mislim da bi, ako je tako (a nemam razloga ne vjerovati ti) možda trebala konzultirati se s liječnicima. meni je nevjerojatno da sve što pišeš da si pokušala ne daje rezultate. prvo što sam pomislila je da si u ozbiljnom "ratu" sa vlastitim tijelom koje se bori i opire tvojim "napadima". možda bi trebala jednostavno malo se opustiti i prihvatiti da si, kako kažeš, malo okruglasta (mislim, sa 62 kg teško da mogu vjerovati da zaista imaš problem s težinom, osim ukoliko nisi baš izrazito niska, ali, eto, to je nešto što svatko za sebe najbolje zna). čini mi se da je i onih 10% u tri tjedna jako dobar rezultat, zašto to ne smatraš uspjehom, pa budeš time zadovoljna barem neko vrijeme. ovo skakanje s dijete na dijetu, ne vidim da bi moglo dati bolji i trajniji rezultat. no, ja sam jedno stvarno debelo stvorenje i daleko sam od toga da bih na ovom području ikome mogla davati savjete, samo me propagiranje filozofije -skidanje kila pod svaku cijenu, bez obzira na moguće zdravstvene posljedice, ipak potaklo da reagiram jer ovaj forum smatram ozbiljnim (odnosno ozbiljnijim od onih gdje se okupljaju kandidatkinje za anoreksiju, bulimiju i sve te grozne probleme kojih se kao majka dviju djevojčica zaista ozbiljno plašim).