Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: Bolnicka dijeta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

POzdrav curke. Javljam da sam prezivjela dorucak (caj, dvopek i naranca)
    Nije da se rusim, za sad. Malo jesam gladunjava, ali, to je zato sto je rucak na pomolu. Rajcice mrzim, pa sam ih zamijenila paprikama, nadam se da ce odraditi isti posao u skidanju kila.
    Prije mozda 2 godine sam radila hip-hop abs sa shaun-t i on me naucio da jeden do negladi, a ne do sitosti, tako da ocito imam spremnu kondiciju za ovu dijetu. Vidjet cu kako ce ici dalje. Samo da provjerim sa onima koje imaju iskustva, za vikend se jede normalno, zar ne?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    POzdrav curke. Javljam da sam prezivjela dorucak (caj, dvopek i naranca)
    Nije da se rusim, za sad. Malo jesam gladunjava, ali, to je zato sto je rucak na pomolu. Rajcice mrzim, pa sam ih zamijenila paprikama, nadam se da ce odraditi isti posao u skidanju kila.
    Prije mozda 2 godine sam radila hip-hop abs sa shaun-t i on me naucio da jeden do negladi, a ne do sitosti, tako da ocito imam spremnu kondiciju za ovu dijetu. Vidjet cu kako ce ici dalje. Samo da provjerim sa onima koje imaju iskustva, za vikend se jede normalno, zar ne?
    Bravo za tebe, samo naprijed.
    Ja još ne mogu na dijetu, jer dojim ,pa mi kalorije trebaju, ali čim prestanem , počinjem sa dijetom. Po onom što ja imam napisano, dijeta se drži tri tjedna , pet dana u tjednu, za vikend ne znam, ali ja sam kombinirala to što sam jela preko tjedna, u malo većim količinama.
    nakon što završiš sa dijetom, da bi održala stečenu kilažu , svaki ponedjeljak moraš jesti ovako:

doručak: čaša soka od svježeg limuna bez šećera
    ručak : 1 jabuka, 1 dvopek
    večera : 1 jaje, 1 pomidor, 1 dvopek

Ne znam da li ti piše na popisu, ali bitno je da sve namirnice konzumiraš onim redom kako je navedeno, da bi se postigao željeni učinak.

Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •