Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
samo me propagiranje filozofije -skidanje kila pod svaku cijenu, bez obzira na moguće zdravstvene posljedice, ipak potaklo da reagiram jer ovaj forum smatram ozbiljnim (odnosno ozbiljnijim od onih gdje se okupljaju kandidatkinje za anoreksiju, bulimiju i sve te grozne probleme kojih se kao majka dviju djevojčica zaista ozbiljno plašim).
E, to sam i ja pomislila, tj. kad sam vidjela naslov mislila sam da netko tu dijetu treba iz medicinskih razloga pa traži podršku kako izdržati (jer forum stvarno propagira dobre stvari), ali zbog par kila
Što se tiče vježbanja poslije poroda i nedostatka rezultata, nije vježbanje svemoguće, ne možeš vježbom popraviti stvar koliko hranom možeš zeznuti. Ako si na salo nabila mišiće i nezadovoljna si, to je do građe opet. Krivo je i željeti izgledati poput nekog drugog, nisu svi iste građe. Ja mogu trčati do besvijesti, ali i da sam anoreksična imala bih jača bedra i dupe, nema tu pomoći (a niti je treba biti).

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
rijecanka, evo, ja moram sad završiti jedan veliki posao, još tjedan-dva, po cijele dane radim. i onda se prijavljujemo na THE topik.
lijepo zajedno, da nisam jedina nova tamo, pa lagano, od početka, s nekim početničkim vježbama. trčati neću.
Ha, sta kažeš?