-
joj cvijeto, ja jednom tamo zavirila i pobjegla glavom bez obzira, ja ti tamo ništa ne razumijem, dok savladam sve one kratice i izraze, ajme, ajme...to je druga galaksija za mene. ja sam krenula nekim svojim putem, polako i imam dugoročnih planova - prije go sam počela s hodanjem (nije brzo hodanje, ali nije ni šetnja) svakoga dana po 5 km. od toga neće biti nekog brzog minusa u kg, ali se odmah drugačije osjećam i vidi se na nekim strateškim mjestima. za 5 km mi treba nekih 50-tak minuta (da je teren ravan bila bih i brža, ovako, uzbrdo-nizbrdo, mislim da je za početnika dosta dobro). ako nešto mrzim to je trčanje (možda je to posljedica terora zvanog Dule iz tjelesnog i 8 krugova po Omladinskom, tko bi znao, iako sam uvijek uspjela istrčati za 4, imalo je potpuno suprotan efekt), ali trenutno mi to nitko ne bi ni preporučio jer bi to bilo jako štetno za moje zglobove (možda kad skinem 20 kg i potrčim, tko bi ga znao). imam i dobru ekipicu za dva puta tjedno rekreaciju (to mi je blizu i u dane kada jedino mogu ići, ugodno druženje i primjereno godinama, nekoliko puta sam nakon hodanja još i odvježbala sve, baš štreberski). prehrana - nikakva dijeta, samo zdrava logika - izbaciti kruh, slatkiše, tjesteninu - kombinirati povrće i meso...(itd - nešto između Montija i prehrane po krvnim grupama - sve ono što svi znamo, ali eto, ne radimo baš svi...). moj je cilj možda neambiciozan, ali ja ću ako za godinu dana budem imala 15 kg manje biti sretna - dakle, očito je da ne mislim živjeti na narančama i jajima, koliko god to moglo biti učinkovito. previše se volim, što ću, moram raditi ono u čemu uživam a ne od čega mi je muka - tu nemam rezultata.
ti samo kreni, primit će te one a i ti si tu korak-dva do njih, ja sam još jako jako daleko i predaleko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma