bit u kući preko zime (sve i da hoću)![]()
e ja sam imala srece jer je prošla zima bila baš topla, al za onih hladnijih dana pelerina mi je baš bila odlična i k tome još i ljepo izgleda
Ja sam nocas sanjala da sam bila u shopingu i super krpice kupila po super niskim cijenama. Jedino sam se borila s velicinom jer sam ipak trudna tek 9 tj.pa ne znam kolko ce mi x-ova trebatijos kad bi znala gdje sam tak jeftino kupovala.... Zna netko
?
na moje krpice.hr mozes naci stvarno ocuvane i povoljne trudnicke stvari (lako se snadjes, postoji bas podkategorija trudnicka odjeca)
tipa tunike, suknje, hlace, po 30-70kn...
ja sam kupila par stvari i bas sam zadovoljna, jer vecina trudnica to nosi par mjeseci ili ni koliko... potpuno su uscuvane.
naravno, ako nemas problem sa kupnjom rabljenih stvari![]()
Meni bas i nije problem, ali ja volim popipat, isprobat, uostalom kad se pocnem sirit jedino cu isprobavanjem znat jel mi stvarno pase ili ne. Ali nije skupo pa mogu nesto probat i narucit. Tajice recimo
Meni ni veličine nisu problem, jer većinu znam po onome što nosim od svojih stvari po veličini i firmi (npr. H&M, trudnička vel. 38 - znam da mi to paše i po tome kupim i drugi komad na neviđeno.
Shvaćam i prihvaćam da se netko ne osjeća ugodno u nečem što je netko prije nosio, i ja sam imala takav osjećaj ali prije puno godina.
Meni je problem dužina hlača i nogavica jer sam visoka. I sve tajice koje imam su mi kratke pa ih koristim ko pidžamu.
Za sad sam kupila samo trapke, budem još 2 trenirke, možda 1-2 majce. Doma sam pa mi ne treba puno robe. Ne nosim debele veste, već ću se slojevito oblačiti. I bez obzira u koje godišnje doba ću idući put biti trudna, sve ću to moći opet nositi pa mi ne ispadne tak skupo kupiti novo (planiram nekako izbjeći kupovinu zimske jakne, možda uspijem posuditi od sestre il frendice). Pogledat ću malo što imaju Mana i Kik, oni su jeftini.
kod mene nema ni kika ni h&m ni ništa sličnoali su mi rekli da ima na pijacu pamučnih donjih dijelova trenirki za 40 kn ali i taj pijac je samo petkom
![]()
valjda su za po doma ok , pa ako imaš kakav "pijac", pogledaj
planiram oko božica do osijeka po rifle, hlače i koju majicu. taman će mi i trbuh počet smetat u mojoj robi![]()
Vidiš, plac. Imam ja plac (isto jednom tjedno) koji je više kao sajmište i imaju trenirke isto tako ful jeftine. Imam doma dvije mekane koje su mi malo preširoke inače, ali me žuljaju kad sjednem (stavila ih prek trbuha il ispod). Ipak mi trebaju one s preklopom prek trbuha. Sad imamo 4 mjeseca, ali smo dosta napredni.![]()
Ak ću kupiti koju majcu, gledat ću da nije nužno trudnička - da ju mogu nositi i kasnije, a stane mi trbuh.
Kupila sam si trenirku u H&M-u. Nije jeftina, al je divna. Mekana, tanka, komotna oko trbuha. I zacudo dugacka. Milina, udobna ko pidzama. Necu ju nosit u ducan da ne bi netko mislio da fakat je pidzama jer je prugasta. Pogledam na internetu i nadem ju - pod pidzamama. Umjesto trenirke kupim pidzamu.Nemrem vjerovat. Nije imala etiketu pa nisam skuzila. Al tak je dobra da cu si kupiti i sivu i nosit ju po doma.
Meni su zakon one h&m trudnicke majice sa nabranom gumicom u savu na struku.
Jako lijepo stoje na trbuhu, a nisu nesto extra skupe da si ne bih kupila par komada.
Gore vesta, dolje traperice ili gore duksa, dolje trenirka
Obicne majice su uvijek krace na trbuhu i ne stoje kako treba, a tunika-tajice kombinacije ne nosim.
Ja sam u H&Mu kupila dvoje trudničke štrample, u Kiku par pamučnih M/L majica na koje obučem svoje standardne veste na kopčanje. Još uvijek stanem u traperice, a zimu ću provesti u dvojim samtaricama niskog struka koje imam još iz prve trudnoće. Monticu imam sportsku pa neće biti zime iako radim. Proljeće u taicama i imam par netrudničkih haljina koje će biti idealne. Kako mi je 4. trudnoća već sam prekaljena i snalazim se. Svu trudničku do sad mi je svekrva uzela jer joj idealno paše. ;p A meni neugodno tražiti natrag.
Meni su lijepe te naborane iz H&M-a, al sam ipak škrta dati toliko novaca za majcu jer bi bila jeftinija da nije trudnička. Ima ih za 70 kn, al neću trofrtaljne već duge rukave i da majca nije sva (onako jadno) prozirna, a te su majce oko 150 kn. Mislim da ću na kraju kupiti jednu takvu naboranu i jednu na preklop (malo zrihtaniju). Snalazit ću se s onim što imam.
Pogledala sam izbor u C&A. Baš izbor i nije. Niti jedna majca mi se nije svidjela. Taj dućan ionako ne volim previše, al zato ču pogledati robicu za bebe. Bezveze što nemaju online katalog kao H&M.
Posljednje uređivanje od Sadie : 17.11.2014. at 12:13
Znate li gdje kupiti trudnicke majice sa fora natpisima ili slikama, u mama nova trgovini su skupe, gledam na ebayu isto otprilike kostaju jer je postarina skupa...pa mozda netko ima neku trecu opciju![]()
Hvala. Morati cu otici vidjeti. Na ebayu ima predivnih i oko 110kn su, ali na to jos postarina oko 40 kn...
Trudnice, da li nosite hulahop za trudnice? Ja inače nosim hulahop zimi, al sam si nakon 1. tromj. kupila trudničke u DM-a da me kao manje stežu, al nisam baš primjetila neku razliku. Ili sam možda trebala uzeti veći broj.
Vi koje nosite hulahop, kad vam je stomak počeo rasti jeste li nosile obične ili hulahopke za trudnice?
Ja nikad ne nosim hulahopke, ali definitivno bih kupila trudničke. Imaš u H&M-u i na nekom siteu za naručiti (mislim da je napisao netko na ovoj temi). Ja bih probala neke druge kad već ove iz DM-a nisu dobre.
U prvoj trudnoći kupovala trudničke,a u drugoj sam skužila da su mi i obične ,samo br.5 ODLIČNE i puno jeftinije (inače nosim 3)
Tako sam nekako i ja mislila, mravak kao ti u drugoj trudnoći, ne da mi se sad nešto trošit na više pari trud. hulahopki kada ionako još samo cca mjesec, mjesec i pol ću nosit ih, pa bolje kupit obične, a broj veće, isto je to. A imam i doma neke starije, koje su malo "olabavile" pa njih mogu po kući.
Sadie, nije ti hladno bez hulahopki? Navika, znam. Ja zimi ne bi mogla bez njih kao ni bez donje majice.
Ma kakvi, na -10 sam bez najlonki u jesenskim hlacama (ne volim zimske, tople). Nosim dugu jaknu i pamucne dokoljenke kad je stvarno uzasno zima.
Ne volim taj najlon na sebi.
Ja nosim obicne, i hulahop i bas strample, al ih srolam ispod stomaka... vald je i to ok jer ne stezu me i ne smetaju![]()
ja sam nosila obične kad bi bilo jako hladno
al inače ih ne nosim
uglavnom sam u tajicama i tunikama